Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İnşallah Rabbim hayirlisini versin hakkimizda iki kere hamilelik yasadim diyorsun sonuc var mi peki yani devam etti mi hamileliklerin.
Amin canım inşallah. Temmuz ayında Oğlumu 18 haftalıkken kaybettim. İki ay öncede kimyasal gebelik yaşadım yani anlayacağın devam etmedi . Hem çok istiyorum bebişi hem de çok korkuyorum tekrar kaybedeceğim diye ... Allahım bizim için hayırlısını versin ve en büyük evlat acım oğluşum olsun diye hep dua ediyorum, yavrum şuan yaşasaydı kucağımda olacaktı yaklaşık 3 aylık olacaktı bebeğim.

Uzulme Rabbim hakkida hayirlisini ver de sadece benimde kimyasal oldu gecen ay hamile kalmasak yine kalmadim diye uzulecektim kaldim ne oldu daha fazla uzuldum. Her hamilelik kendine hastir icinde kotu bi dusuncr olmasin onlarda sorun yasadin diye yine yasayacaksin diye birsey yok buda bizim sinavimiz canim

Çift çizgiyi gördükten ne zaman sonra çatlama oluyor. yani gördükten sonra çalışma için ne kadar süremiz var acaba?

Aynen canım, inşallah bir an önce sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. Allahım bize o duyguyu, sevinci nasip eder inşallah.

Benm de en son dün sabah ilişki oldu akşam üstüne -17 gibi khverengi lekelenme olmuştu 18.30 gibi test yaptım silik çizgi bu sabah 10.45 te yaptım silik gibi bu aksam denemek için şansım var mıdır sizce kızlar eğer yumurta 12 saat yasadiysa kaçırdgik mi

Eklentiler

• 20160215_113229.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 20160214_183459.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 70
BENCE SANSIN VAR CANM ÇÜNKÜ BEN ÇİFT ÇİZGİYİ 18.GÜN GÖRDÜM..BİZDE 17.GÜN İLİŞKİ OLDII SONRA BİR DAHA OLMADI AMA HAMİLEYİM UMUDUNU YİTİRME :))

Evet yaaa boyle gorecegimi hic tahmin etmezdim:) siliklesmemisse iliski olmasin mi yani:)
Kanimca siliklesir suan t cizgisi c den daha koyu cunku. Iliski olsun. Ve bu ay adetin gec gelir hamilelik olmazsa 25 gunde değil 31 gunde olursun yumurta catladiktan 14 gun sonra adet geliyor :)) ama inşallah gelmeyecek sende sen bunlara takilma bugun yarin iliski olsun sonra basla beklemeye :))

canım 16.günümdeyim geçen ay 15. günümde çift çizgi gördüm.
hala göremeyince acaba kaçırdım mı dedim sabah akşam mı yapsam diye düşündüm
Canim yumurtlama donemin az cok belli eder kendini gecen ay 15.gun yumurtladiysan 14.gunden itibaren gunde 2 kere yapman daha mantikli. Mesela ben gecen ay 11.gun yumurtladim saat 11 gibi yaptigim silikti 6 da yaptim t cizgisi c den koyuydu. Ertesi sabah yaptım yine silikti yani aksam yapmasam koyu gormeyecektim. Ayni seyi yasamamak icin beklenen gunden 1 gun once cift yapmaya baslaki sende kacirma

tamam canım teşekkür ederim hala tam kavrayamadım mantığını anladım ama şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…