• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaşlar merhaba,normalde 26 günde bir adet oluyorum bugün 9 günüm az önce test yaptim ikinci cizgim silik ama görünüyor sizce tekrar ne zaman test yapmalıyım? Fotoğraf atmak için uğraştım ama fotoğrafın pikseli yüksek geldiğinden atamadim:(

slm kızlar ben netten arastırdığım kadarıyla ovulasyon testiyle hamilelik oğrenilebiliyormuş. Ayın 11 - 12 ve çift çizgiyi yakaladığımız gün olan ayın 15 de birlikte olduk. su an cok merak ediyorum acaba hamilemiğim diye gerçi daha cok erken olabilir ama ilişkiden 5 gün sonra ben bu yayınladığım ovulasyon testini yaptım :KK1::KK53: ikinci cizgi silik cıktı . Sizce durum nedir

Eklentiler

• IMG_20160220_130341.jpg
    IMG_20160220_130341.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 64
slm kızlar ben netten arastırdığım kadarıyla ovulasyon testiyle hamilelik oğrenilebiliyormuş. Ayın 11 - 12 ve çift çizgiyi yakaladığımız gün olan ayın 15 de birlikte olduk. su an cok merak ediyorum acaba hamilemiğim diye gerçi daha cok erken olabilir ama ilişkiden 5 gün sonra ben bu yayınladığım ovulasyon testini yaptım :KK1::KK53: ikinci cizgi silik cıktı . Sizce durum nedir
arkadaşım o test yumurlama gününü tespit ediyo yumurtladıgın gün ıkı çizgide kırmızı diğer günlerde silik çıkar diye biliyorum umudunu kırmak istemem inş.hamilesindir

Digrudur lh kitiyle gebelik ogrenen var ama silik sekilde degil catladigindaki gibi koyu olmasi lazim her ikisinide ayrica adete 3~4gun kala anca yani o yuzden gebelik testi yapmak daha mantikli

Arkadaşlar merhaba,normalde 26 günde bir adet oluyorum bugün 9 günüm az önce test yaptim ikinci cizgim silik ama görünüyor sizce tekrar ne zaman test yapmalıyım? Fotoğraf atmak için uğraştım ama fotoğrafın pikseli yüksek geldiğinden atamadim:KK43:
Canim 11.gune kadar bu saatlerde tek test yap 11.gunden itibaren gunde iki kez yap oglen 12 aksam 7 gibi mesela. Bu sekilde kacirmamis olursun.

Kızlar çatlamadan sonraki 3. günüm bugün. Midemde adet olacakkenki gibi bir mide kazınması var. Her şeyi de psikolojik olarak hamileliğe mi yoruyorum bilmiyorum ama kalkıp oturunca kasığımda da ağrı hissediyorum. Sizde de ovulasyondan sonra böyle durumlar oluyor mu?
Ben geçen ay sıvı birikmesi yaşadım onda çok sancım olmuştu yine onun olmasından da korkuyorum.

Canim 11.gune kadar bu saatlerde tek test yap 11.gunden itibaren gunde iki kez yap oglen 12 aksam 7 gibi mesela. Bu sekilde kacirmamis olursun.
Tamam çok teşekkür ediyorum, birde ben çok şu ve çay içiyorum bu testi kullanali 3-4 saat öncesinden azaltmaya çalıştım ama yinede içiyorum acababu testi etkiler mi

Tamam çok teşekkür ediyorum, birde ben çok şu ve çay içiyorum bu testi kullanali 3-4 saat öncesinden azaltmaya çalıştım ama yinede içiyorum acababu testi etkiler mi
Mümkün mertebe hic almasan daha iyi olur daha dogru sonuc alman icin 4 saat degilse bile 3 saat dene en azindan :)

Kızlar çatlamadan sonraki 3. günüm bugün. Midemde adet olacakkenki gibi bir mide kazınması var. Her şeyi de psikolojik olarak hamileliğe mi yoruyorum bilmiyorum ama kalkıp oturunca kasığımda da ağrı hissediyorum. Sizde de ovulasyondan sonra böyle durumlar oluyor mu?
Ben geçen ay sıvı birikmesi yaşadım onda çok sancım olmuştu yine onun olmasından da korkuyorum.
Soruma cevap verebilecek var mı?

image.jpg
Arkadaşlar ovulasyon testlerini ekledim düşüncelerinizi merak ediyorum. tam sanki koyuluğu yakalayamadan tekrar silikleşti dün en koyudu değerlendirdik fakat emin değilim yinede
en sağdakini demin yaptım testin
aslında dün kasığımda acayip bi ağrı vardı akıntıda cabası dün yumurtlama olmuş olabilir mi:KK58:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1778527 Arkadaşlar ovulasyon testlerini ekledim düşüncelerinizi merak ediyorum. tam sanki koyuluğu yakalayamadan tekrar silikleşti dün en koyudu değerlendirdik fakat emin değilim yinede
aslında dün kasığımda acayip bi ağrı vardı akıntıda cabası dün yumurtlama olmuş olabilir mi:KK58:
Çatlama miss gibi de olmuş canım dünü degerlendirmen de süper olmuş bu geceyi de degerlendirmekte fayda var :KK56:

Eki Görüntüle 1778527 Arkadaşlar ovulasyon testlerini ekledim düşüncelerinizi merak ediyorum. tam sanki koyuluğu yakalayamadan tekrar silikleşti dün en koyudu değerlendirdik fakat emin değilim yinede
Dün çatlama olmuş, bugün de iliski ile destekleyebilirsiniz hadi hayırlısı

İnşallah
İnşallah tutmuştur tulvera tulvera
Korkuyorum yine sıvı birikmesi olmasından. Dualarını bekliyorum
İnşallah canım.Allah gönlündekini en hayırlı şekilde versin.erken belirti olunca idrarda da erken çıkıyor sanırım benim tecrübem bu yönde oldu.10.gün çok çok silik 2.cizgiyi gördüm.darısı başına:KK66:

İnşallah

İnşallah canım.Allah gönlündekini en hayırlı şekilde versin.erken belirti olunca idrarda da erken çıkıyor sanırım benim tecrübem bu yönde oldu.10.gün çok çok silik 2.cizgiyi gördüm.darısı başına:KK66:
İnşallah canım yaa, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlısıyla.. bir hafta sonra test yaparım, paylaşırım mutlaka. Buradan oyle çok şey öğrendim ve öyle samimi sohbetler oldu ki eşime arada kusura bakma kulüp arkadaşlarımla sohbet ediyorum seninle ilgilenemem diyorum :KK48: gülüşüyoruz

İnşallah canım yaa, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlısıyla.. bir hafta sonra test yaparım, paylaşırım mutlaka. Buradan oyle çok şey öğrendim ve öyle samimi sohbetler oldu ki eşime arada kusura bakma kulüp arkadaşlarımla sohbet ediyorum seninle ilgilenemem diyorum :KK48: gülüşüyoruz

Bende aynı diyorum, bu kadar olur :KK70:

Back