Evet canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahHamilemiyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahHamilemiyim ?
canım iğne yada ilaç vurulduysan onun etkisi olabilir hala bata 7 gün kala bu kadar koyu çıkmasına şaşırdım ama inşaallaah bebiş vardır haberlerini bekliyorum :)Kızlar bata 7 günüm var ovulasyon testim çok koyu sizce durum nedir
Ovuladyon testini kaça aldınız kesin çözüm olurmu
Canım dün tekrar yaptım şimdi 4 gün var bata. Dün yine koyuydu resimde ki gibicanım iğne yada ilaç vurulduysan onun etkisi olabilir hala bata 7 gün kala bu kadar koyu çıkmasına şaşırdım ama inşaallaah bebiş vardır haberlerini bekliyorum :)
Canım dün tekrar yaptım şimdi 4 gün var bata. Dün yine koyuydu resimde ki gibi
Tatlım şimdi okuldayım sabahki ilk idrarda test yapma fırsatım olmadı. Bugünde kan testi için çıkamam nöbetçiyim ama yarın inşallah yaparım test. Bende heyecanlıyımcanım gebelik testi varsa elinde yapsana ya da kan testine git bi heyecanlandım vallaa inşaallah vardır bebiş. benimde bata 3 gün var sabah yaptım ovu testi ne çok silik ne çok koyu çıktı o yüzden bekliyorum gebelik testi yapmadım.
Tatlım şimdi okuldayım sabahki ilk idrarda test yapma fırsatım olmadı. Bugünde kan testi için çıkamam nöbetçiyim ama yarın inşallah yaparım test. Bende heyecanlıyım![]()
Lütfen bana da yardım edin ya ovalasyon testini kullanmaya başladım da başaramadım bunu bile beceremiyorum geçersiz çıktı nasıl kullandınız ben herseyi tastamam yaptım kabin içine bosalttim ve testi 10 sn. Tuttum bıraktım geçersiz oldu bugün 2 tanesi çöpe gitti lütfen yardım edin banaGüzel anneler ve anne adayları; fikrinize ihtiyacım var..
Benim adet döngüm normalde 27-28 gündür. Son 1yıldır polip olduğu icin döngüm gittikçe kısaldı.. Ocak ayında polipimi aldırdım ve reglim 27 günde oldu (normale döndü yani)
12. ve 13. günüm yumurta akı gibi akıntım oldu, ovulasyon testinde cok koyu olmasa da 2.çizgi 1.ye yakındı.14.gün azaldı.15.gün test yapmadım. Bugün 16.günüm çok fazla yumurta akı gibi ve sıvı su gibi akıntım olduğu icin test yaptım gündüz 12 de.. Ekte testi ekliyorum, ikinci çizgi cok koyu şimdi ben yumurtladım mı,nezaman yumurtlayacağım 16.gün geç değil mi? 14.gün aksam ilişki oldu en son, bu durumda bugün mü yarın mı olmalı ? aksam tekrar test yaparak silikleşme var mı diye bakmalı mıyım?
Çok uzun yazdım ,kusura bakmayın teşekkürler şimdiden yardımlarınız için <3 <3
Canım kaset tipi test ise yani benim göndereceğim resimdeki gibi o zsman damlalıkla 4 damla damlatman yeterli. Birde testten önde 3_4 saat sıvı tüketmemelisinLütfen bana da yardım edin ya ovalasyon testini kullanmaya başladım da başaramadım bunu bile beceremiyorum geçersiz çıktı nasıl kullandınız ben herseyi tastamam yaptım kabin içine bosalttim ve testi 10 sn. Tuttum bıraktım geçersiz oldu bugün 2 tanesi çöpe gitti lütfen yardım edin bana
Markası ne canım
markası galenikMarkası ne canım
Tatlım yarın bata 2 gün kalmış olacak. Sabah ilk idrarla test yapıcam. İnşallah hamileyimdirAsiy hamilemisin