İnş hamilelik belirtisidir..Hayirlisini diliyorum.Benimde tek taraflı çekme vardı.İnşallahCanım benim. ..Sağ kasiğimda çekme gibi oluyor belim ağrıyor ara sıra karnım ağrıyor ama başka bir şey yok. ...Bugün gelmesi lazım. ...gelecek ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş hamilelik belirtisidir..Hayirlisini diliyorum.Benimde tek taraflı çekme vardı.İnşallahCanım benim. ..Sağ kasiğimda çekme gibi oluyor belim ağrıyor ara sıra karnım ağrıyor ama başka bir şey yok. ...Bugün gelmesi lazım. ...gelecek ya![]()
Inşallah canım. ..bir kaç gün bekliyip sonra ne olacak bakalım. ....İnş hamilelik belirtisidir..Hayirlisini diliyorum.Benimde tek taraflı çekme vardı.İnşallah
Slm kizlar bende dene dene hamile kalamadim bi ucuncu denemem yum testiyle tabi t cizgisi ç den koyuydu iliski oldu umarim gonlumuzdeki tutar benim bi kizim Var bi oglum olmasini istiyorum tabi rabbim nasip ederse ince saglikli sonrada istedigim gibi olmasini isterim tabi erkek bebek icin yum testi siliklesînce iliski oneriyorlar kizlar icinde sik iliski Ve cizgiler ciktigi gibi olmasi gerekiyimus tabi hersey allahtan ama mantikli geliyo
bende bu ay lh testine başladım eşimde bende çok istiyoruz herkes gibi :) dualarımda sizde varsınız arkadaşlar...
ayyy inşallahhhisteyen herkes bi bebiş sahibi olsun
Isallh canim sizinde istediginiz gibi olur hayirlisiyla allah gonlunuzdekini nasip etsinen kısa sürede hamile kalırsın inşallah
Ben bu ay ilk kez kullandim yum.testi ovula aldim 15kasimi bekliyorum heyecanla:)Kizlar ovula markasini kullanan varmi predictorle karsilastrdigimda predictor koyu gostermesine ragmen o silik gosteriyorda
Hayirlisi olsun. ....benimde bu gün melesef adetim geldiBende bu ay degerlendirememistim adetim geldi..bakalim bu ay deniycem..insallah hayirlisi olan olur..
Merhaba. ..belki yerleşme lekesidir. ...hamilelik testi yaptinmi? ?inşallah hamilesindir canımKızlar bir şey soracağım ben 40 günde yumurtluyorum bugün reglinin 18.günü fakat dün lekem geldi adetime cok var daha ilk defa oldu az az geliyor yine başına böyle bir şey gelen var mı ne olabilir ki acaba?
Yok Can'ım yapmadım olabilir miki?Merhaba. ..belki yerleşme lekesidir. ...hamilelik testi yaptinmi? ?inşallah hamilesindir canım
Bi önceki adetin ayın kacinda geldi? ?Yok Can'ım yapmadım olabilir miki?