Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sen hamilemisin suan canim?

Kizlar yardimmmbugun kan tahlili yaptim hamile degilim..ayin 26 adet olmam lazimdi olmadim dun ovulasyon yaptim.altdaki ikisi dune ait ustdeki bugune ait .niye bole cikti anlamadim

Eklentiler

• 1454418529103-1584356029.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 69
SANIRIM EVET DÜNDEN BERİ 3 GEBELİK TESTİ YAPTIM GİTTİKÇE KOYULAŞAN BİR 2. ÇİZGİ ÇIKTI HEP.AMA BAT 4 ŞUBAT O TARİH GEÇİNCE KANA GİDİCEM.
Insanllah canim rabbim gonlundekini versin benim daha var test icin 17 subatta adet olmam gerekiyo bakalim hayirlisi

Kizlar yardimmmbugun kan tahlili yaptim hamile degilim..ayin 26 adet olmam lazimdi olmadim dun ovulasyon yaptim.altdaki ikisi dune ait ustdeki bugune ait .niye bole cikti anlamadim
Kani ne zaman verdin bugun mu yoksa daha once mi?

Kızlar bu ovulasyon testini Nasıl kullanıcam.. Çizgi silik olduğu Zaman mı ilişkiye başlıcam..ben anlamadım da biri bana ne Zaman saat kaçta Nasıl olduğunu anlatabilir mi lütfen hata yapmak istemiyorum bu ay çok istiyorum

Çizgilerin renkleri birbiri ile aynı olduğu Zaman yumurta oluşmuş çatlamak üzere demektir. Ondan sonra ilişkiye gireceksiniz. Eşit çizgileri gördükten sonra. Ama yine de en sağlıklısı düzenli olarak 2 günde 1 ilişki.

Arkadaşlar bu akşam ilk ovulasyon testini yaptım saat 22 de ve 11.gün..çizgi bayağı koyulaşmış.testi kullanacaklar bence adetten hemen sonra başlamalı..

SANIRIM EVET DÜNDEN BERİ 3 GEBELİK TESTİ YAPTIM GİTTİKÇE KOYULAŞAN BİR 2. ÇİZGİ ÇIKTI HEP.AMA BAT 4 ŞUBAT O TARİH GEÇİNCE KANA GİDİCEM.
Hayirli olsun canim.Allah tamamina erdirsin.Yumurtlamanin 12.günü cikar zaten.Adetin geçmiş geçmemiş belli degil.Idrar rengin ne bu arada.Hic değişiklik oldumu gebelik öncesine göre..?

Hayirli olsun canim.Allah tamamina erdirsin.Yumurtlamanin 12.günü cikar zaten.Adetin geçmiş geçmemiş önemli degil.Benimde adetime 4 5 gun kala hcg pozitif çıktı.idrar rengin ne bu arada.Hicdeğişiklik oldumu gebelik öncesine göre..?

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HEPİMİZİNKİ SAĞLIKLA TAMAMINA ERSİN İNŞALLAH.İDRAR RENGİM GENELLİKLE AÇIK.ÇOK FAZLA BATMALAR OLUYOR KARNIMDA VE BELİMDE AĞRILAR VAR.OVULASYONUN 3.GÜNÜNDEN BAŞLADI HATTA BU BELİRTİLER.HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH

Belirtiler erkege benziyor yüzde 90.inşallah

S sabirin canım sen bidaha gittinmi doktora cinsiyet için ?
Yok Canım zaten gittigim doktorumun ultrasynu 4 boyutludur.Daha biz sormadan kendi kendine söyledi.Cd ye cekip verdi.Bebegin herseyi belliydi bizede gösterdi.E zaten belirtilerden erkege benziyordu.Ayin 9 unda randevum var birdaha gidecem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…