• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Slm kizlar bende dene dene hamile kalamadim bi ucuncu denemem yum testiyle tabi t cizgisi ç den koyuydu iliski oldu umarim gonlumuzdeki tutar benim bi kizim Var bi oglum olmasini istiyorum tabi rabbim nasip ederse ince saglikli sonrada istedigim gibi olmasini isterim tabi erkek bebek icin yum testi siliklesînce iliski oneriyorlar kizlar icinde sik iliski Ve cizgiler ciktigi gibi olmasi gerekiyimus tabi hersey allahtan ama mantikli geliyo

Bende istiyorum hamilegi ama tutmadi simdiye kadar stres heralde cok et kiliyo bide bén bi bucuk sene dogm kontrol hapi kullandim belki ondandir gec hamilelik oluyomus ilacla korunanlar 8 aydir birakmis im ilaci dogrumu sizce

bende bu ay lh testine başladım eşimde bende çok istiyoruz herkes gibi :) dualarımda sizde varsınız arkadaşlar...

Slm kizlar bende dene dene hamile kalamadim bi ucuncu denemem yum testiyle tabi t cizgisi ç den koyuydu iliski oldu umarim gonlumuzdeki tutar benim bi kizim Var bi oglum olmasini istiyorum tabi rabbim nasip ederse ince saglikli sonrada istedigim gibi olmasini isterim tabi erkek bebek icin yum testi siliklesînce iliski oneriyorlar kizlar icinde sik iliski Ve cizgiler ciktigi gibi olmasi gerekiyimus tabi hersey allahtan ama mantikli geliyo

en kısa sürede hamile kalırsın inşallah

Kizlar ovula markasini kullanan varmi predictorle karsilastrdigimda predictor koyu gostermesine ragmen o silik gosteriyorda

Bende bu ay degerlendirememistim adetim geldi..bakalim bu ay deniycem..insallah hayirlisi olan olur..

Kızlar bir şey soracağım ben 40 günde yumurtluyorum bugün reglinin 18.günü fakat dün lekem geldi adetime cok var daha ilk defa oldu az az geliyor yine başına böyle bir şey gelen var mı ne olabilir ki acaba?

Kızlar bir şey soracağım ben 40 günde yumurtluyorum bugün reglinin 18.günü fakat dün lekem geldi adetime cok var daha ilk defa oldu az az geliyor yine başına böyle bir şey gelen var mı ne olabilir ki acaba?
Merhaba. ..belki yerleşme lekesidir. ...hamilelik testi yaptinmi? ?inşallah hamilesindir canım

Merhaba kızlar bugün aslanpencesi ile başladım. ....tabiki ovulasyon testini ile devam edeceğim. ...bakalım inşallah bu ay olur. ..

Back