Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım çok geçmedi aslında 6-7 saat öncesine bitmişti ancak daha sonra tekrar gelmeye başladı.
O akıntı yumurta bozulunca icinden dagilan sivi diye biliyorum belki 2 yumurtan varsa olgunlasan ard arda catladi olabilir mi :) bence olur cokta guzel olur

Günaydın
ovulasyon geçen hafta pozitif çıkmıştı ondan sonra silikleşerek devam etmişti
Dün yine koyulaştı ikisi de tam koyu değil ama nerdeyse yakın koyulukta
Testler kafayı mı yedi neden oldu acaba?

Günaydın
ovulasyon geçen hafta pozitif çıkmıştı ondan sonra silikleşerek devam etmişti
Dün yine koyulaştı ikisi de tam koyu değil ama nerdeyse yakın koyulukta
Testler kafayı mı yedi neden oldu acaba?
Canim gunaydin ayni koyulukta yada t daha koyu olmadigi surece birsey ifade etmiyor dikkate alma. Dongu icerisindede lh salgilanmaya devam ettigi icin olabiliyor o koyuluk bendede oluyor. Hamilelik icin soruyorsanda cok erken lh testi ile ogrenenler var ama adete 1~2 gun kala anca o dedigin oluyor. Zaten o gunlerdede lh degil gebelik testi yapmak daha saglikli :))

tamam canım dikkate almıyorum o zaman :)
ben hep silik çıkıyor diye düşünmüştüm ondan şaşırdım
hamilelik için çok erken biliyorum yoksa gebelik testi var ama bata 1 hafta var
beklemedeyim o yüzden

O akıntı yumurta bozulunca icinden dagilan sivi diye biliyorum belki 2 yumurtan varsa olgunlasan ard arda catladi olabilir mi :) bence olur cokta guzel olur

Canım Benim ne güzel olur Allahım sağlıklı hayırlısını versin hepimiz için. Bu arada sabah saat 9.30 gibi testi yaptım silikleşmiş . Dün gece çatlamış gibi çatladığındaki ilişkiyi yine tutturamdık, en erken ilişkim dün sabah 11 gibi oldu. Hayırlısı diyeceğiz artık

Dun gece catladiysa bu aksamda olur sıkıntı etme :)

Aslında cinsiyeti öncesi sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum rabbimden ancak gönlümden kaybettiğim oğlum olduğu için hep erkek bebek istiyorum, erkek olduğunu öğrenmeden öncesinde ise hep kız istiyorduk bakalım tutarsa bu ne olacak, çift çizgi öncesi ilişkiye girdiğim için kız ağırlık basıyor lakin Allahımız sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin cinsiyeti kız erkek hiç farketmez sadece merak işte. tutup tutmayacağı bile belli değil benimki de hayal

Rabbim kiz erkek hayirlisini ve sagliklisini versin inşallah

Aynı be
aynı benim gibi benim bebegimde erkekti ve bende bi oğlum olmasını çok istiyorum kızda istiyorum ikiz istiyorum bi kız bi erkek

Ya Arkadaşlar dün test yaptim silik çıkmıştı akşam ve bu sabah 11 de yaptim hiçbirşey yok su an 11. Gunumdeyim ve 26 gunde adet oluyorum. Bu testi takipte ne zormus:)

Canim iliskiden kac gun sonra yaptin test

Daha yapmadım ama bısı duydum ovulasyon testınde de cızgı belırırse ıhtımal yuksek oluyomus 25ınde erken gebelık testı yapmayı düşünüyorum dun aksam bı ovulasyon testı yaptım ekte gonderıyorum bıde karnımda şişlik vaar

Eklentiler

• 20160222_032717.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 65
Ayy hadi hayırlısı adetin më 5 ,6 gün var dayanamadım gebelik test yaptım negatif fakat t çizgisi yeri sekli parlıyor erken diyemi renklenmedi acaba yoksa butun negatifte renksiz fakat cizgi yeri belli oluyormu .cubuk şekli sağ sol yapınca görünüyor renksiz çizgi belli

Hepsinde t yeri beyaz sekilde belli canim :))

Himm anladim( gerçi belkide netteyim yumurtlama gününe göre iliski olmuştu ne kadar doğruysa artık 14 şubatta iliski oldu tuttuysada erken demi canım ama hala bi umut varmiki
Ohoooo daha var kiz yumurtlamada o tarihte olduysa 28 29 subatta bat senin cok erken test yapmissin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…