Kan testi değil ama predictorun erken gebelik testi var %99 doğruluk payı var eczanede 18 tl idi fiyatlari diğerlerine göre fazla alıp deneyebilirsiniz ben 8 gün kala almıştım Çift çizgiyi gördüm ve hassas olduğu için çizgiler net cikiyor sene istersen :)
Cikmazsa cikmadi diye moral bozacaksin en azindan makul bir gune kadar bekle 5gun kala yap mesela suan cok erken yaBende sizi yerim yaaa: ) nası dayanıyosunuz
Hayirlisi canim bu ay cift cizgiden onceki gunude degerlendirin bence. Birde oyle dene asagi yukari belli eder kendini zaten ovu testlerinde ayrica akintiyid takip edersen daha saglam olur dusuncesindeyim
Canım aynı şekildeyiz, ovulasyon sonrası sarımtırak bol akıntı, kasıkta ara ara batmalar oluyor. Dün de acayip mide kazıntım oldu. Bugün 4. Gün ve bugün akıntı süt kesiği gibi oldu. Neler oluyor anlam veremiyorum, bilen yaşayan varsa anlatırsa sevinirimarkadaşlar bizde çift çizgiyi değerlendirenlerdeniz. iki gün önce kanımca oldu yumurtlama. ama sorum şu hala akıntım devam ediyo ve biraz yorulunca kasığımda batma hissediyorum. acaba psikolojik mi bilemedim. aklım sürekli orda olduğu için
Almayin canim yatili misafir isimize engel oluyosunuz deyinYatılı misafirimiz vardı annemler buradaydı Can'ım. Gittikleri gün gördüm çift çizgiyi. Kısmet işte :)
Yarin sabah sansiniz varsa olsun olmadi yarin aksam olsun gunde iki olmasin bu akşamı es gecin sperm kalitesi icin her halukarda yarin aksamda sansin var ya sabah ya aksam secim senin :))Kızlar akıntıyı takip edeyim diyerek çift çizgiyi görmeden benim Cuma günü ilişki oldu, bugün sabah ilişki oldu çift çizgiyi bugün akşam üzeri saat 17.30 da gördüm. Nolcek şimdi
Nolmus azaldiysa benimde az ama bu bisey ifade etmiyor olumsuz anlamda :)) benim ozellikle sol kasigim sizim sizim sizliyor resmen adim atarken bile kasiliyor bugunden beri :)Benim akintim cok azaldi yaa( kasik sizlamalarim devam ediyor ama akinti gitti...
Hadi insalalh canim hayirli haber gelir tez zamanda. Sen daha iyi anlarsin ben anlam veremiyorum vucuduma. Yumurtlama bittikten sonra sizlama olmaz dimi:) ovulasyonun 6. Gunu bugun. Bu kadar surmez heralde o agri...Nolmus azaldiysa benimde az ama bu bisey ifade etmiyor olumsuz anlamda :)) benim ozellikle sol kasigim sizim sizim sizliyor resmen adim atarken bile kasiliyor bugunden beri :)
Eger usutmediysen olmaz :) sen yinede cok kaptirma kendini ama dikkat et yükseğe uzanma hoplama ziplama bol su ic :))Hadi insalalh canim hayirli haber gelir tez zamanda. Sen daha iyi anlarsin ben anlam veremiyorum vucuduma. Yumurtlama bittikten sonra sizlama olmaz dimi:) ovulasyonun 6. Gunu bugun. Bu kadar surmez heralde o agri...
Baska bi belirti var mi akintin falan kac gundu dongun
Ozel mesajin kapali ayarlardan acsana :)Hadi insalalh canim hayirli haber gelir tez zamanda. Sen daha iyi anlarsin ben anlam veremiyorum vucuduma. Yumurtlama bittikten sonra sizlama olmaz dimi:) ovulasyonun 6. Gunu bugun. Bu kadar surmez heralde o agri...
Actimmmm:)Ozel mesajin kapali ayarlardan acsana :)
Testleri dogrumu okudum bugun 16.gun ise hesaplamaya gorede yumurtlama gunun denk geliyor gibi eger dogru okuduysam bu aksam yarin aksam ilişki mantikli :))belim kasıklarım agrıyo şişkinlik var bide akıntım çok fazla degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?