Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Cnm yardımına ihtiyacım var bugün adetimin 13.günü az önce yaptığım son testi sana yolluyorum 11.gün ve 12.gün köyü çıkmıştı t biz 11.günde değerlendirdi bugün ne yapmalıyım muhtemelen dün yani 12.gün yumurtladim

Eklentiler

• received_10208571198065809.jpeg
    33 KB · Görüntüleme: 99
Evet yumurtlamissin canim bugunu kesinlikle degerlendirmelisin

8-9 gün canim akintim falan normal bi artis yok. Ama surekli kasik batmam var. Erken mi adet olacagim acaba ama olamaz 16. Günü yumurtladm...

Canim kasik batmasi bende belirtiydi olmaz olmaz diye birsey yok :) 3~4 gun daha sabretmen lazim erken ogrenmek icin :)
Usutmus olabilirim diye dusunup fazla umutlanmak istemiyorum. Bir de sanki karnima igne batiriliyormus gibi oluyor yanma mi soguma mi anlayamadim. Insan dinleyince de bulur psikolojik mi acaba...

Kızlar fotoğrafta en soldaki bugün sabah saat 10.30 da, ortadaki akşam üzeri 5.30 da ve en sağdaki ise akşam saat 8.30 da sizce nasıl daha oluşup çatlamamış değil mi?

Son düzenleme:
17 ve 18 arasinda catlamis. 17 si aksami tekrar yapmis olsan t yi daha koyu gorurdun umarim degerlendirmissindir

Henuz degil ama sabaha catlar sanirim canim ilişki olsun bu gece derim eger dun olmadiysa.

Dün olmuştu canım ilişki, yarın ilişki olsun o zaman değil mi? Ben bu ovulasyon testini bi anlasam zaten çünkü akıntım, ağrılarım bitti normal de hep kendimi dinleyerek denemiştim. Bende bir anormallik var sankim

Akintin ve agrilarin gectiyse dun aksam çatlamış suan siliklesmektedir. Bence bu geceyide degerlendir gunde iki kez yapmis olsan net birsey derdim ama su durumda bilemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…