Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ekte testlerı paylaştım 14-15te bırlıktelık oldu bu yumurtlama gunu bu test lere göre bıkacgun daha koyulasırmı yoksa yumurtlama olup bıttımı kafam çok karışık
Gunaydin canim 15.gun yumurtlamissin gibi bugun ilerleyen saatlerde yapacagin bir testle bu sorunun cevabini ogrenebiliriz sanirim :)

Selam kızlar benim testlerimide yprumlarmısınız sürekli çizgi çıkınca ben testlerimin bozuk olduğunu düşünmeye başladım artık her gün testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini kesiyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 83
Selam kızlar benim testlerimide yprumlarmısınız sürekli çizgi çıkınca ben testlerimin bozuk olduğunu düşünmeye başladım artık her gün testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini kesiyorum
bence akşam üstü 17 - 19:00 saatleri arası da yapmalısın , sankı daha net sonuc veriyor ben günde 2 şer defa yaptım
oglen ve akşam üstü eğer elinde test varsa yap şansa bırakma hem için rahat olur

bence akşam üstü 17 - 19:00 saatleri arası da yapmalısın , sankı daha net sonuc veriyor ben günde 2 şer defa yaptım
oglen ve akşam üstü eğer elinde test varsa yap şansa bırakma hem için rahat olur
Tamam bu gün öylede deneyim
Peki bu testlere göre çatlama olmuşmudur

Tamam bu gün öylede deneyim
Peki bu testlere göre çatlama olmuşmudur
Canim 12 si yada 13 unde catlama olmus gibi geldi bana gunde bir test yaptigin icinen koyu cizgiyi kacirmis olabilirsin. Regli dongun kac gun ve kacinci gunundesin su anda tarih yazmissin sadece emin olamadim o yuzden.

kızlar erken gebelik testlerin kaç gün sonra deneyebiliyoruz ? daha önce kullanan var mı ?

Canim 12 si yada 13 unde catlama olmus gibi geldi bana gunde bir test yaptigin icinen koyu cizgiyi kacirmis olabilirsin. Regli dongun kac gun ve kacinci gunundesin su anda tarih yazmissin sadece emin olamadim o yuzden.
Adet döngüm 28 gün bu gn 16 gündeyim
2 şubat sat tarıhim
Testin gündr bir yeterli sanıyordum zaten gün aşırı ilişki oluyor yakalarız inşallah
Oğluma nasıl kolay hamile kalmışım ya hiç uğraşmamıştım böyle

Kızlar bu testide şimdi yaptım daha
Ne diyorsunuz

Eklentiler

• image.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 65
sankı daha catlamamıs gibi duruyor cabnım bence aksam 17:30 gibi tekrar yap
benim de cift cizgi ilk 14. gun koyulaştı 16. gunun akşamı silik cıktı

Kızlar bu testide şimdi yaptım daha
Ne diyorsunuz
Canim bende 28 gunde adet oluyorun dun dr kontrolune gittim yumurtam yeni catlamisti ya sabahinfa ya gecesinde. Seninde dedigim gibi o tarihte gibi gozukuyor. Normalde esit koyulugu yakaladigin gunlerde 5~6 saat sonra tekrar yapmam daha mantikli gibi kaçırmamak adina ama gunasiri iliski var diyosan sen takma kafana testleri kacirmamissindir inşallah bu ay hayirli haberleri alirsiniz :)

Kullandığın testin markası ne canım
Benimkiden bi sıkıntımı bar acaba dedim ya

Eklentiler

• 20160217_145759.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 66
Simdi yaptım nası durum daha bundan sonraki gunlerde koyulasma olurmu bgn ilişki olmalımı
Siliklesmis artik yumurtan catlamis canim 14~15 iliski olmustu demistin diye hatirliyorum hangi gun en koyuydu onu animsayamadim artik test yapmana gerek yok bence

merhaba arkadaşlar, ovulasyon testini yeni duydum ve hemen aldım, malum yumurtlama gününü tutturmak çok zor. adet döngüm 26 ve ben 10.gün basladım teste.. Dün ve bugün yaptım testi. Fotoğrafını atıyorum , yorumlar mısınız? Çok teşekkür ederim

hangisi test hangisi kontrol , beyaz taraf sonucu gösteriyorsa henuz silik ben koyu cizgiyi 17 -19,00 saatleri arasında yakalamıştım , elinde fazla varsa bence bu aralar 2 - 3 defa dene bi anda koyulaşabilir geç saatte ertesi gün yaparsan yine sılık görürsün . o yuzden 10 - 14 günler arası günde 3 defa yap bence

silikleşmiş s
Simdi yaptım nası durum daha bundan sonraki gunlerde koyulasma olurmu bgn ilişki olmalımı

silikleşmiş sankı ama control çizgisi de cok silik cıkmış , acaba cok mu sıvı aldın ?

ben silik cıktıgı gunu de degerlendirdim cunku sılık cıkması catladıgını gosteriyor sanırım halen şans olabilir diye ben olsan yine denerim . eşine biraz keci boynuzu pekmezi bi de havuç salatası yaparsın takviye olur

bi kaç gun idare etsinler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…