Canim sadece sabahlari mi yedin? Yaptigini hepsini bir seferde mi yedin?tbaı cnm vereyım sabahları ac karnına bıryemek kasıgı bal a 1 çay kasıgı tarcın ve çörek otu at bak ben gecen ay ılaveten bu karısımaa 1 cay kasıgı kadarda arı polenı atmıstım hakiki buna adetın 2. gunu basla 12 gün boyunca kullan sabahları aksamlarıda ballı süt iç
her sabahh yenıden yaptım cnm cn eve ac karnına hazırladm yedımCanim sadece sabahlari mi yedin? Yaptigini hepsini bir seferde mi yedin?
Tamm canim bazilari hem sabah hem aksam yiyin diyor.ondan sordum.sen toz halini kullanmadin de mi corekotunun?her sabahh yenıden yaptım cnm cn eve ac karnına hazırladm yedım
her sabahh yenıden yaptım cnm cn eve ac karnına hazırladm yedım
yok hayır normal susam gbı olanlardan kullandmm ben evde olandanTamm canim bazilari hem sabah hem aksam yiyin diyor.ondan sordum.sen toz halini kullanmadin de mi corekotunun?
Tamm canim cok sagol.yok hayır normal susam gbı olanlardan kullandmm ben evde olandan
önmli değil cnmTamm canim cok sagol.
teşekkür ederim canım Allah sana da gönlündekini versin hayırlısıyla..İnşallah herşey gönlündeki gibidir ben de erkek istiyorum ama en iyisini Rabbim bilir
Amiiiinn paylaşalım burada hepimizteşekkür ederim canım Allah sana da gönlündekini versin hayırlısıyla..
Üstten 2. Olanin akşamı çatlamış canımBunu yorumlarmisiniz
Hepsi koyu fota belli olmuyo ama koyu niye hep koyu cikiyo anlamadimAmiiiinn paylaşalım burada hepimiz
Aylık iğneler adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum belki ovülasyon tarihinizde değişmiş olabilir ben hiç kullanmadım ovülasyon testi bilenler yorumlayacaktır eminimHepsi koyu fota belli olmuyo ama koyu niye hep koyu cikiyo anlamadim
Yok Canım zaten gittigim doktorumun ultrasynu 4 boyutludur.Daha biz sormadan kendi kendine söyledi.Cd ye cekip verdi.Bebegin herseyi belliydi bizede gösterdi.E zaten belirtilerden erkege benziyordu.Ayin 9 unda randevum var birdaha gidecem inşallah.
Hergün sabah 11 gibi yapmaya devam et ve son 3 saat sıvı almadan yap.T çizgisini koyu gördüğünde gunde iki tane yap 6-8 saat arayla.Kızlar sizce yumurtalar çatlamış mı?? Acil görüşlerinizi bekliyorum..tarihleri yazdımEki Görüntüle 1763869
ARKADAŞLAR MERHABA BENİM KAN DEĞERLERİM SIRASIYLA ŞU ŞEKİLDE
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 - 10.000
KESE DE 8 MM NORMALL Mİ
YOK CANIM NORMAL DEDİ SADECE 10 GÜN SONRA GİDİNCE SÖYLER SANIRIMCanım 41 kere maşallahdeğerlerin çok iyi. Önceki gebeliğimden biliyorum bu arada.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Doktor birşey söylemedi mi peki?
Fazlasiyla normal daha ne olsun maşallah: ))ARKADAŞLAR MERHABA BENİM KAN DEĞERLERİM SIRASIYLA ŞU ŞEKİLDE
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 - 10.000
KESE DE 8 MM NORMALL Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?