• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Iyi akşamlar kızlar benim ov testimin hiç bu kadar uzun süre çift çizgi çıktığı görülmemişti 4.günüm ve belirgin çizgi var şimdi bu ne demek oluyor ??

Eklentiler

• 20160224_155824.jpg
    20160224_155824.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 82
vavv hiç mi karnın şişmedi ya ? Ne tuhaf dr damı gitmedin başka bir şey için?
inan hiç şişmedi ve adet düzensizlik vardı o kadar uğraştım hamile kalmadım şimdide degilimdir dedim ama ilk aydan bu tarafa bel ağrım çoktu oyleki 20 gün yattım ağrıdan gitmedim dokt.çünkü hergun hastane bıkmıştım olmuyosa olmuyodur dedim ertesi ay hamile kalmışım ve dünyanın temizliği duvar silme dahil kaynanam annemin evi temizlik bayramdı 6 tepsi tatlı hiç bişey olmadı bebegime dogumda öldü Allahım isterse herşey olur

inan hiç şişmedi ve adet düzensizlik vardı o kadar uğraştım hamile kalmadım şimdide degilimdir dedim ama ilk aydan bu tarafa bel ağrım çoktu oyleki 20 gün yattım ağrıdan gitmedim dokt.çünkü hergun hastane bıkmıştım olmuyosa olmuyodur dedim ertesi ay hamile kalmışım ve dünyanın temizliği duvar silme dahil kaynanam annemin evi temizlik bayramdı 6 tepsi tatlı hiç bişey olmadı bebegime dogumda öldü Allahım isterse herşey olur
Allah sabir versin cani Allah tekrar nasip etsincinsaalah

kuzum benim günlerdir gece 3-4 e kadar oturup okuyorum jinekolog çıkıcam az kaldı bu gidişle kan testinde diyolar ki geç döllenme varsa çıkmaz ve bazılarında kan testinde çıkmayıp sonra idrar testinde çıkmış bi kadın ovulasyon testide yapmıs negatif kan testide negatif tam hamile değilim derken bi kaç gün sonra hamile oldunu öğrenmiş aman ne kaybederiz bence güzel fikir şu evdeki ovula marka erken gebelik testine gıcık oldum normal gebelik testleri alıcam yarından itibaren 6 gün kalmış olucak bugun belim de çok ağrımaya başladı akıntı var sivilceler çıktı of anam offf
Bak işte bu dediğinin aynısını bn yaşadım cnm bn kan testi verdim negatif idrar negatif ovulasyon pozitif tam adetimi beklerken elimde kalan son testimi yaptım ve pozitif en son kan testi verdiğimden bir hafta sonra sabah kan testi yaptım pozitif şu an 21 haftalığım

Adım adım gebelikte açıldı konu 2016 da anniş olacaklar buraya alalım sizi diye telden giriyorum link atamadım pcye geçince atarım

Yumurtlama gunum 15subattı gecenlerde ovulasyon testındede çıkıyo demıslerdı yumurtlamadan sonra bugun 9.gün ve ektekı testı yaptım az önce adetımee 6gün var ve bıkac gun öncede ovulasyon yaptığımda böyle bellı degıldı ıkıncı cızgı hamıle olmak ıcın hala bı umudum var galıba

Eklentiler

• 20160224_233402.jpg
    20160224_233402.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 91
Bak cnm bunlarda bnm pembe olan erken gebelik testi en üstteki lh gebeliği öğrenmeden 2 gün önce yaptım ondan sonrakisi sonraki gün gebelik testinden sonrası gebelik testi yaptığım gün en son ki de gebelik testi

Eklentiler

• received_1661621117451464.jpeg
    received_1661621117451464.jpeg
    26,9 KB · Görüntüleme: 107
Bak cnm bunlarda bnm pembe olan erken gebelik testi en üstteki lh gebeliği öğrenmeden 2 gün önce yaptım ondan sonrakisi sonraki gün gebelik testinden sonrası gebelik testi yaptığım gün en son ki de gebelik testi

o zaman benimde ihtimal yüksekmi acaba bişi varsa bugun adete daha 6 gün var

o zaman benimde ihtimal yüksekmi acaba bişi varsa bugun adete daha 6 gün var
Şimdi net bişey söyliyemem çünkü burda adetine kadar pozitifi görüp sonra adet olanlarda var ama erken gebelik testlerini deneyebilirsin tumurtlamanın üzerinden 10 gün geçtiyse kan testinde çıkabilir 15 gün sonrafa idrar testinde çıkıyor ilk kanda belli oluyo

Şimdi net bişey söyliyemem çünkü burda adetine kadar pozitifi görüp sonra adet olanlarda var ama erken gebelik testlerini deneyebilirsin tumurtlamanın üzerinden 10 gün geçtiyse kan testinde çıkabilir 15 gün sonrafa idrar testinde çıkıyor ilk kanda belli oluyo

kan testine sıcak bakmıyorum kese görünmez degerler yükselmezse daha çok sitresli bekleyiş oluyo gebelik testleri ovulasyon testleri daha umut verici cünkü adet gününe kadar hergün yapmayı düşünüyorum :)

kan testine sıcak bakmıyorum kese görünmez degerler yükselmezse daha çok sitresli bekleyiş oluyo gebelik testleri ovulasyon testleri daha umut verici cünkü adet gününe kadar hergün yapmayı düşünüyorum :)
Eğer öyle rahat edecekseb yap cnm çünkü seni iyi anlıyırum bn daha adetime çok vardu hep test yaptım insan isteyince olmasonı bi umut arıyor inşallah tutmuştur

Back