Ekimin 16 sı Can'ımBi önceki adetin ayın kacinda geldi? ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekimin 16 sı Can'ımBi önceki adetin ayın kacinda geldi? ?
Inşallah hamilesindir. ...tarihe göre denk gele bilir...inşallah öyledir. ..daha devam ediyorum akintin. ..Ekimin 16 sı Can'ım
Az az geliyor cok değil amaInşallah hamilesindir. ...tarihe göre denk gele bilir...inşallah öyledir. ..daha devam ediyorum akintin. ..
Sen en iyisi bi test yap inşallah positivtir. ..adetin için çünkü çok erken dahaAz az geliyor cok değil ama
Sabah yapayım Can'ım o Zaman ama hiç belirtim yokSen en iyisi bi test yap inşallah positivtir. ..adetin için çünkü çok erken daha
Hadi ya ......belkide daha erkendir test için ondan negatif cikiyordur. ..bir kaç gün daha bekle bakalım devam edecekmi akintin. ...olmadı bi doktora danis canımYaptım Can'ım yaaa çıkmadı tek çizgi
Sag ol Can'ım çok teşekkür ederimHadi ya ......belkide daha erkendir test için ondan negatif cikiyordur. ..bir kaç gün daha bekle bakalım devam edecekmi akintin. ...olmadı bi doktora danis canım
Ya cnm hsg cekimi nasıl oluyo hemen yapiyolarmi.benm açıktı ama kürtaj oldum acaba tıkanmış yada rahimde yapisiklik yapmis olabilirmi diye düşünüyorumBen çift çizgi çıktığı zaman hergün deniyoruz test negatif olasiya kadar. ..benim kızım da da bir buçuk yıl geçmişti ve hsg den sonra hemen hamile kalmıştım. ....ve şimdi iki hafta önce hsg çektirdim. ...ilk iki ay çok öne
Teşekkür ederim canım. ..ama adetim gelecekmis gibi. ...dün yaptım negativ çıktı malesef. ...bakalım artık önümüzdeki ay inşallah. ..
Merhaba canım. ..hsg rahim filmi oluyor.....bir kontrast sivisini rahimin içine veriyorlar,o arada röntgen filmi çekiyorlar. Tabiki o sıvı eğer yumurta yolları daralmişsa acıyor ve hamile kalmaya kolaylaştırıyor. ...ilk iki ay çok yüksek. ..ben kızımı öyle hamile kalmıştım hemde ilk ay. Ben avusturyada yaşıyorum. ..Burada hsg yi yapmadan önce negatif mantar sonucu istiyorlar. ....rahim ağzından örnek alıyorlar temiz çıkması lazım. ..Çünkü temiz değilse Karin boşluğuna ve rahimine dagila bilir...reglin 8 ile 11 ci gün arası yapıyorlar. .yumurtlamadan önce olması lazım. ..umarım yardımcı olmuşsumdur ...başka sorun varsa cevaplarim. ...Ya cnm hsg cekimi nasıl oluyo hemen yapiyolarmi.benm açıktı ama kürtaj oldum acaba tıkanmış yada rahimde yapisiklik yapmis olabilirmi diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canm.yaptirmm gerekirmi bilmiyorum kürtaj yaoarmi acaba tikaniklik yada yapisiklikMerhaba canım. ..hsg rahim filmi oluyor.....bir kontrast sivisini rahimin içine veriyorlar,o arada röntgen filmi çekiyorlar. Tabiki o sıvı eğer yumurta yolları daralmişsa acıyor ve hamile kalmaya kolaylaştırıyor. ...ilk iki ay çok yüksek. ..ben kızımı öyle hamile kalmıştım hemde ilk ay. Ben avusturyada yaşıyorum. ..Burada hsg yi yapmadan önce negatif mantar sonucu istiyorlar. ....rahim ağzından örnek alıyorlar temiz çıkması lazım. ..Çünkü temiz değilse Karin boşluğuna ve rahimine dagila bilir...reglin 8 ile 11 ci gün arası yapıyorlar. .yumurtlamadan önce olması lazım. ..umarım yardımcı olmuşsumdur ...başka sorun varsa cevaplarim. ...
Merhaba. ...t çizgisi görünüyor....tebrik ederim bence hamilesin....Eki Görüntüle 1908322 Kızlar sizce hamılemıyım cızgı bole cıktı bugun ilişkiden 10. Gun Çarşamba adet tarıhım bu test gebelık testı
Merhaba. ..kürtajdan dolayı yapışkanlı olmaz ...kürtaydan sonra bir adet gör sonra yaptır. ...Teşekkür ederim canm.yaptirmm gerekirmi bilmiyorum kürtaj yaoarmi acaba tikaniklik yada yapisiklik
Ayyy hayirlisi artik bakalim islh gonlumdeki olurMerhaba. ...t çizgisi görünüyor....tebrik ederim bence hamilesin....
Yapma ya üzüldüm bak.ben de ovula marka ile takip ettim erkek bebek istediğim için.ya ben yumurtlamadan önce değerlendirdisem..Kizlar ovula markasini kullanan varmi predictorle karsilastrdigimda predictor koyu gostermesine ragmen o silik gosteriyorda
Var mı güzel haberlerinnnnnkızlar güzel haberleri olan var mı?
Valla pazar günü pembe bi akintı geldi biraz dünde biraz geldi yine çok az bugün bişey yok pazar test yapmıştım negatıf idi sanırım kafaya çok taktim geleceği varsa da gelmiyor bu arada çok teşekkür ederim sorduğun içinVar mı güzel haberlerinnnnn
Ben sadece pik aksami 7 de ilişki oldu sabah 11 de silikledi oğlum olacak canımMerhaba kızlar topıgı gorunce yazmak ıstedım gercekten bende yum testınde t cızgısı c den koyuydu ılışki oldu ben erkek ıstıyorum bı kızım var cok şukur erkek için t nın sılıkleşmesı lazım benım kocam o gun gec gelicektı sabah 9 da testı yaptım t c den koyuydu bı ıkı saate kalmaz cat olur dedım ve ilişki oldu sonra bekle bekle cat olmadı gece 1 de oldu cat gene ilişki oldu ama tutan tuttu sızce kız mınerkek mı tecrubelısınızdır sımdı sormak ıstedım
Ama 1 günde iki ilişki olmuş olduğu için, sabahki ilişki döllenip üstüne gece ilişki olduysa erkektr ama geceki ilişki döllendiyse Sperm azligindan kız da tutmuş olabilir.Rabbim gonlundekini nasip etsin insslllahMerhaba kızlar topıgı gorunce yazmak ıstedım gercekten bende yum testınde t cızgısı c den koyuydu ılışki oldu ben erkek ıstıyorum bı kızım var cok şukur erkek için t nın sılıkleşmesı lazım benım kocam o gun gec gelicektı sabah 9 da testı yaptım t c den koyuydu bı ıkı saate kalmaz cat olur dedım ve ilişki oldu sonra bekle bekle cat olmadı gece 1 de oldu cat gene ilişki oldu ama tutan tuttu sızce kız mınerkek mı tecrubelısınızdır sımdı sormak ıstedım