BU GÜN TEKRAR TEST YAPTIM DAHA KOYULAŞMIŞ 2.ÇİZGİ ÇIKTI.AMA ADET GÜNÜM 4 ŞUBAT.O TARİHTEN SONRA KANA GİDELİM DİYO EŞİM.ADETTEN BU KADAR ÖNCE ÇIKMASINA DA ŞOK OLDUM.KİMYASAL YAŞAMAM İNŞALLAH.UMARIM SENDE HAMİLESİNDİR BELİRTİ VAR MI?
15 gun bekliyez iste hamilelik testi icinBen pazar gunu koyu cizgiyi yakaldim ovulasyon testinde dun sabahda bu koyuluk devam etti sonra aksama dogru yaptimda hafif silinmisti iliskiye girdik bugun sabah yaptim testi tekrar silik cikti yani catlama buyuk bi ihtimal dun gece oldu
Benim adete 5 gun kala cikti. Hatta bir onceki testi atmamistim 6 gun kala olanada baktim sonradan silik cikmisti. Erken ogrendin diye kimyasal olacak gibi bisey soz konusu degil. Hamilesin stres yapma kendinede dikkat et ama adet gununden once bencede kan verme bekle. Yasadigim icin biliyorum strese gireceksin en guzeli beklemek cuma gunu git ver kani en mantiklisi bu bence ben surekli gidip kan verdim degerim yukselmiyor diye suanki aklimla yapmazdim sen icini ferah tut biraz daha sabret bebisin seninle Allahin izniyleBU GÜN TEKRAR TEST YAPTIM DAHA KOYULAŞMIŞ 2.ÇİZGİ ÇIKTI.AMA ADET GÜNÜM 4 ŞUBAT.O TARİHTEN SONRA KANA GİDELİM DİYO EŞİM.ADETTEN BU KADAR ÖNCE ÇIKMASINA DA ŞOK OLDUM.KİMYASAL YAŞAMAM İNŞALLAH.UMARIM SENDE HAMİLESİNDİR BELİRTİ VAR MI?
Bende belirti yok bugun adet gunum sabahki test negatif ama ovu bu şekilde bakalim ne olur Rabbim herseyin hayirlisini versin diyorum olmazsa bir dahaki ay deneyecegiz artik napalim :)BU GÜN TEKRAR TEST YAPTIM DAHA KOYULAŞMIŞ 2.ÇİZGİ ÇIKTI.AMA ADET GÜNÜM 4 ŞUBAT.O TARİHTEN SONRA KANA GİDELİM DİYO EŞİM.ADETTEN BU KADAR ÖNCE ÇIKMASINA DA ŞOK OLDUM.KİMYASAL YAŞAMAM İNŞALLAH.UMARIM SENDE HAMİLESİNDİR BELİRTİ VAR MI?
Çok teşekkür ederim canım haklısın bekleyip kesinlestiricez inşallahCanım daha koyu çıktıysa bu iyiye işarettir. Kötü sakın düşünme iyi düşün iyi olsun. Başka bir topikte adetine 8 gün kala öğrenenleri biliyorum ben :) Güzel haberlerini bekliyoruz.
Benimde ovulasyon dün aynen böyle çıktı.ama gebelik çizgisi çok çok silikti.1-2 gün sonra tekrar test yap hayırlı haberlerini bekliyoruzBende belirti yok bugun adet gunum sabahki test negatif ama ovu bu şekilde bakalim ne olur Rabbim herseyin hayirlisini versin diyorum olmazsa bir dahaki ay deneyecegiz artik napalim :)
Bende iki kizimda hep erken ogrendim 5 gun kala velan sIlik cikiyoduBenim adete 5 gun kala cikti. Hatta bir onceki testi atmamistim 6 gun kala olanada baktim sonradan silik cikmisti. Erken ogrendin diye kimyasal olacak gibi bisey soz konusu degil. Hamilesin stres yapma kendinede dikkat et ama adet gununden once bencede kan verme bekle. Yasadigim icin biliyorum strese gireceksin en guzeli beklemek cuma gunu git ver kani en mantiklisi bu bence ben surekli gidip kan verdim degerim yukselmiyor diye suanki aklimla yapmazdim sen icini ferah tut biraz daha sabret bebisin seninle Allahin izniyle
Benimkide mi kız acaba?bir kızım var 2.yi erkek istiyorum ama hep hayırlısı için dua ettim tabiBende iki kizimda hep erken ogrendim 5 gun kala velan sIlik cikiyodu
Artik test yapmana gerek yok bence siliklesmis zaten iliskiye devam :))Kızlar bakar mısınız test silikleşmeye başladı. 15:00'de yine yapayım mı?
Yaaa beni umutlandiriyosun ama :))Benimde ovulasyon dün aynen böyle çıktı.ama gebelik çizgisi çok çok silikti.1-2 gün sonra tekrar test yap hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kan testinde adet gununde eger hcg dusuk ise kiz oluyor genelde gordugum duydugum hep bu yonde kan testinden sonra sanada bi tahmin yapariz inşallah :))Benimkide mi kız acaba?bir kızım var 2.yi erkek istiyorum ama hep hayırlısı için dua ettim tabi
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR HAKKINDA CANIM.AMA BUGÜN ADET GÜNÜNDÜ OLMADIN DEĞİL Mİ?OVULASYONUN ÜZERİNDEN KAÇ GÜN GEÇTİ?TAKİP EDEBİLDİN Mİ?GEÇ DÖLLENME İHTİMALİ OLABİLİR MİYaaa beni umutlandiriyosun ama :))
Ayin 19 unda adetin 11.gunu koyu cift cizgiyi gordum. 18~19~20 ilişki oldu sadece. 20 sinde zaten siliklesti. Dune kadar baska iliski yoktu istanbula gittim yumurtlamadan sonra yani gec dollenme olamaz :)) bugun 2 hafta gecti olsa cikmaz miydi testte diyorum adette olmadim henuz beklemedeyim aksama daha cok var :))İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR HAKKINDA CANIM.AMA BUGÜN ADET GÜNÜNDÜ OLMADIN DEĞİL Mİ?OVULASYONUN ÜZERİNDEN KAÇ GÜN GEÇTİ?TAKİP EDEBİLDİN Mİ?GEÇ DÖLLENME İHTİMALİ OLABİLİR Mİ
Bende ucuncu cocuk icin iste insanllah erkege niyetlenerek yaptim tam catlama gununde iliskiye girdim deninenleri yaptim gerisini rabbime biraktimBenimkide mi kız acaba?bir kızım var 2.yi erkek istiyorum ama hep hayırlısı için dua ettim tabi
BENDE DENİLENLERİ YAPTIM AMA HEP DE HAYIRLISI SAĞLIKLI OLANI İÇİN DUA ETTİM. YİNE DE RABBİM İN TAKDİRİ OLUR TABİ,BİR DE KIZIM SÜREKLİ BENİM ERKEK KARDEŞİM OLCAK DİYİP DURUYOR.BEBEK YAPMA KARARINI ALMADAN ÖNCEDE HEP SÖYLÜYORDU.BEKLEYİP GÖRELİM UMARIM GÖNLÜMÜZDEKİ İSTEK HAYIRLIDIR DA O OLUR CANIMBende ucuncu cocuk icin iste insanllah erkege niyetlenerek yaptim tam catlama gununde iliskiye girdim deninenleri yaptim gerisini rabbime biraktim
HESAPLARA GÖRE ÇIKMALIYDI GİBİ AMA BÖYLE OLUP DA GEÇ ÇIKANLARDA VAR CANIM.ÇOK ÜMİTLENDİRMEKTEN DE KORKUYORUM.İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİLESİNDİR.YARIN BİR TEST DAHA DENE ADET OLMAZSANAyin 19 unda adetin 11.gunu koyu cift cizgiyi gordum. 18~19~20 ilişki oldu sadece. 20 sinde zaten siliklesti. Dune kadar baska iliski yoktu istanbula gittim yumurtlamadan sonra yani gec dollenme olamaz :)) bugun 2 hafta gecti olsa cikmaz miydi testte diyorum adette olmadim henuz beklemedeyim aksama daha cok var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?