Eğer öyle rahat edecekseb yap cnm çünkü seni iyi anlıyırum bn daha adetime çok vardu hep test yaptım insan isteyince olmasonı bi umut arıyor inşallah tutmuştur
Sağol cnm bnm bebişimi temmuzda kucağıma alacam inşallah Rabbim nasip ederse bi iki gün sonra gebelik testine başla cnm pes etme kırmızıları görmedençok tşk ederim canım inşallah seninde karnında bebişin olur sağlıklı sıhhatli öyle zorki duramıyorum bugun o ovulasyonu yaptım aşırı silik değil 14-15-17 günlerini değerlendirdik yumurtlama 15 iydi düşününce bugun yumurtlamadan sonra 9 gün oldu inşallah olmustur ben eşim çok istediği içinde biraz fazla sorumluluk yuklendim sanırım ALLAH HAYIRLISINI VERSİN BU TEEST CANIMI SIKMADI DAHA YENİ DÖLLENME OLDUYSA KOYULAŞIR DAHADA GİBİ BİLEMİYORUM
Sağol cnm bnm bebişimi temmuzda kucağıma alacam inşallah Rabbim nasip ederse bi iki gün sonra gebelik testine başla cnm pes etme kırmızıları görmeden
Estağfurullah cnm yardımcı olabildiysem ne alâ. Belirtilerim gögüs ağrısı bel ağrısı ve uyku hali hiç başımu yastıkran kaldıramadm bide sık idrara sıkışmak midemde bulanmıştı. Belirtiler gebelik belirtileryle benzer hadi inşallah hamişşindir. Ben daha 1 2 haftalıktı değerim 39.6 idi öğrendiğimde sonra 5 gün sonra 649.1 oldu 1 hafta sonra keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyduk öle yani cnmçok sevindim ya güzel anne adayının benimle ilgilenmesi mutlu ettti beni beni çok ii anladıgın belli sen kaç haftalıkken öğrendin nası öğrendin belirti falan varmıydı bende göbek deliğinin alt karın şiş ve kasık çizgim aşırı belirgin belim ağrıyo akıntım var kasıklarda ara ara bişiler oluyo bide inanılmaz idrara çıkıyorum
Estağfurullah cnm yardımcı olabildiysem ne alâ. Belirtilerim gögüs ağrısı bel ağrısı ve uyku hali hiç başımu yastıkran kaldıramadm bide sık idrara sıkışmak midemde bulanmıştı. Belirtiler gebelik belirtileryle benzer hadi inşallah hamişşindir. Ben daha 1 2 haftalıktı değerim 39.6 idi öğrendiğimde sonra 5 gün sonra 649.1 oldu 1 hafta sonra keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyduk öle yani cnm
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah tüm batı bekleyenler hamişdir Rabbime şükürler olsun ki ilkinde de ikincidede aratmadı korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra verdi kurban olduğum inşallah layık oluruz inşallah sizlerede çok aratmadan nasip edersen şanslıyymışşın cok sevindim canım ALLAH kucagına alcagın gunu sana kolayca getirsin bi avazda inşallah :) bugunku ovulasyon beni umutlandırdı biraz çok silik degildi inşallah annelerin duası kabul olurmus bana dua et olur mu :)
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah tüm batı bekleyenler hamişdir Rabbime şükürler olsun ki ilkinde de ikincidede aratmadı korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra verdi kurban olduğum inşallah layık oluruz inşallah sizlerede çok aratmadan nasip eder
canım sen link at bulamadım oralarda seniAdım adım gebelikte açıldı konu 2016 da anniş olacaklar buraya alalım sizi diye telden giriyorum link atamadım pcye geçince atarım
Tmm cnm atıom şimdicanım sen link at bulamadım oralarda seni
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...da-annis-olacaklar-buraya-alalim-sizi.907768/ burası cnnmcanım sen link at bulamadım oralarda seni
bugün test yapacak arkadaşlar ne yaptınız?güzel haberler var mı?
tatlım burdan devam ediyoruz gel hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?