• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Testleri dogrumu okudum bugun 16.gun ise hesaplamaya gorede yumurtlama gunun denk geliyor gibi eger dogru okuduysam bu aksam yarin aksam ilişki mantikli :))
evet canım 16.gun bugünü gosteriyo takvimimde ama 17 de ole çıkınca kafam karıştı dünü degerlendirdik sabahıda degerlendiririz akşama belki geç kalma olmayalım riske atmıyım ozaman

evet canım 16.gun bugünü gosteriyo takvimimde ama 17 de ole çıkınca kafam karıştı dünü degerlendirdik sabahıda degerlendiririz akşama belki geç kalma olmayalım riske atmıyım ozaman
En guzel sabahi degerlendirin ama oda baya koyuydu. Neyse riske atma yarin sabah en mantklisi dedigin gibi nasilsa dun iliski oldu bu aksam sart degil :)

Canım aynı şekildeyiz, ovulasyon sonrası sarımtırak bol akıntı, kasıkta ara ara batmalar oluyor. Dün de acayip mide kazıntım oldu. Bugün 4. Gün ve bugün akıntı süt kesiği gibi oldu. Neler oluyor anlam veremiyorum, bilen yaşayan varsa anlatırsa sevinirim
canım diğer yorumlardan anladığıma göre süt kesiği gibi olan akıntı belirtiler arasındaymış bende öyle bi durum yok ama senin adına sevindim :KK68:tabi yanılıyorda olabiliriz bu ara kendimizi çok dinliyoruz malum

canım diğer yorumlardan anladığıma göre süt kesiği gibi olan akıntı belirtiler arasındaymış bende öyle bi durum yok ama senin adına sevindim :KK68:tabi yanılıyorda olabiliriz bu ara kendimizi çok dinliyoruz malum
Kizlar sut kesigi akintim oldu yumurtlamadan 3~4 gun sonra 2 ay once. dr a gittim mantar dedi (ki gerçekten mantardi) daha once hic olmamisti aradan 1 hafta gecti hamile oldugumu ogrendim. Daha sonra tekrarlamadi amaaa simdi yine ovudan 3 gun sonra ayni sekilde beyaz parca parca kasintininda eslik ettigi akintim var. Acaba diyorum bende. Bir kac konuda buldum hamileliklerinde mantarla baslayanlar var bekleyip gorelim bakalim dogrumuymus :KK45:

kızlar ben bide karışım yaptım onu yiyorum bakalım sonuç ne olacak eğer olumlu olursa tarifini veririm ay Allahım inş ya incir belli başlı zaten onu çok yiyorum siz bişeyler yaptınız mı

Cikmazsa cikmadi diye moral bozacaksin en azindan makul bir gune kadar bekle 5gun kala yap mesela suan cok erken ya

yok canım zaten bekliyorum tuhaf ya içimde tuhaf şeyler oluyo gibi psikolojiye yakalandım heralde 5gün kala çıkarmı o zaman 25inde yapayım ben test sonra hasta olmazsam ayın birinde tekrar yaparım mantıklı sanki:)

yok canım zaten bekliyorum tuhaf ya içimde tuhaf şeyler oluyo gibi psikolojiye yakalandım heralde 5gün kala çıkarmı o zaman 25inde yapayım ben test sonra hasta olmazsam ayın birinde tekrar yaparım mantıklı sanki:)
Bende çıkmıştı madem sabredemiyorsun yaparsin : )

Canim yoğun aakıntı kaç ggün önce bitti ovulasyon akıntı kesildikten sonrami pozitife döndü
Dün olmuştu canım ilişki, yarın ilişki olsun o zaman değil mi?o_O Ben bu ovulasyon testini bi anlasam zaten çünkü akıntım, ağrılarım bitti :KK70: normal de hep kendimi dinleyerek denemiştim. Bende bir anormallik var sankim:KK49:

Back