teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah erkektir gönlümden gecen o cünkü bir kızım var..sağlıklı ve hayırlı olsun öncelikle hepimizinki tabi...Belirtiler erkege benziyor yüzde 90.inşallah
sizin cinsiyet için ne diyorlar?bir tahmin var mı canım?
Kist olabilir mi var miydi sende. birde adetin kacinci gunundesin gec yumurtluyor olabilir misin ?Bugun yaptim kan verdim .negatif ama ovulasyon yapiyorum bole
Ayyy ne güzel bize de umut oluyorsunuz ben de 27 şubattaki adetimden sonra başlayacağım çalışmalara Allah'ın izniyle. O zaman size bol bol soru sorarımYok Canım zaten gittigim doktorumun ultrasynu 4 boyutludur.Daha biz sormadan kendi kendine söyledi.Cd ye cekip verdi.Bebegin herseyi belliydi bizede gösterdi.E zaten belirtilerden erkege benziyordu.Ayin 9 unda randevum var birdaha gidecem inşallah.
İnşallah herşey gönlündeki gibidir ben de erkek istiyorum ama en iyisini Rabbim bilirteşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah erkektir gönlümden gecen o cünkü bir kızım var..sağlıklı ve hayırlı olsun öncelikle hepimizinki tabi...
Erkek bebeğinin belirtile neler bizimle de paylaşırmısınız merak ettim olursa inşallah ben de belirtilerden anlayımBelirtiler erkege benziyor yüzde 90.inşallah
Erken dollenen erken testte çıkar Erkektir.Gebeligin ilk günlerinden İdrar rengi açık olursa erkektir.Yüzde 99 net.Erkek bebeğinin belirtile neler bizimle de paylaşırmısınız merak ettim olursa inşallah ben de belirtilerden anlayım
Ben igne ile korunuyordum biraktim .gecen ay vurulmadim.normade ayin 26 adet olmam lazimdi olmadim dun kanda gebelik bsktik yok ama ovulasyon bole cikiyor surekli sasirdimKist olabilir mi var miydi sende. birde adetin kacinci gunundesin gec yumurtluyor olabilir misin ?
Teşekkür ederim bizim de olur inşallah hayırlısıylaErken dollenen erken testte çıkar Erkektir.Gebeligin ilk günlerinden İdrar rengi açık olursa erkektir.Yüzde 99 net.
Erkekte anne çok güzel olur ilerleyen haftalarda kızda çirkin olur...
Canim nekadar zamndir deniyorsunuz.ozel bisey yaptin mi hamilelik icin?ben bugun hastalandimBU GÜN TEKRAR TEST YAPTIM DAHA KOYULAŞMIŞ 2.ÇİZGİ ÇIKTI.AMA ADET GÜNÜM 4 ŞUBAT.O TARİHTEN SONRA KANA GİDELİM DİYO EŞİM.ADETTEN BU KADAR ÖNCE ÇIKMASINA DA ŞOK OLDUM.KİMYASAL YAŞAMAM İNŞALLAH.UMARIM SENDE HAMİLESİNDİR BELİRTİ VAR MI?
biz eylülde karar verdik yapmaya bu 5.aydı yani. ama arada 2 aya yakın ara verdik.( kadın hastalıklarından dolayı rahim ağzında lezyon varmış çünkü) sonra ki 2.denemede oldu.3 ay denemiş oluyoruz yani.ama bu ay clearblue ovulasyon testi aldım farklı olarak sadece 1 gün doğurgan gösterdi o günde denedik.inşallah seninde tez zamanda hayırlı haberlerini alırız canımCanim nekadar zamndir deniyorsunuz.ozel bisey yaptin mi hamilelik icin?ben bugun hastalandim
bu arada özel bir şey yapmadım sayılır incir kürünü 3 gün uygulayabildim.ama eşim e vitamini,çinko ve bazende arginin tablet içti.Canim nekadar zamndir deniyorsunuz.ozel bisey yaptin mi hamilelik icin?ben bugun hastalandim
Sagol canim.bu benim ilk olacak ucuncu denememizdi yine olmadi.bi sorunum yok cok sukur ama uzuluyo insan.senin ilki kacinci ayda tutmustubiz eylülde karar verdik yapmaya bu 5.aydı yani. ama arada 2 aya yakın ara verdik.( kadın hastalıklarından dolayı rahim ağzında lezyon varmış çünkü) sonra ki 2.denemede oldu.3 ay denemiş oluyoruz yani.ama bu ay clearblue ovulasyon testi aldım farklı olarak sadece 1 gün doğurgan gösterdi o günde denedik.inşallah seninde tez zamanda hayırlı haberlerini alırız canım
ilki 3.ayda tutmuştu.ama bir arkadaşım 8 ay denedi sonra tuttu hiç bir sorunları da yok.yani biraz geç tutabiliyor bu sakın canını sıkmasın.stres yapmadan denemek gerekiyor.ben bu ay olmasa da olur Mart daha uygun galiba diye düşündüm stres yapmadım vee bu ay sonuç pozitifSagol canim.bu benim ilk olacak ucuncu denememizdi yine olmadi.bi sorunum yok cok sukur ama uzuluyo insan.senin ilki kacinci ayda tutmustu
Iste elimde degil aşarim insallah bunu sagol canimilki 3.ayda tutmuştu.ama bir arkadaşım 8 ay denedi sonra tuttu hiç bir sorunları da yok.yani biraz geç tutabiliyor bu sakın canını sıkmasın.stres yapmadan denemek gerekiyor.ben bu ay olmasa da olur Mart daha uygun galiba diye düşündüm stres yapmadım vee bu ay sonuç pozitifhayırlısı olsun
Benim ilk ayda tuttu cnmIste elimde degil aşarim insallah bunu sagol canim
Canim bana balli tarcin tarifini verir misin?hasta oldum maalesefben sabah aksam hayıt suyu ıcın hormon degermde az yukseklık vardı ondan onun yanı sıraa yuurtlama dönemıne kadar sabhları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polen karıstrdım macun yaptım yedım aksamlarıda ballı ılık süt yaptım içine polende atımmm bunları yaptımm bırde ovulasyon testı yaptım
Ne guzel yaBenim ilk ayda tuttu cnm
tbaı cnm vereyım sabahları ac karnına bıryemek kasıgı bal a 1 çay kasıgı tarcın ve çörek otu at bak ben gecen ay ılaveten bu karısımaa 1 cay kasıgı kadarda arı polenı atmıstım hakiki buna adetın 2. gunu basla 12 gün boyunca kullan sabahları aksamlarıda ballı süt içCanim bana balli tarcin tarifini verir misin?hasta oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?