• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba hanımlar
Ovulasyon testi yapıyorum her ay ve ovulasyondan sonra siliklesiyor. Bu ay ilk defa pozitifi yakaladiktan sonraki gunlerde cift cizgi çıktı. Ovulasyon geceli 2 gun oldu. Böyle bir durum yasayan var mı? Kiste dönüşmüş olabilir mi?
Merhabalar bende üç aydır yapıyorum hep silik ikinci çizgi var dün Dr daydım kistim yokmuş ama her zaman lh hormonu oluyormuş zaten kadinlarda

Merhabalar bende üç aydır yapıyorum hep silik ikinci çizgi var dün Dr daydım kistim yokmuş ama her zaman lh hormonu oluyormuş zaten kadinlarda
Anladım canım sag olasin. Aynı koyulukta olmasa da ikinci cizgi belirgin. Inşallah bebisler gelirler tez vakit. .

Anladım canım sag olasin. Aynı koyulukta olmasa da ikinci cizgi belirgin. Inşallah bebisler gelirler tez vakit. .
Canım birde testi yaparken eğer yumurtlama dönemindeysen iki çizgide aynı anda beliriyormuş ona dikkat et bizi yanıltan 10dk sonra çizginin belirmesiymiş hakkımızda hayırlısı bakalım bu ay çok umutluyum::::)))))

Inşallah canım. Umut şükür ve dua her seyin başı. ..

Merhaba canım. ..ben testleri bu ayda yaptım. ...bakalım sonucunu bekliyorum. ...

Bende yaptim merakimdan clearblue dijital olan ve normal ucuz olan cibikla yaptim hir ikiside ayni gun poztif verdi..simdi bata 4 gun var bakalim ne olcak adet olcakmisim gibi geliyor ama bakalim hayirlisi

kızlar iyi akşamlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama gününden beri kasık, bel ağrım var halsizlik te cabası adetime 7-8 gün var ovulasyon testi yaptım bugün dayanamayıp silik çıktı 2.çizgi hamilelik olabilir mi? bi yardımcı olun:KK68:

kızlar iyi akşamlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama gününden beri kasık, bel ağrım var halsizlik te cabası adetime 7-8 gün var ovulasyon testi yaptım bugün dayanamayıp silik çıktı 2.çizgi hamilelik olabilir mi? bi yardımcı olun:KK68:
umudunu kırmak istemem canım ama silik olunca değil çok koyu olunca gebelik var diye duymuştum

günaydın kızlar.ovulasyon testini bi ay bende kullanmıştım.yumurtlama döneminde çift çizgiyi yakalayıp değerlendirmiştik.daha sonra adetime bir kala tekrar yapmıştım hamilelik varsa çift çizgi çıktığını duymuştum.ve o sabah kopkoyu çift çizgiyle karşılaştım ama ertesi sabah regl oldum.o yüzden ovulasyon testlerine pek güvenmiyorum artık.en doğrusu regl bittikten sonra gün aşırı ilişki bence.

Bende yaptim merakimdan clearblue dijital olan ve normal ucuz olan cibikla yaptim hir ikiside ayni gun poztif verdi..simdi bata 4 gun var bakalim ne olcak adet olcakmisim gibi geliyor ama bakalim hayirlisi
Bende internetten siparis etmistim ama Dogru gösteriyor....ben üstelik rahim filmi cektirdim...kizima öyle hamile kalmistim...simdi bu ikinci ay olacak rahim filminden sonra ama adetim gelcekmis gibi ...daha 9 gün var ama gecen ayda böyle his etmistim...insallah canim sen hamilesindir....

Bende internetten siparis etmistim ama Dogru gösteriyor....ben üstelik rahim filmi cektirdim...kizima öyle hamile kalmistim...simdi bu ikinci ay olacak rahim filminden sonra ama adetim gelcekmis gibi ...daha 9 gün var ama gecen ayda böyle his etmistim...insallah canim sen hamilesindir....

Bende kizima rahim filminden sonra hamile kaldim..bu ay 3 gun onceden adet oldum neden bilmiyorum havalardanmi diyorum ama bilmiyorum ilk defa boyle bisey yasaydim anlam veremedim yaa..

Bende kizima rahim filminden sonra hamile kaldim..bu ay 3 gun onceden adet oldum neden bilmiyorum havalardanmi diyorum ama bilmiyorum ilk defa boyle bisey yasaydim anlam veremedim yaa..

Hakkimizdan hayirlisi cnm ben kizinmda hic gebelik belirtisi yasamadim inan bir erkek bebegim oldu olu dogum erkek bebekte bel agrisindan ve gogus agrisindan duramamistim..

Hakkimizdan hayirlisi cnm ben kizinmda hic gebelik belirtisi yasamadim inan bir erkek bebegim oldu olu dogum erkek bebekte bel agrisindan ve gogus agrisindan duramamistim..
Baska ne gbi belirtiler vardı canım erkek bebekte

Kızlar şuan kan verdim bekliyorum.lutfenn:anneadayı:n dua edin bana arkadaslar en.azindan bi Ayetel Kurs_i okuyun.guzel haberler aliyim.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Hepimizin kucaklari dolsun ins o_O

Kızlar şuan kan verdim bekliyorum.lutfenn:anneadayı:n dua edin bana arkadaslar en.azindan bi Ayetel Kurs_i okuyun.guzel haberler aliyim.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Hepimizin kucaklari dolsun ins o_O
Hayırlı olumlu güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah hemen okuyorum İnşallah adına :dua:

Allah kalbine göre versin canım 9 gün var daha bana meraktan çatlıyacam sanırım.sonuç belli oldu mu?

Sagolun kizlar ama cok üzgünüm şuan.0.07 cikti malesef.cok umutluydum

Ama ben bu ay 12.gun yumurtlama oldugunu düşünüyorum.test yapmıştım 3aydır 26.gun adet oluyodm bugn 27.gun olunca meraktn yaptrdim.sonucta bu malesef.

Ama ben bu ay 12.gun yumurtlama oldugunu düşünüyorum.test yapmıştım 3aydır 26.gun adet oluyodm bugn 27.gun olunca meraktn yaptrdim.sonucta bu malesef.
Bende 26 günde adet oluyorum evet bende 12 gün yumurtlama oldu vücut anotomimiz aynı::)))) ama geç döllenme olmuş olabilir bekle derim ben kızımda kanda gebelik testi yaptırdım birşey çıkmadı bir hafta sonra böbrek taşı için gittik tekrar hastaneye gebe olduğum u öğrenmiştim

Back