• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Gunaydin kizlarr rabbim bu ay versin bebiklerinizi insalah.Bat 27 Şubat Kızla.3 gundur ara ara krem gibi akıntı geliyor belim ağrıyor bir haftadır ne kkahvaltı ne yemek yiyemiyorum .bende bu sabah test yaptım koca bi negatif ggördüm kkısmet aartık bu ay gelmicek benim bebik galiba hayirlisi
Gunaydin canim negatifse negatif daha 3 koca gun var ortada kirmizilarida goremedim ben umutsuzluk yok unutmayalim hcg herkeste hemen idrara gecmiyor :KK24:

Canim bu furyaya inanip bende gecen ay son bir hafta ovu yaptim t ile ce ayniydi neredeyse hep ama adet oldum :KK28:hamilelik icin soruyorsan adete 2~3 gun kala t nin c den belirgin sekilde koyu olmasi lazim diger koyuluklar birsey teskil etmiyor malesef bizzat yasadim hee hamile degilsin demiyorum sadece ovuya bel baglama kafani karistirma diyorum

Anladım canım. Haklısın

Gunaydinnnnn guzel anne adaylari :KK19:batlar yaklasiyor testler yapilmaya basliyor erken test yapanlar uzulmesin kirmizilar gelmeden hicbirsey net degil :KK54:bu hafta cok guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun inşallah ben inaniyorum sizde inanin canlarim:KK71::-)

Kolar bat 28 subat her ay bu zamanlr gogsum bilevregldrn siserdi ama bu ay hiic yok bence bende buay bisey cikmayacak bosunacumitlenmeyeyim hic belirtimcyok az da olsa insan hissedervyahu

Ay kiyamam ya hayat sartlari malesef cok zor. Test 2 kere yapiyosan kacirmis olman imkansiz yarin gorursun diye dusunuyorum koyu cift cizgiyi :)
Canım çizgiyi sanırım kacirmadim koyulasma var cunku, şimdi ne zaman çatlama olur dün ilişki olmuştu bugünde olsun mu? Ama çok sevindim kacirmadigima.

Eklentiler

• IMG-20160224-WA0002.jpg
    IMG-20160224-WA0002.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 74
Canım çizgiyi sanırım kacirmadim koyulasma var cunku, şimdi ne zaman çatlama olur dün ilişki olmuştu bugünde olsun mu? Ama çok sevindim kacirmadigima.
Oooo kacirmamissin pik yapmis zaten t daha koyi canim simdi bu haldeyken 6~24 saat icinde catliyor yarin sabaha kadar vaktin var gibi dusun sabah iliski en mantiklisi ama imkan yok dersen bu aksam iliski olsun cunku yarin aksama cok gec kalabilirsin risk alma derim karar senin ama en guzeli sabah hem 36 saat gecer sperm kalitesi toparlamis olur :)

Oooo kacirmamissin pik yapmis zaten t daha koyi canim simdi bu haldeyken 6~24 saat icinde catliyor yarin sabaha kadar vaktin var gibi dusun sabah iliski en mantiklisi ama imkan yok dersen bu aksam iliski olsun cunku yarin aksama cok gec kalabilirsin risk alma derim karar senin ama en guzeli sabah hem 36 saat gecer sperm kalitesi toparlamis olur :)
Sabaha malesef olmaz canım evden ben çıkacağım esim kapıdan girmiş olacak☺ o yüzden ben bu aksamida degerlendireyim olmazsa da nasip kısmet artik.birde yumurtada çatlama olduktan sonra hamile kalmak dahada mi zor oluyor?

Sabaha malesef olmaz canım evden ben çıkacağım esim kapıdan girmiş olacak☺ o yüzden ben bu aksamida degerlendireyim olmazsa da nasip kısmet artik.birde yumurtada çatlama olduktan sonra hamile kalmak dahada mi zor oluyor?
Hayir oyle birsey yok ama her ihtimale karsi catlamadan once icerde sperm beklemeli sen aksam 7 gibi yine yap testi eger siliklesmeye basladiysa catlamis demektir aksam iliski olsun simdi soyle dusun sen simdi pik yaptığını gordun ama gecede yapmis olabilir ve 1 saat sonra catlarsa 24 saat yasiyor yani yarin oglendn sonra iliski olsada ise yaramiyor. Dedigim gibi sen 6~7 gibi yap yine siliklestiyse catlamis demektir.

arkadaşlar mrb .aranıza yeni katıldım. 1 yıllık evliyim hiç korunmadım.eşimde de bende de sorun yok rahim filmi çektirdim o da temiz.2 gündür ovulasyon testi yapıyorum sonuç negatif çıkıyor.26-27 günde bir adet olurum.en son 10 subatta adet oldum bugun yumurtlamam lazım acaba sabah akşam mı yapsam testi sabahları yapıyorum bir tek?bir de hangi marka test aldınız? çift çizgiyi gören arkadaş cvb ver ne olurrrrrr.

Belirtileri paylaşalım mı?
Bende ovulasyondan 5 gün sonrası biraZ kahverengi leke oldu sonra kesildi. Akıntı yok oldu. Adete bir hafta var ve dunden beri gögüs ağrım var. Dün de aniden birkaç damla garip bi sarımtrak akıntı oldu. Dün de test yaptım negatifti. Ne olduğunu anlamadan bekliyorum ama umudum azalıyor neden bilmem ama

Back