- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
Yarin yaptiricam kan testini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi Hayirlisi
samsung
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin yaptiricam kan testini
Gunaydinlar kizlaar.kandiliniz mübarek olsun.hastanedeyim bekliyorum kan vercem.ayyy cok heycanliyim.esime de daha bisey demedim.isallah pozitif cikar da bugun bayram olur:))
Gunaydinlar kizlaar.kandiliniz mübarek olsun.hastanedeyim bekliyorum kan vercem.ayyy cok heycanliyim.esime de daha bisey demedim.isallah pozitif cikar da bugun bayram olur:))
Canım bugün reglmin 8.günü. dongum 30 gun ben 14.gunden sonra pozıtıfı gorurum dıyorum ama dünkü test daha koyu bugun sılınmıs acaba erken yumurtam çatladı durumu mu yanlısım mı var bakman mumkun mu? İnşallah bıze de kısmet olur cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727257
canım benim adet döngüm 24 gün ve 7 gün sürüyor predictor ovulasyon testi kullandım ondada teste başlama günü 8. gün yazıyor zaten başladığım ilk gün çift çizgiyi yakaladım ertesi gün tekrar yaptım daha silikti bidahada yapmadım zaten kalan testleride gebelik testi olarak kullandım adet dönemine iki gün kala yaptım yine pozitifti yani ovülasyon testi gerçekten gebeliğide erken tesbit ediyor şimdi 4 haftalığım... seninkine gelince canım evet 14. gününde başlanması gerekiyo eğer erken yumurtlama olduysa döllenme gercekleşme ihtimali düşük oluyo yumurtanın döllenme sağlması için belli bir olgunluga erişmiş olması gerekiyo yani gününden önce olursa tabi.. buarada sunuda paylaşıyım kuzenimde benimle aynı dönem hamile kaldı onun adet döngüsü 28 gün o ovülasyon testi yapmadı ama yumurtlamasının adetinin hemen bitiminde 7. gün olduğunu söylüyor kendisi öyle tesbit etmiş vücut ısısı vs.. ve gercektende o dönem hamile kaldı... adet dönemi içerisinde bile yumurtlayıp hamile kalan varmış.. bunlarıda göz önünde bulundurursak umutsuzluğa kapılmaya gerek yok tabi o günleride değerlendirdiğinizi düşünürsek.... bikaçgün daha ovülasyon testine devam et derim baktın bidaha yakalayamadın önümüzdeki ay tekrar dene derim erken dönemde ona göre hareket edersiniz.. neyse cok uzattım inş. enkısa zamanda sanada nasip olur allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
kızlar 66.60 çıktı nasıl sizce
Hayirli olsun insallah:)) adetin gecmis miydi duzenli oluyor musun?
kızlar 66.60 çıktı nasıl sizce
adetime daha 4 gün var.30-32 gün arası düzenli olurum
5 üzeri pozitif diye biliyorum senin baya yüksek çıkmış hayırlı olsun :)
evet canım referans değeri 5 e kadar.yani pozitif:)
evet canım referans değeri 5 e kadar.yani pozitif:)
Kan testi yaptirdim 120.6 cikti. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ovulasyon testini kullandigim ilk ay hamile kaldim. Tavsiye ederim arkadaslar kesinlikle.bide adacayi icmistim yumurtlama gunune kadar. Baltarcin corek otu karisimini yaptim ama benim catlama sorunum vardi. Yumurtalarim olgunlasmiyodu. Saglikli kisilerde kist olabilir diye okumustum. Bu guzel gecede aldim mutlu haberi. Allah sizlere de nasip etsin en kisa zamanda insallah
samsung