Rabbim kiz erkek hayirlisini ve sagliklisini versin inşallah
Aynı be
aynı benim gibi benim bebegimde erkekti ve bende bi oğlum olmasını çok istiyorum kızda istiyorum ikiz istiyorum bi kız bi erkek
nOhoooo daha var kiz yumurtlamada o tarihte olduysa 28 29 subatta bat senin cok erken test yapmissin :)))
Ohoooo daha var kiz yumurtlamada o tarihte olduysa 28 29 subatta bat senin cok erken test yapmissin :)))
Icime su serptin azcık .ben çift rahimli yim zo r gebe kalırım die korkuyorum[/QUOTE][QUOTE Sabirsiz61, post: 45288873, member: 719119"]Ohoooo daha var kiz yumurtlamada o tarihte olduysa 28 29 subatta bat senin cok erken test yapmissin :)))
[/QUOTE]Icime su serptin azcık .ben çift rahimli yim zo r gebe kalırım die korkuyorum
Kızlar ne durumdasınızcanım diğer yorumlardan anladığıma göre süt kesiği gibi olan akıntı belirtiler arasındaymış bende öyle bi durum yok ama senin adına sevindimtabi yanılıyorda olabiliriz bu ara kendimizi çok dinliyoruz malum
Vuuuu lekemi oldu hadi gözün aydin bence yerlesme 5.gun tam zamani hemde :)) ben ayniyim hicbisey yok beklemedeyim :)Kızlar ne durumdasınızSabirsiz61 ve diğer aynı günde test yapacak arkadaşlar? Bir gelişme yaşayan var mı? tulvera ayın 18inde ovulasyon yaşadım, adete 1 hafta var ve bugün hafif leke oldu. Sende oldu mu? Olduysa ne zaman? Sizce yerleşme olabilir mi? Ve yerleşme ise ne zaman test yapılmalı?
Canım sabah 2 damla kadar oldu kesildi, fena halde mide bulantım oldu. Karnım 2 gündür şiş. Bunlar için çok erken değil mi?Vuuuu lekemi oldu hadi gözün aydin bence yerlesme 5.gun tam zamani hemde :)) ben ayniyim hicbisey yok beklemedeyim :)
Supheli iliskinin 10.gunu anca cikiyor idrarda yani her halukarda 4~5gun daha beklemelisin test icin canim. Hadi inşallah bebisin yerlesiyordurKızlar ne durumdasınızSabirsiz61 ve diğer aynı günde test yapacak arkadaşlar? Bir gelişme yaşayan var mı? tulvera ayın 18inde ovulasyon yaşadım, adete 1 hafta var ve bugün hafif leke oldu. Sende oldu mu? Olduysa ne zaman? Sizce yerleşme olabilir mi? Ve yerleşme ise ne zaman test yapılmalı?
Bulantin bundan degildir ama lekelenme icin tam zamani sislikte normal hadi inşallah :)Canım sabah 2 damla kadar oldu kesildi, fena halde mide bulantım oldu. Karnım 2 gündür şiş. Bunlar için çok erken değil mi?
İnşallah hepimizden güzel haberler gelir
İnsallah canım, çok da umutlanmak istemiyorum adete cevirmesinden korkuyorumSupheli iliskinin 10.gunu anca cikiyor idrarda yani her halukarda 4~5gun daha beklemelisin test icin canim. Hadi inşallah bebisin yerlesiyordur
Kızlar ne durumdasınızSabirsiz61 ve diğer aynı günde test yapacak arkadaşlar? Bir gelişme yaşayan var mı? tulvera ayın 18inde ovulasyon yaşadım, adete 1 hafta var ve bugün hafif leke oldu. Sende oldu mu? Olduysa ne zaman? Sizce yerleşme olabilir mi? Ve yerleşme ise ne zaman test yapılmalı?
olmayadabilirmiYerleşme kanaması herkesde oluyomu olmak zorunda mı
yumurtlama olduktan sonrada olmadan önce de silik çıkar canım en güzel günler değerlendirmişsin inş.gönlüne göre versin RabbimKizlar bende bugün çok kaşık ağrısı yaşıyorum Şubat 18 ve 20 de ilişki oldu yani t çizgisi köyü cikmadan bir gün önce ve 1 gün sonra yine ovulasyon testi yaptım t silik çıktı neden kaynaklanır sizce akinti sona erdi dün itibariyle
Yerleşme kanaması herkesde oluyomu olmak zorunda mı
Canım ovulasyondan sonra benim sarı akıntım kesilmedi. Daha dün akşam azaldı, bu sabah da leke oldu. Ama akıntı yok oldu. Bazılarında da geç döllenme oluyormuş, kimisinda de hiç kanama olmuyormuşcanım benim senin adına çok sevindimbende sabahtan beri nedense bekleyip durdum lekelenme ama yok şimdilik. akıntı kesildi. sanki olmadı bu ay çünkü benimde 14 ü çatlama olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?