Amin canım inşallah. Temmuz ayında Oğlumu 18 haftalıkken kaybettim. İki ay öncede kimyasal gebelik yaşadım yani anlayacağın devam etmediİnşallah Rabbim hayirlisini versin hakkimizda iki kere hamilelik yasadim diyorsun sonuc var mi peki yani devam etti mi hamileliklerin.
Uzulme Rabbim hakkida hayirlisini ver de sadece benimde kimyasal oldu gecen ay hamile kalmasak yine kalmadim diye uzulecektim kaldim ne oldu daha fazla uzuldum. Her hamilelik kendine hastir icinde kotu bi dusuncr olmasin onlarda sorun yasadin diye yine yasayacaksin diye birsey yok buda bizim sinavimiz canimAmin canım inşallah. Temmuz ayında Oğlumu 18 haftalıkken kaybettim. İki ay öncede kimyasal gebelik yaşadım yani anlayacağın devam etmedi. Hem çok istiyorum bebişi hem de çok korkuyorum tekrar kaybedeceğim diye ... Allahım bizim için hayırlısını versin ve en büyük evlat acım oğluşum olsun diye hep dua ediyorum, yavrum şuan yaşasaydı kucağımda olacaktı yaklaşık 3 aylık olacaktı bebeğim.
Hadi bakalim iliski olmamasi iyi olmus iste :) sabah yaptinmi tekrar bakalimSabahi bekleyemedim yine yaptim:) daha da koyulasti yarina anca yumurtlama olur aksama dogru insallah:))
12 İLE 24 SAATÇift çizgiyi gördükten ne zaman sonra çatlama oluyor. yani gördükten sonra çalışma için ne kadar süremiz var acaba?
12 İLE 24 SAAT
kaçıncı gündesin günde bir kere yeter benceşimdi yaptım çift çizgi çıkmadı akşam yine yapsam mı yoksa günde 1 kere yeterli mi?
Evet yaptim:) sanirim en koyusu da bu...Hadi bakalim iliski olmamasi iyi olmus iste :) sabah yaptinmi tekrar bakalim
bence yumurta olmuşEvet yaptim:) sanirim en koyusu da bu...
Ooooo :) olay tamam aksam iliski olmalı muhakkak :) hatta yarin aksamida degerlendirin. Sen aksam 7 gibi yine yap siliklesmisse bu aksamida yarinida degerlendirin canimEvet yaptim:) sanirim en koyusu da bu...
Uzulme Rabbim hakkida hayirlisini ver de sadece benimde kimyasal oldu gecen ay hamile kalmasak yine kalmadim diye uzulecektim kaldim ne oldu daha fazla uzuldum. Her hamilelik kendine hastir icinde kotu bi dusuncr olmasin onlarda sorun yasadin diye yine yasayacaksin diye birsey yok buda bizim sinavimiz canim
BENCE SANSIN VAR CANM ÇÜNKÜ BEN ÇİFT ÇİZGİYİ 18.GÜN GÖRDÜM..BİZDE 17.GÜN İLİŞKİ OLDII SONRA BİR DAHA OLMADI AMA HAMİLEYİM UMUDUNU YİTİRME :))Benm de en son dün sabah ilişki oldu akşam üstüne -17 gibi khverengi lekelenme olmuştu 18.30 gibi test yaptım silik çizgi bu sabah 10.45 te yaptım silik gibi bu aksam denemek için şansım var mıdır sizce kızlar eğer yumurta 12 saat yasadiysa kaçırdgik mi
Evet yaaa boyle gorecegimi hic tahmin etmezdim:) siliklesmemisse iliski olmasin mi yani:)Ooooo :) olay tamam aksam iliski olmalı muhakkak :) hatta yarin aksamida degerlendirin. Sen aksam 7 gibi yine yap siliklesmisse bu aksamida yarinida degerlendirin canim
Cok bekletti o yumurta:) 25gunde bir adet oluyorum sanirim 17. Gunde catlayacak. Cok gec yumurtluyormusum...bence yumurta olmuş
canım 16.günümdeyim geçen ay 15. günümde çift çizgi gördüm.kaçıncı gündesin günde bir kere yeter bence
Kanimca siliklesir suan t cizgisi c den daha koyu cunku. Iliski olsun. Ve bu ay adetin gec gelir hamilelik olmazsa 25 gunde değil 31 gunde olursun yumurta catladiktan 14 gun sonra adet geliyor :)) ama inşallah gelmeyecek sende sen bunlara takilma bugun yarin iliski olsun sonra basla beklemeye :))Evet yaaa boyle gorecegimi hic tahmin etmezdim:) siliklesmemisse iliski olmasin mi yani:)
Canim yumurtlama donemin az cok belli eder kendini gecen ay 15.gun yumurtladiysan 14.gunden itibaren gunde 2 kere yapman daha mantikli. Mesela ben gecen ay 11.gun yumurtladim saat 11 gibi yaptigim silikti 6 da yaptim t cizgisi c den koyuydu. Ertesi sabah yaptım yine silikti yani aksam yapmasam koyu gormeyecektim. Ayni seyi yasamamak icin beklenen gunden 1 gun once cift yapmaya baslaki sende kacirmacanım 16.günümdeyim geçen ay 15. günümde çift çizgi gördüm.
hala göremeyince acaba kaçırdım mı dedim sabah akşam mı yapsam diye düşündüm
Canim yumurtlama donemin az cok belli eder kendini gecen ay 15.gun yumurtladiysan 14.gunden itibaren gunde 2 kere yapman daha mantikli. Mesela ben gecen ay 11.gun yumurtladim saat 11 gibi yaptigim silikti 6 da yaptim t cizgisi c den koyuydu. Ertesi sabah yaptım yine silikti yani aksam yapmasam koyu gormeyecektim. Ayni seyi yasamamak icin beklenen gunden 1 gun once cift yapmaya baslaki sende kacirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?