Arkadaşlar benim kan sonucu bhcg 274.haftamda 4-5 arası çıkıyor.darısı hayırlısıyla size@AdAraS Sabirsiz61 M melek1212
ayyyyyyyyy çok sevindim canımmm bende cuma günü gidiyoumArkadaşlar benim kan sonucu bhcg 274.haftamda 4-5 arası çıkıyor.darısı hayırlısıyla size@AdAraS Sabirsiz61 M melek1212
Kizlar bir sey sormak istiyorum. Ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum bu ay. Adet döngüm 25 gün. 8. Gunde basladim. Sabah ilk idrarla yaptigim test cok az koyu cikti ama oglede yaptigim testte silik cizgi bile yoktu. Normalde tam tersi olmasi gerekmiyor mu? Sivi alimina da dikkat ettim. Normalde 11. Gun yumurtlama gosteriyor programlar ama coook silik. 2 gunde koyulasir mi? Kafam karisti cook.sabah var sonra yok.
Oyle yaptigimda hic bir sey cikmadi. O zaman daha coook mu var yanicanım ilk idrarla yapmayacaksın ikinci idrarla sıvı almadan yapman lazım
Olabiliyor canımKızlar bende belirti falan yok olanlarda bitti 10 şubat ta batım ancak şimdiden gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? Meraktan çatlıcam. kasık ağrıları önce olup sonra geçen var mı?
Çok teşekkürederim canımAyyyy çok sevindim canım benim.Allahım sağlıkla kucağını almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım benim sende güzel haberini cuma günü yazayyyyyyyyy çok sevindim canımmm bende cuma günü gidiyoum
o zaman bekle hergün yap ben 18.günde gördüm 20. günde görenlerde varrOyle yaptigimda hic bir sey cikmadi. O zaman daha coook mu var yani
inşallah canım kesin yazarımmmÇok teşekkür ederim canım benim sende güzel haberini cuma günü yaz
Ama benim adet dongum 25 gun.. O kadar gecikir mi???o zaman bekle hergün yap ben 18.günde gördüm 20. günde görenlerde varr
gecikmez sanırım o zaman sen kacıncı gündesin su anAma benim adet dongum 25 gun.. O kadar gecikir mi???
Su an 9dayim canim. Ona ragmen cikmadi sabahki idrarla olani saymazsam. Bombos.gecikmez sanırım o zaman sen kacıncı gündesin su an
bekle canım daha erken ayrıca stres yapma o daha çok etkiliyorSu an 9dayim canim. Ona ragmen cikmadi sabahki idrarla olani saymazsam. Bombos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?