• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Allah senden de razı olsun canım neler hissettiğini anlayabiliyorum hiç gebelik yaşamadım ama onun hasretiyle bekliyoruz aynı aşamalardan geçiyoruz Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat olsun Rabbim gönlünüze göre versin çok içten dua ettim içimden geldi valla :)

Ben de hamileymişsin gibi hissettim Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Bizi ancak biz anlarız. Mübarek günlerde hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de hamileymişsin gibi hissettim Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Bizi ancak biz anlarız. Mübarek günlerde hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah

İnşallah hislerinde yanılmazsın canım yeni adetim bitti bu ay hayırlı bi ay olur inşallah hepimiz için Rabbim yüzümüzü güldürsün

Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) batın ne zamandı bende bir kaç gün bekleyip giderim herhalde

batım 16 haziran daha 5 gün var aslında. kanda kesin çıkar diye umutlanmadan yarına kadar bekleyeceğim

batım 16 haziran daha 5 gün var aslında. kanda kesin çıkar diye umutlanmadan yarına kadar bekleyeceğim

Batımız aynı canım ama 18. gün yumurtladım ben o yüzden bir iki gün bekleyeyim diyorum. Allah gönlümüze göre verir insallah

İnşallah hislerinde yanılmazsın canım yeni adetim bitti bu ay hayırlı bi ay olur inşallah hepimiz için Rabbim yüzümüzü güldürsün

Inşallah canım sürekli dua edicem sana ben Meryem süresini oluyorum sen okudun mu

Inşallah canım sürekli dua edicem sana ben Meryem süresini oluyorum sen okudun mu

Adetim tamamen bitsin bende başlıcam canım meryem suresine önceden yasin okuyordum ama şimdi meryem suresi de okuyacağım ismin neydi isminle dua edeyim canm

Adetim tamamen bitsin bende başlıcam canım meryem suresine önceden yasin okuyordum ama şimdi meryem suresi de okuyacağım ismin neydi isminle dua edeyim canm

Gözde canım senin ismin neydi :)

Batımız aynı canım ama 18. gün yumurtladım ben o yüzden bir iki gün bekleyeyim diyorum. Allah gönlümüze göre verir insallah

canım benim de 18.gün yumurtlama pozitif çıktı.aslında şöyle anlatıyım.
15 mayıs regl oldum.18.gün yani 1 haziranda ovulasyon pozitif çıktı.bat da 16 haziran.sanırım aynı durumdayız?

bende bu ay 2.kez ovülasyon testi kullanıyorum.dün silik çizgi koyulaşmaya başladı.bugün daha koyu olur inş.ilk ay yakalayamadım yumurtlamadım herhalde :53: inşallah bu sefer olur

canım benim de 18.gün yumurtlama pozitif çıktı.aslında şöyle anlatıyım.
15 mayıs regl oldum.18.gün yani 1 haziranda ovulasyon pozitif çıktı.bat da 16 haziran.sanırım aynı durumdayız?

Benim 18 Mayıs reglim 17. günmüş ovülasyonum 3 haziranda pozitif benim. 16 Haziran bat yada 17 olabilir bazen kayıyor çünkü

Tuğçe bende canım özellikle dua edeceğim senin için Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin inşallah :)

Bende isminle dua edeceğim canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :)

Benim 18 Mayıs reglim 17. günmüş ovülasyonum 3 haziranda pozitif benim. 16 Haziran bat yada 17 olabilir bazen kayıyor çünkü

evet canım bi kaç gün ilerdesin benden.işallah güzel haberlerimizi burdan paylaşmaya devam ederiz.görüşmek üzere

Hayirkisi olsun cnmmm hic üzme ağlama elbette zor ama bir zamanki var sanirim ama mutlaka tedaviye başla tyiinin cikarda bakalim ay inss hepimiz kaliriz kizlar bende de sorun yok ama bebis de yok oyuzdrn kafaya takmayin

Gec oldu kusura bakma durucum ama dun biraz kotuydum o yuzden yazamadim ama bugun iyiyim cok sukur. Hayirli zaman geldiginde Allah nasip eder insallah hepimize:)

nasıl hamile olduğunu hissettin , ne belirtisi vardı. ilişkiden sonra kaçıncı günde hissettin..............:27:

Gec oldu kusura bakma durucum ama dun biraz kotuydum o yuzden yazamadim ama bugun iyiyim cok sukur. Hayirli zaman geldiginde Allah nasip eder insallah hepimize:)

Olsun cnmm takma kafana stres yapma hayirlisi allahtan

Bizde birkaç aydir gelişi güzel yapiyoduk gecen ay ov. Testini pek beceremedik çift çizgi yakalayamadim ama bu ay yakaladim ve calistik ayin 16sina kadar calismalara devam bakalim bu test ise yarayacakmi

Back