- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Gunaydin canim 15.gun yumurtlamissin gibi bugun ilerleyen saatlerde yapacagin bir testle bu sorunun cevabini ogrenebiliriz sanirim :)Ekte testlerı paylaştım 14-15te bırlıktelık oldu bu yumurtlama gunu bu test lere göre bıkacgun daha koyulasırmı yoksa yumurtlama olup bıttımı kafam çok karışık
bence akşam üstü 17 - 19:00 saatleri arası da yapmalısın , sankı daha net sonuc veriyor ben günde 2 şer defa yaptımSelam kızlar benim testlerimide yprumlarmısınız sürekli çizgi çıkınca ben testlerimin bozuk olduğunu düşünmeye başladım artık her gün testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini kesiyorum
Tamam bu gün öylede deneyimbence akşam üstü 17 - 19:00 saatleri arası da yapmalısın , sankı daha net sonuc veriyor ben günde 2 şer defa yaptım
oglen ve akşam üstü eğer elinde test varsa yap şansa bırakma hem için rahat olur
Canim 12 si yada 13 unde catlama olmus gibi geldi bana gunde bir test yaptigin icinen koyu cizgiyi kacirmis olabilirsin. Regli dongun kac gun ve kacinci gunundesin su anda tarih yazmissin sadece emin olamadim o yuzden.Tamam bu gün öylede deneyim
Peki bu testlere göre çatlama olmuşmudur
Adet döngüm 28 gün bu gn 16 gündeyimCanim 12 si yada 13 unde catlama olmus gibi geldi bana gunde bir test yaptigin icinen koyu cizgiyi kacirmis olabilirsin. Regli dongun kac gun ve kacinci gunundesin su anda tarih yazmissin sadece emin olamadim o yuzden.
Benim hep silikti çizgilerim ilk defa bu kadar koyu çıktısankı daha catlamamıs gibi duruyor cabnım bence aksam 17:30 gibi tekrar yap
benim de cift cizgi ilk 14. gun koyulaştı 16. gunun akşamı silik cıktı
Canim bende 28 gunde adet oluyorun dun dr kontrolune gittim yumurtam yeni catlamisti ya sabahinfa ya gecesinde. Seninde dedigim gibi o tarihte gibi gozukuyor. Normalde esit koyulugu yakaladigin gunlerde 5~6 saat sonra tekrar yapmam daha mantikli gibi kaçırmamak adina ama gunasiri iliski var diyosan sen takma kafana testleri kacirmamissindir inşallah bu ay hayirli haberleri alirsiniz :)Kızlar bu testide şimdi yaptım daha
Ne diyorsunuz
Kullandığın testin markası ne canımCanim bende 28 gunde adet oluyorun dun dr kontrolune gittim yumurtam yeni catlamisti ya sabahinfa ya gecesinde. Seninde dedigim gibi o tarihte gibi gozukuyor. Normalde esit koyulugu yakaladigin gunlerde 5~6 saat sonra tekrar yapmam daha mantikli gibi kaçırmamak adina ama gunasiri iliski var diyosan sen takma kafana testleri kacirmamissindir inşallah bu ay hayirli haberleri alirsiniz :)
Kızlar bu testide şimdi yaptım daha
Ne diyorsunuz
bugun 2 defa daha yap bence oglen 15:00 - 18:00 arası
bugun 2 defa daha yap bence oglen 15:00 - 18:00 arası
Simdi yaptım nası durum daha bundan sonraki gunlerde koyulasma olurmu bgn ilişki olmalımıGunaydin canim 15.gun yumurtlamissin gibi bugun ilerleyen saatlerde yapacagin bir testle bu sorunun cevabini ogrenebiliriz sanirim :)
Internetten aldim ben surelab markasi gayette memnunum.Kullandığın testin markası ne canım
Benimkiden bi sıkıntımı bar acaba dedim ya
Siliklesmis artik yumurtan catlamis canim 14~15 iliski olmustu demistin diye hatirliyorum hangi gun en koyuydu onu animsayamadim artik test yapmana gerek yok benceSimdi yaptım nası durum daha bundan sonraki gunlerde koyulasma olurmu bgn ilişki olmalımı
Eki Görüntüle 1775874 merhaba arkadaşlar, ovulasyon testini yeni duydum ve hemen aldım, malum yumurtlama gününü tutturmak çok zor. adet döngüm 26 ve ben 10.gün basladım teste.. Dün ve bugün yaptım testi. Fotoğrafını atıyorum , yorumlar mısınız? Çok teşekkür ederim
Simdi yaptım nası durum daha bundan sonraki gunlerde koyulasma olurmu bgn ilişki olmalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?