Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende oyleydim ama kimyasal gebelikte cok yıprandım kollarimda kan aldirmaya damar kalmadi nerdeyse. 5 gun once ogrendim deger yukseldi yukselecek bebis dustu dusecek derken bizde bittik o yuzden hayirlisiysa gelir vaktinde ogreneyim diyorum bence sende sakinles hatta once esini sakinlestir beklemeyi ogrenin :) erken ogrenmek inan cok iyi degil hem böyle stresede giriyorsun stres en buyuk dusmanimiz. Ve kesinlikle 6 gun onceden cikmaz bosuna testini ziyan etme illede yapacagim dersen yap ama bembeyaz çıkacak aaa negatif diye yine strese gireceksin oluruna birak baska seylere yogunlas yavrum :)[/QUOTE]

peki senle aynı zamanı kovalıyoruz sen ne zaman yapma taraftarısın :)

Kızlar bişi soracam lütfen cvp yazin. Hani internette yumurtlama gunu hesapla varya 3 aylık gün ay seklinde yazıyoruz sonuç çıkıyor .siz ovulasyon testi yapan arkadaşlar internetteki yumurtlama gunu hesapla sonucu ile evde yaptiginiz ovulasyon sonucu ortalama aynımi .ben 31 günde adet oluyorum.17.gunu yumurtlama gunu çıkıyor bende bu ay test almadım buna göre ilişkiye girdik ama o yumurta akı gibi olan akıntı 2 gün önce gelmişti iliskiden.sizce hamile kalirmiyim.

Bende 28 subat bekliyorum kızlar ben test bilmiyordum almadım ama internetten hesaplanmıştim .ona göree oldu tuttumu acaba. ben 28 ocak adet oldum 9 gün sürüyor adetin .31 günde bir adet oluyorum.14 Şubat iliski oldu 16 Şubat oldu. netteki hesaplama 14 Şubat yumurtlama gunu diyor .Ana geç değilmi sizce .tutma ihtimali varmı acep

Cnm saat 10 da yaptığım test en alt kısım daki sanirim çatlama oldu hafif koyulukta gitti gibi geldi bana kasiklarimdaki ağrıdı geçti bugün adetimin 12.günündeyim bu Saat
itibariyle 13.gün olucak

Eklentiler

• received_10208566293463197.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 78

yok yok birlikte yapalım üçümüz irtibatta kalıp ayyyy heycan yaptım ALLAHIM sen bu kullarını gör dualarını geri çevirme yarebbim aminnnn

Sağ bileğimde ve boynumda bugun böyle kırmızı lekeler oldu kaşınıyo kabardı kaşıdıkça hamilelik belirtisi olma ihtimali varmı araştırırken hamılelıkte alerjı gıbı seyler okudum da

Eklentiler

• 20160220_031702.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 71
Allah bilir tutup tutmadigini ama o hesaplayicilar dongusu senin gibi 31 gun olan herkese ayni gunu veriyor ama herkes ayni gunde yumurtlamiyor keske akintini takip edip o gunlerde de iliskiye girseydin. Hem sana 14 subati verdiyse senin iliski tarihlerin 12~14~16 subat olmaliydi zaten. 2 gun onceside onemli çünkü ee hayirlisi artik umarim bebisin seninledir degilsede mart ayinda denemeleri bu bilgiler isiginda yaparsin yada nette 40 ovulasyon + 6gebelik testi 24~25tl gibi bir rakam onlardan alma imkanin varsa daha sağlam olur. Eczaneden almaya kalkma cok pahaliya gelir :))

Sağ bileğimde ve boynumda bugun böyle kırmızı lekeler oldu kaşınıyo kabardı kaşıdıkça hamilelik belirtisi olma ihtimali varmı araştırırken hamılelıkte alerjı gıbı seyler okudum da
Kiz yat uyu ne bozuyosun kafayi herseyi hamilelige yorma sabret ayyy tam sopaliksin

Tekrar hayırlı olsun canım, akıntı durumun hamilelik öncesi ve şu an nasıl? Vsrsa rengi ne?
Çok teşekkür ederim canım.akıntım çok fazla değil şu an.beyaz renkte.gebelik gerceklestikten sonra ıslakligim 1 hafta devam etti.şu anda da idrar yolunda yanmam var bol su içmeye çalışıyorum.gebelikte ilk haftalarda çok sık olurmuş

Çok teşekkür ederim canım .Bu ay bebis olmazsa ovulasyon testi alacam. Ama bel i m ağrıdan kırılıyor hiç olmazdı boyle birseyde yiyemiyorum hayırlısı bakalım idrar testi ilişkiden 10 gün sonra gosterirmiki rabbim hepimizin gobusunu sağlıklı bebeklerle doldursun

Evet bir cogunda iliskiden 10 gun sonra cikabiliyor. Belinim agrimasi iyi bir isaret aslında hakkinda hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…