Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Eğer öyle rahat edecekseb yap cnm çünkü seni iyi anlıyırum bn daha adetime çok vardu hep test yaptım insan isteyince olmasonı bi umut arıyor inşallah tutmuştur

çok tşk ederim canım inşallah seninde karnında bebişin olur sağlıklı sıhhatli öyle zorki duramıyorum bugun o ovulasyonu yaptım aşırı silik değil 14-15-17 günlerini değerlendirdik yumurtlama 15 iydi düşününce bugun yumurtlamadan sonra 9 gün oldu inşallah olmustur ben eşim çok istediği içinde biraz fazla sorumluluk yuklendim sanırım ALLAH HAYIRLISINI VERSİN BU TEEST CANIMI SIKMADI DAHA YENİ DÖLLENME OLDUYSA KOYULAŞIR DAHADA GİBİ BİLEMİYORUM

Sağol cnm bnm bebişimi temmuzda kucağıma alacam inşallah Rabbim nasip ederse bi iki gün sonra gebelik testine başla cnm pes etme kırmızıları görmeden

Sağol cnm bnm bebişimi temmuzda kucağıma alacam inşallah Rabbim nasip ederse bi iki gün sonra gebelik testine başla cnm pes etme kırmızıları görmeden

çok sevindim ya güzel anne adayının benimle ilgilenmesi mutlu ettti beni beni çok ii anladıgın belli sen kaç haftalıkken öğrendin nası öğrendin belirti falan varmıydı bende göbek deliğinin alt karın şiş ve kasık çizgim aşırı belirgin belim ağrıyo akıntım var kasıklarda ara ara bişiler oluyo bide inanılmaz idrara çıkıyorum

Estağfurullah cnm yardımcı olabildiysem ne alâ. Belirtilerim gögüs ağrısı bel ağrısı ve uyku hali hiç başımu yastıkran kaldıramadm bide sık idrara sıkışmak midemde bulanmıştı. Belirtiler gebelik belirtileryle benzer hadi inşallah hamişşindir. Ben daha 1 2 haftalıktı değerim 39.6 idi öğrendiğimde sonra 5 gün sonra 649.1 oldu 1 hafta sonra keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyduk öle yani cnm

sen şanslıyymışşın cok sevindim canım ALLAH kucagına alcagın gunu sana kolayca getirsin bi avazda inşallah :) bugunku ovulasyon beni umutlandırdı biraz çok silik degildi inşallah annelerin duası kabul olurmus bana dua et olur mu :)

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah tüm batı bekleyenler hamişdir Rabbime şükürler olsun ki ilkinde de ikincidede aratmadı korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra verdi kurban olduğum inşallah layık oluruz inşallah sizlerede çok aratmadan nasip eder

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm kalbimle aminnnn

kızlar moralim cok bozul bu auda tutmadı olamdı nasip diyelim artık ne diyim bat 1 mart ben bu sabah test yaptım negatif

kizlar ben bu ay ovulasyon testine basladim.adetimin 10.gununde t c den daha koyu cikti.internette pozitif gordukten sonra 2 gun iliski diyor.yani bugun ve yarin mi.yoksa yarin ve ertesi gunmu kafam karisti

Merhabalar konuyu uzun zamandir takip ediyordum 36 yasindayim 2 aylik evliyiz ama yaşım yuzunden hemen bebek dusunduk bu ay ovulasyon testi ile takip ediyorum sat doneminden beri hergun bir test yaptim ancak 15. Gun cift cizgiyi cok net yakalayip oncesinde ve sonrasinda calistik isin garip yani 15. Gunden sonra benim 2. Cizgim ilk haftalardan hep daha koyu cikmaya basladi bi yerde lh hormonu ile bcg birbirine cok benzer ovulasyonda bunu ayirt edemez diye yaziyordu.. bat 6 mart yani 7 gunum var daha sizce hamile miyim kizlar resimleri degerlendirebilir misiniz?

Eklentiler

• 20160228_171212.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 255
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…