• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yani demem suki ucuz olanlarda ayni
Dijitalin tek avantaji ve seni guzel yonlendirmesi mesela gulen yuz cikinca teprikler yumurtluyosunuz bugunu ve yarini denemelisiniz dioo anliycaniz
Bende simdi once rabbimin izniyle erkek olmasi icin bugunmu yoksa yarin aksammi
Degerlendireyim anlamadim..

Merhaba arkadaşlar. ..ovulasyon testinde hassasiyetini dikkat edin,çünkü düşük hassasiyet olduğunda misal 10 mIU/ml o zaman nerdeyse hep positiv çıkar test sonucu.....ben 20 mIU/ml kullanıyorum ve hep doğru gösteriyor....vucutta zaten hep lh hormonu var. ..10 mIU/ml civarında. ...yumurtlamada 20 nin üzerine çıkıyor. ...ondan dolayı pahali veya ucuz meselesi değil. ...benimkinleri çok ucuza internetten sipariş ettim....iyi geceler herkese....

Merhaba arkadaşlar. ..ovulasyon testinde hassasiyetini dikkat edin,çünkü düşük hassasiyet olduğunda misal 10 mIU/ml o zaman nerdeyse hep positiv çıkar test sonucu.....ben 20 mIU/ml kullanıyorum ve hep doğru gösteriyor....vucutta zaten hep lh hormonu var. ..10 mIU/ml civarında. ...yumurtlamada 20 nin üzerine çıkıyor. ...ondan dolayı pahali veya ucuz meselesi değil. ...benimkinleri çok ucuza internetten sipariş ettim....iyi geceler herkese....
Evet cnm benimkide 20mIu hep oyle aliyorum

Insallah bu ay guzel sonuclar aliriz
Herdileyenlerle beraber..

Slm herkese kimseden haber yokmu bu ay kizlar ne yaptiniz?:)

14795465580882016639828.jpg
kızlar benimde teste bakarmısınız dün pozitifti gece silikleşmişdi bugün yine pozitif bir şeyleri yinemi yanlış yaptım

Eki Görüntüle 1913658 kızlar benimde teste bakarmısınız dün pozitifti gece silikleşmişdi bugün yine pozitif bir şeyleri yinemi yanlış yaptım
Merhaba canım. ...testlerin hassayiyeti ne kadar düsükse bi çoğu zaman positiv çıkar. ...20 olmalı o zaman gerçekten lh pikini anlıyorsun. ...sen devam et bakalım. ...daha önceki günler yaptinmi test??ve onlar nasıldı? ?sen yinede bu günleri degerlendir. ..adet döngün kaç gün? ?

Merhaba canım. ...testlerin hassayiyeti ne kadar düsükse bi çoğu zaman positiv çıkar. ...20 olmalı o zaman gerçekten lh pikini anlıyorsun. ...sen devam et bakalım. ...daha önceki günler yaptinmi test??ve onlar nasıldı? ?sen yinede bu günleri degerlendir. ..adet döngün kaç gün? ?
teşekkürler cevabın için diğerleri silikti 25 günde adet oluyorum en koyusu resimde ekli olan bugünkü silikleşmişdi bende dün akşamı değerlendirdim bugünüde değerlendirecem.1 kızım var hayırlısıysa birde oğlum olmasını istiyorum ondan yumurtlama günü olsun diye düşündüm resmen panik atak oldum bu testler yüzünden

teşekkürler cevabın için diğerleri silikti 25 günde adet oluyorum en koyusu resimde ekli olan bugünkü silikleşmişdi bende dün akşamı değerlendirdim bugünüde değerlendirecem.1 kızım var hayırlısıysa birde oğlum olmasını istiyorum ondan yumurtlama günü olsun diye düşündüm resmen panik atak oldum bu testler yüzünden
Anladım canım hayırlısı olsun. ...belkide iki kez yumurtladin :) benimde bir kızım var ikinciyi istiyoruz....hayırlısı olsun inşallah olur

Merhaba hanımlar
Ovulasyon testi yapıyorum her ay ve ovulasyondan sonra siliklesiyor. Bu ay ilk defa pozitifi yakaladiktan sonraki gunlerde cift cizgi çıktı. Ovulasyon geceli 2 gun oldu. Böyle bir durum yasayan var mı? Kiste dönüşmüş olabilir mi?

Anladım canım hayırlısı olsun. ...belkide iki kez yumurtladin :) benimde bir kızım var ikinciyi istiyoruz....hayırlısı olsun inşallah olur
IMG_20161119_173532.jpg üsteki ikisi dünkü testlerim alttaki bugün ve kasıklarımdada şiddetli ağrı var sanki içimden birşey çıkacakmış gibi tam üç aydır testi yapıyorum silikleşince ilişki oldu diğer aylarda ama olmadı bu ayda pozitif ı görünce deneyeyim bari dedim inşAllah isteyen herkese Allahım kalbindekini verir...

Eklentiler

• IMG_20161119_173532.jpg
    IMG_20161119_173532.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 129
Back