Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım laboquik kullanıyorum. Ben adetten sonra hep sabah akşam yaptım kaçırmamak için

Canim hos geldin Rabbim en kisa surede bebegine kavustursun inşallah. Ben surelab kullaniyorum cok memnunum ve dogru sonucar veriyor iki ay ayni zamanda dr kontrolundede baktigim icin biliyorum. 26~27 gunde adet goruyorsan 12~13~14.gun gibi yumurtan catlayabilir o yuzden sana tavsiyem 9.gunden itibaren saat 12~1 gibi tek test yap sivi tuketimini 3~4 saat onceden keserek. 11.gunden itibarende sabah 11~12 aksam 6~7 gibi olacak sekilde 2 tane yap. Cunku sen tek yaparsan sen yaptiktan sonra pik yapip catlarsa ertesi sabah yaptiginda yine silik gorursun ve kacirirsin bu sekilde kacirmazsin sana tavsiyem bu yonde :)

Ya kizceler size bir onerim var bu konunun sahibi ortalarda yok yeni bir konus acsak bu baslik altinda hemde tablo olustursak batlari takip etsek nasil olur ne dersiniz

canım

Tamam canım gerçekten çok teseekkur ediyorum ilk defa ovu kullandığım için tam bilgim yok. Akşama degerlendireyim ınş tüm arkadaşlar hamile olur. Hepimizin gönlüne göre olsun

zaten sizden öğrendim böyle bir testin olduğunu. allah razı olsun hepinizden. öncesinde duymamıştım.takip ediyordum sürekli üye olayım bende paylaşayım dedim.bu ay ilk aldım bir kaç ay böyle de deneyelim bakalım. rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.

Amin canim.inşallah hangi marka aldin netten alsaydin keske cok cok uyguna geliyor o sekilde. Eczanelerde 4~5 tane alacağın fiyata 40~50 tane alabiliyorsun.

AYNEN ÖLE CANIM. 25 TL YE 5 TANESİNİ ALDIM. AMA HEMEN GELİR Mİ İŞTE YOKSA BAKTIM İNCELEDİM DE.GELMESİ 1 KAÇ GÜN SÜRER ŞİMDİ DEDİM ALMADIYDIM

AYNEN ÖLE CANIM. 25 TL YE 5 TANESİNİ ALDIM. AMA HEMEN GELİR Mİ İŞTE YOKSA BAKTIM İNCELEDİM DE.GELMESİ 1 KAÇ GÜN SÜRER ŞİMDİ DEDİM ALMADIYDIM
Geliyor cnim siparisin 2.gunu teslim ediliyor aklinda olsun almak istersen surelab tavsiye ederim ben 40 ovu+6 adet gebelik testini 24tlye aldim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…