- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Gunaydin canim negatifse negatif daha 3 koca gun var ortada kirmizilarida goremedim ben umutsuzluk yok unutmayalim hcg herkeste hemen idrara gecmiyorGunaydin kizlarr rabbim bu ay versin bebiklerinizi insalah.Bat 27 Şubat Kızla.3 gundur ara ara krem gibi akıntı geliyor belim ağrıyor bir haftadır ne kkahvaltı ne yemek yiyemiyorum .bende bu sabah test yaptım koca bi negatif ggördüm kkısmet aartık bu ay gelmicek benim bebik galiba hayirlisi
Canim bu furyaya inanip bende gecen ay son bir hafta ovu yaptim t ile ce ayniydi neredeyse hep ama adet oldumhamilelik icin soruyorsan adete 2~3 gun kala t nin c den belirgin sekilde koyu olmasi lazim diger koyuluklar birsey teskil etmiyor malesef bizzat yasadim hee hamile degilsin demiyorum sadece ovuya bel baglama kafani karistirma diyorum
Sssst moral bozma bebis varsa uzulmesin annesi pozitif olalim hepAnladım canım. Haklısın
bende de bi belirti yok tatlım ama şart değilmiş herkeste olmayabilirmişKolar bat 28 subat her ay bu zamanlr gogsum bilevregldrn siserdi ama bu ay hiic yok bence bende buay bisey cikmayacak bosunacumitlenmeyeyim hic belirtimcyok az da olsa insan hissedervyahu
ilk gebelikte hiç yoktu belirti, ama üzerinden 7 yıl geçti şimdi nasıl olur bilmiyorum 7 aydır deniyoruz offbende de bi belirti yok tatlım ama şart değilmiş herkeste olmayabilirmiş
Canım çizgiyi sanırım kacirmadim koyulasma var cunku, şimdi ne zaman çatlama olur dün ilişki olmuştu bugünde olsun mu? Ama çok sevindim kacirmadigima.Ay kiyamam ya hayat sartlari malesef cok zor. Test 2 kere yapiyosan kacirmis olman imkansiz yarin gorursun diye dusunuyorum koyu cift cizgiyi :)
Oooo kacirmamissin pik yapmis zaten t daha koyi canim simdi bu haldeyken 6~24 saat icinde catliyor yarin sabaha kadar vaktin var gibi dusun sabah iliski en mantiklisi ama imkan yok dersen bu aksam iliski olsun cunku yarin aksama cok gec kalabilirsin risk alma derim karar senin ama en guzeli sabah hem 36 saat gecer sperm kalitesi toparlamis olur :)Canım çizgiyi sanırım kacirmadim koyulasma var cunku, şimdi ne zaman çatlama olur dün ilişki olmuştu bugünde olsun mu? Ama çok sevindim kacirmadigima.
Ay cok güldüm sana nerdeyse doguracakmissin hicmi belirtin olmadi :))kızlar ben bebegimi 5 buçuk aylıkken öğrendim hiç bi belirtim olmamıştı tabi herkes aynı olmuyo ben anormaldim galiba
benimde tam o tarihlerdi canım ama daha erken test içinGebelik testi yapan varmı öğrenen olumlu yada olumsuz
Ovulasyonum 17-18-19 du çok merak ediyorum
Sabaha malesef olmaz canım evden ben çıkacağım esim kapıdan girmiş olacak☺ o yüzden ben bu aksamida degerlendireyim olmazsa da nasip kısmet artik.birde yumurtada çatlama olduktan sonra hamile kalmak dahada mi zor oluyor?Oooo kacirmamissin pik yapmis zaten t daha koyi canim simdi bu haldeyken 6~24 saat icinde catliyor yarin sabaha kadar vaktin var gibi dusun sabah iliski en mantiklisi ama imkan yok dersen bu aksam iliski olsun cunku yarin aksama cok gec kalabilirsin risk alma derim karar senin ama en guzeli sabah hem 36 saat gecer sperm kalitesi toparlamis olur :)
Bizim için erken evet adet tarihin ne zamanbenimde tam o tarihlerdi canım ama daha erken test için
Hayir oyle birsey yok ama her ihtimale karsi catlamadan once icerde sperm beklemeli sen aksam 7 gibi yine yap testi eger siliklesmeye basladiysa catlamis demektir aksam iliski olsun simdi soyle dusun sen simdi pik yaptığını gordun ama gecede yapmis olabilir ve 1 saat sonra catlarsa 24 saat yasiyor yani yarin oglendn sonra iliski olsada ise yaramiyor. Dedigim gibi sen 6~7 gibi yap yine siliklestiyse catlamis demektir.Sabaha malesef olmaz canım evden ben çıkacağım esim kapıdan girmiş olacak☺ o yüzden ben bu aksamida degerlendireyim olmazsa da nasip kısmet artik.birde yumurtada çatlama olduktan sonra hamile kalmak dahada mi zor oluyor?
canım umudumu kestigim ay oldu nasıl olsa yoktur dedim sadece çok uyku halsizlik vardı bide 3 buçuk ay sonra doğum yaptım rüya gibiydiAy cok güldüm sana nerdeyse doguracakmissin hicmi belirtin olmadi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?