- Emoji Skoru
- 10.715
- Puanlar
- 128
Umut oldun bana vallaBen sadece pik aksami 7 de ilişki oldu sabah 11 de silikledi oğlum olacak canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut oldun bana vallaBen sadece pik aksami 7 de ilişki oldu sabah 11 de silikledi oğlum olacak canım
Hayirlisi olsun artik zaten yum catlama dan birsuru sperm beklemedeymis mutlaka tutmus biri ama hangisi hayirlisi olsun allah buyuk ol derse olur allaha biraktim bendeAma 1 günde iki ilişki olmuş olduğu için, sabahki ilişki döllenip üstüne gece ilişki olduysa erkektr ama geceki ilişki döllendiyse Sperm azligindan kız da tutmuş olabilir.Rabbim gonlundekini nasip etsin insslllah
Sılıklestikten sonra ilişki olduysa onu sayma zaten ,sabahki ilişkide ki Sperm sıliklesmeye baslamadan önce yumurtayı döllemeye başlamıştır bence erkek tir .tabi hamile kaldıysan canim her ilişki gebelik olmuyor malesef .inşallah Rabbim gonlundekini nasip etmistirHayirlisi olsun artik zaten yum catlama dan birsuru sperm beklemedeymis mutlaka tutmus biri ama hangisi hayirlisi olsun allah buyuk ol derse olur allaha biraktim bende
Kız bebek olsa benimki olurdu canim, test te ilişkiden 16 saat sonra silindi yinede erkek zaten pik günü erkek silikledikten 10 saat sonraki ilişki tekrar kıza dönüyor diye biliyorum canım. erkek için sılıkleşmeye yakın saatte ki bebek erkek oluyorUmut oldun bana valla
Slm arkadaşlar benim aklım karıştı adetimin 12.günü ikiside net çıktı 2gun ust ustr iliski oldu.devm ettim yine yapmaya 2gundur yok denecek kadr silikti.bugun 15.gun yine yaptim yine 2side koyu çıktı anlamadim neden böyle oldu bi fikriniz varmı kızlar
Merhaba arkadaşlar ben Yen'i katıldım bende yaklaşık bir yıldır bebek istiyorum olmadı bu gün ovulasyon testi yaptım ilk yapmama rağmen iki çizgi çıktı ve çok belirgin adetimin onuncu günü bügün bu demek oluyor erken yumurtlama oluyor galiba bügünmü denemeliyiz anlamadım kafam karıştı
Himm oyledir belkide tesekkr edrim.bisey sormak istiyorum ben sabh 7de tuvalete cikiyorum mesela tekrr uyuyup uyandigimda 10.30 test yapiyrm ilk idrar sayilmaz dimu oyle yanlış mi yapiyorm acaba2. Bi yumurta olabilir o gelisip catlayacak olabilir
Himm oyledir belkide tesekkr edrim.bisey sormak istiyorum ben sabh 7de tuvalete cikiyorum mesela tekrr uyuyup uyandigimda 10.30 test yapiyrm ilk idrar sayilmaz dimu oyle yanlış mi yapiyorm acaba
Teşekkür ederim cevap için bügün yine yaptım yine çift çizgi çıktıÇift çizgi varsa kaçırmayın deneyin :)
Tmm cnm sağol :)Yok yok süper yapıyorsun
Hem ilk idrar değil hem sivi alımı yok hem bekleMis idrar :)
Ya canm kusbkma bisey daha sormak istiyrm birikmis idrar mi olcak test icin ben dun yaparkn unuttum 5dk sonra bikac damla idrarla yaptim testi oyle belirgin çıktıYok yok süper yapıyorsun
Hem ilk idrar değil hem sivi alımı yok hem bekleMis idrar :)
Mrh cnm olur Ins.ben laboquick diye bi marka kullandim gitti gidiyordan sipariz etmiştm.simdi de innovita diue bi marka ama digeri daha iyiydi.bunu anlamadım hep pizitif gibimerhaba arkadaşlar hangi ovulasyon testini öneriyorsunuz. bende takibe başlamak istiyorum uzun zamandır bebek düşünüyoruz.
Ya canm kusbkma bisey daha sormak istiyrm birikmis idrar mi olcak test icin ben dun yaparkn unuttum 5dk sonra bikac damla idrarla yaptim testi oyle belirgin çıktı
Teşekkür ederim canımMrh cnm olur Ins.ben laboquick diye bi marka kullandim gitti gidiyordan sipariz etmiştm.simdi de innovita diue bi marka ama digeri daha iyiydi.bunu anlamadım hep pizitif gibi
Tamm cnm teşekkür ederimYok canım sadece sıvı alımına ve ilk idrar olmamasına dikkat et
Bi de 10 dan önce akşam 8 den sonra da yapmayın derler
Bi de benim demek istediğim mesela saat tam 11 de wc gittin sonra 11.10 gece tekrar wc ihtiyacın doğdu o idrarla da yapabilirsin ama biraz tutup o idrarla yapsan daha dogru sonuc verir