• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar adetime 7 gün var ovulasyon testi gebelik olursa erkenden gösteriyomuş sanırım merak ettim yapayım dedim böyle çıktı
normalde silik çıkarmı ovi testi hiç mi çizgi çıkmaz ?
birde 17.gün yaptığım testte silik bile çıkmamıştı hayali bi çizgi vardı bugün yaptığım 21.gün yani daha koyu size sormak istedim o_O

Eklentiler

• 12696101_449082711951842_900936307_n.jpg
    12696101_449082711951842_900936307_n.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 66
kızlar adetime 7 gün var ovulasyon testi gebelik olursa erkenden gösteriyomuş sanırım merak ettim yapayım dedim böyle çıktı
normalde silik çıkarmı ovi testi hiç mi çizgi çıkmaz ?
birde 17.gün yaptığım testte silik bile çıkmamıştı hayali bi çizgi vardı bugün yaptığım 21.gün yani daha koyu size sormak istedim o_O
Normalde boyle cikiyor bende yumurtlama oncesi ve sonrasinda kafani karıştırmasın o yüzden canim

Yumurtlama sonrası da testlere devam eden var mı icinizde? Iki gündür akıntım olunca yapayım dedim ince bir çizgi çıktı yine. Normalde çift cizgiyi 16. Gün yakaladım ve bugün 23. Gün

Standarda bağlıcam hergün saat 10 gibi yapıcam, bu şekilde de yumurtayı kaçırırsam artıkın yapcak bişey yok :KK70:
Bu arada senin takip nasıl gidiyor, ne zamanları yapıyorsun testi?
Sen az cok yumurtlama donemini biliyorsundur akintindanda takip et akintininda eslik ettigi gunlerde testi bide saat 6~7 gibi yap. Sadece sabah yaparsan gun icerisinde sen yaptiktan sonra pik yapip catlarsa ertesi gun silik cizgiyi gorursun yine catlamadi sanarsin. Benim sanirim yarin yada sali catlar diye bekliyorum 2 saat once yaptim bu testi. Bugun yarin gunde iki yapicam testi kacmasin :))) sali gunude dr randevun var bu ay yumurta takibi yapiyoruz o yuzden rahatim kacirmam herhalde

Eklentiler

• IMG-20160214-WA0007.jpeg
    IMG-20160214-WA0007.jpeg
    35,1 KB · Görüntüleme: 122
Yumurtlama sonrası da testlere devam eden var mı icinizde? Iki gündür akıntım olunca yapayım dedim ince bir çizgi çıktı yine. Normalde çift cizgiyi 16. Gün yakaladım ve bugün 23. Gün
Ikinci cizgi koyu olmasada her zaman cikiyor bendede kafani karistirmasin :)

Kızlar çift çizgiyi hangi saat aralığında yakaladiniz sabah 11 mi öğlen 3-5 mi yoksa akşam 22 mi . Ben bugun bütün gün disardaydim yapamadım 14.günüm deyim 2 gün içinde catlamasi lazım kaçırmak istemiyorum

Bu sabah oldu iliski sabah 11de de böyleydi test. Az once yaptim bunu. Yarin olsun mu iliski yoksa obur gun mu karar veremiyorum:KK43:
Hele sukur yumurtladin kiz :)) oburgun cok gec olur 24 saat biliosun. Yarin olsun muhakkak iliski bugun olmus zaten yarini ihmal etmeyin hadi hayirlisi :)

Slm kızlar 14. Gunumdeyim. 18.30 gibi test yaptım snirim çift çizgiyi yakaladim ve bir kaç damla damla kan gelmiş yumurtlama gunlerimde oluyor genelde sabah ilişki olmuştu bu gece tekrar olsa mi yoksa yarın akşam mi denesem

Eklentiler

• 20160214_183459.jpg
    20160214_183459.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 88
Slm kızlar 14. Gunumdeyim. 18.30 gibi test yaptım snirim çift çizgiyi yakaladim ve bir kaç damla damla kan gelmiş yumurtlama gunlerimde oluyor genelde sabah ilişki olmuştu bu gece tekrar olsa mi yoksa yarın akşam mi denesem
Sabah iliski olmus zaten sperm kalitesi icin iliskinin yarin olması daha saglikli diye dusunuyorum sabah erken saatte yine yap testi siliklesmis mi diye bakmis olursun.

Sen az cok yumurtlama donemini biliyorsundur akintindanda takip et akintininda eslik ettigi gunlerde testi bide saat 6~7 gibi yap. Sadece sabah yaparsan gun icerisinde sen yaptiktan sonra pik yapip catlarsa ertesi gun silik cizgiyi gorursun yine catlamadi sanarsin. Benim sanirim yarin yada sali catlar diye bekliyorum 2 saat once yaptim bu testi. Bugun yarin gunde iki yapicam testi kacmasin :))) sali gunude dr randevun var bu ay yumurta takibi yapiyoruz o yuzden rahatim kacirmam herhalde
Doktor kontrolü ile birlikte iyi takip ediyorsun yumurtayı ve testin koyulaşmaya başlamış ;) , Allahım inşallah bu ay ikimizde mutlu haberlerimizi veririz burdan :KK66:. Dediğin gibi yapayım bende yoksa beklerim yumurta çatlamadı diye sonra bi bakmışım kırmızılar gelmiş :). Kendimi dinliyorum ve gözlemliyorum çok, daha önce iki kere test kullanmadan hamile kalmıştım vücudumu iyi tanıyorum yani. Geçen ay başladım test yapmaya, acamilikten tutmadı daha doğrusu benim yumurtamın çatladığını hissettim ben ama çizgi sonra koyulaştı. Bakalım bu sefer neler olcak bekleyip göreceğiz :KK19:

slm kızlar benim testlerde böle:KK12::KK12:

Eklentiler

• 10.02.2016.jpg
    10.02.2016.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 11.02.2016.jpg
    11.02.2016.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 12.02.2016.jpg
    12.02.2016.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 78
  • 13.02.2016.jpg
    13.02.2016.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 14.02.2016.jpg
    14.02.2016.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 87
Doktor kontrolü ile birlikte iyi takip ediyorsun yumurtayı ve testin koyulaşmaya başlamış :KK66: , Allahım inşallah bu ay ikimizde mutlu haberlerimizi veririz burdan :KK66:. Dediğin gibi yapayım bende yoksa beklerim yumurta çatlamadı diye sonra bi bakmışım kırmızılar gelmiş :). Kendimi dinliyorum ve gözlemliyorum çok, daha önce iki kere test kullanmadan hamile kalmıştım vücudumu iyi tanıyorum yani. Geçen ay başladım test yapmaya, acamilikten tutmadı daha doğrusu benim yumurtamın çatladığını hissettim ben ama çizgi sonra koyulaştı. Bakalım bu sefer neler olcak bekleyip göreceğiz :KK19:
İnşallah Rabbim hayirlisini versin hakkimizda iki kere hamilelik yasadim diyorsun sonuc var mi peki yani devam etti mi hamileliklerin.

Bugun zaten olmuş tekrar olursa sperm kalitesi duser yarin sabah sansiniz varsa deneyin yoksa aksama artik. Sen yine sabah bi test daha yap bakalim siliklesmismi diye haberleselim :)
Sabahi bekleyemedim yine yaptim:) daha da koyulasti yarina anca yumurtlama olur aksama dogru insallah:))

Eklentiler

• 20160214_231415.jpg
    20160214_231415.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 79
Back