evet canım 16.gun bugünü gosteriyo takvimimde ama 17 de ole çıkınca kafam karıştı dünü degerlendirdik sabahıda degerlendiririz akşama belki geç kalma olmayalım riske atmıyım ozamanTestleri dogrumu okudum bugun 16.gun ise hesaplamaya gorede yumurtlama gunun denk geliyor gibi eger dogru okuduysam bu aksam yarin aksam ilişki mantikli :))
En guzel sabahi degerlendirin ama oda baya koyuydu. Neyse riske atma yarin sabah en mantklisi dedigin gibi nasilsa dun iliski oldu bu aksam sart degil :)evet canım 16.gun bugünü gosteriyo takvimimde ama 17 de ole çıkınca kafam karıştı dünü degerlendirdik sabahıda degerlendiririz akşama belki geç kalma olmayalım riske atmıyım ozaman
bide canım ödev gibi oldu artık çok bunaldım neyse çok teşekkür ederim canım iyiki varsınEn guzel sabahi degerlendirin ama oda baya koyuydu. Neyse riske atma yarin sabah en mantklisi dedigin gibi nasilsa dun iliski oldu bu aksam sart degil :)
Olayin kotu tarafi o iste dedigin gibi odev gibi oluyor mecburi iki tarafida bunaltiyor biraz sabredicez artik bebislerimiz herseye degerbide canım ödev gibi oldu artık çok bunaldım neyse çok teşekkür ederim canım iyiki varsın
canım diğer yorumlardan anladığıma göre süt kesiği gibi olan akıntı belirtiler arasındaymış bende öyle bi durum yok ama senin adına sevindimCanım aynı şekildeyiz, ovulasyon sonrası sarımtırak bol akıntı, kasıkta ara ara batmalar oluyor. Dün de acayip mide kazıntım oldu. Bugün 4. Gün ve bugün akıntı süt kesiği gibi oldu. Neler oluyor anlam veremiyorum, bilen yaşayan varsa anlatırsa sevinirim
Kizlar sut kesigi akintim oldu yumurtlamadan 3~4 gun sonra 2 ay once. dr a gittim mantar dedi (ki gerçekten mantardi) daha once hic olmamisti aradan 1 hafta gecti hamile oldugumu ogrendim. Daha sonra tekrarlamadi amaaa simdi yine ovudan 3 gun sonra ayni sekilde beyaz parca parca kasintininda eslik ettigi akintim var. Acaba diyorum bende. Bir kac konuda buldum hamileliklerinde mantarla baslayanlar var bekleyip gorelim bakalim dogrumuymuscanım diğer yorumlardan anladığıma göre süt kesiği gibi olan akıntı belirtiler arasındaymış bende öyle bi durum yok ama senin adına sevindimtabi yanılıyorda olabiliriz bu ara kendimizi çok dinliyoruz malum
inş.canım olmazsın dualarım hepimiz ve tüm istiyenlereKizlar bakalım ne olacak Martin 6 sini iple çekiyorum inş regl olmam çok kafaya takıyor sanırım dua edin lutfen
Cikmazsa cikmadi diye moral bozacaksin en azindan makul bir gune kadar bekle 5gun kala yap mesela suan cok erken ya
Bende çıkmıştı madem sabredemiyorsun yaparsin : )yok canım zaten bekliyorum tuhaf ya içimde tuhaf şeyler oluyo gibi psikolojiye yakalandım heralde 5gün kala çıkarmı o zaman 25inde yapayım ben test sonra hasta olmazsam ayın birinde tekrar yaparım mantıklı sanki:)
Dün olmuştu canım ilişki, yarın ilişki olsun o zaman değil mi?Ben bu ovulasyon testini bi anlasam zaten çünkü akıntım, ağrılarım bitti normal de hep kendimi dinleyerek denemiştim. Bende bir anormallik var sankim
Canim iliskiden kac gun sonra yaptin testBende çıkmıştı madem sabredemiyorsun yaparsin : )
K ac gunde adet oluyorsun8-9 gün canimakintim falan normal bi artis yok. Ama surekli kasik batmam var. Erken mi adet olacagim acaba ama olamaz 16. Günü yumurtladm...
25 günde canim. Ama bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim ve 16.günü oldu yumurtlama.K ac gunde adet oluyorsun
9 :)Canim iliskiden kac gun sonra yaptin test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?