Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım test yapmaya 10 günden başladım ama tam köy ulaşması hala yumurtlamaya var demek daha peki dün gelen uzayan sıvı neydi bilemedim simdi

Kızlar benim adetim dün bitti ama dünden beri genelde yumurtlama zamanımda olan yapışkan uzayan akıntım oluyor neden olur ki bir bilginiz var mı normal mi?
Erken yumurtlayacaksindir adet siklusun kac gun normalde. Yarin test yapmaya basla istersen kacirma :)

kizlar 3 g gundur ovulasyon testi yapiyrm.3 subtta adet oldum 8 ine temizlendim 25 gunde bi adet oluyrm degismez. bugun ates basti yapiskan akintim geldi sanki ama biz daha dun basladik calismalara esim gececi bende sabah isr gidiyrm tutturamayacz fotoya baksaniz gecmismi tarih sirasi yazili gunde iki tane yapiyrn

kizlar 3 g gundur ovulasyon testi yapiyrm.3 subtta adet oldum 8 ine temizlendim 25 gunde bi adet oluyrm degismez. bugun ates basti yapiskan akintim geldi sanki ama biz daha dun basladik calismalara esim gececi bende sabah isr gidiyrm tutturamayacz fotoya baksaniz gecmismi tarih sirasi yazili gunde iki tane yapiyrn

Eklentiler

• 12711267_1066525396745761_7283198025708488775_o.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 80
Baksana dünün aynisi hatta biraz daha mi silik koyulasir diye bekliyordum bugün.
Iliski oluyormu yoksa koyulasmasini mi bekliyorsun. Bende 3 subatta regli oldum. 28 gunde oluyorum dun doktora gittim henuz yumurta olusmamis dedi. Bence sende stres yapma bekle beklerkende ne olur ne olmaz iki gunde bir iliski olsun istersen bu testi saat kacta yaptin?

3. Testte yumurtlamis gibisin. Sperm 48~72 saat canli kalabiliyor teoride tabi kalitesi susu busuda onemli ama 48 saat olarak dusunebilirsin. Eger o test dune aitse yumurta dun catladiysa bu aksamda sansiniz var. Yoksada tek iliskiylede olacaksa olur Rabbimin ol demesine bakar biliyorsun stres yapma hakkimizda hayirlisi :))

hadi bakalım inşallah deneyelim belki ne kaybedriz allah bilir ama ben tedbirimi alim takdir allahın artık :)

yalnız ben testleri aldığımdan beri iki çizgi çıkıyor :) bozukmu diorum acaba :)göreceğiz iki üç gün sonra belli olur :)

Sabah 7 bucukta yaptim canim ama ikinci idrarla. 2 bucuk saat sivi almadim. Zaten benim bi tek erken saatlerde cikiyor. Dün iliski olmadi ama ondan onceki gunler iki gunde de olmustu...

Erken yumurtlayacaksindir adet siklusun kac gun normalde. Yarin test yapmaya basla istersen kacirma :)
Standart canım 26 günde oluyorum ilk defa adetim biter bitmez ıslaklığım ve akıntım çok oldu normalde hep 11. Günde başlardı dün yaptığım test saat akşam 8 de yapabildim

Eklentiler

• image.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 79
slm kızlar nasılsınız benim yaptıgım tesler de bunlar fikri olan

Eklentiler

• 10.02.2016.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 11.02.2016.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 12.02.2016.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 13.02.2016.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…