Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ayyy ne güzel bize de umut oluyorsunuz ben de 27 şubattaki adetimden sonra başlayacağım çalışmalara Allah'ın izniyle. O zaman size bol bol soru sorarım

teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah erkektir gönlümden gecen o cünkü bir kızım var..sağlıklı ve hayırlı olsun öncelikle hepimizinki tabi...
İnşallah herşey gönlündeki gibidir ben de erkek istiyorum ama en iyisini Rabbim bilir

Erkek bebeğinin belirtile neler bizimle de paylaşırmısınız merak ettim olursa inşallah ben de belirtilerden anlayım
Erken dollenen erken testte çıkar Erkektir.Gebeligin ilk günlerinden İdrar rengi açık olursa erkektir.Yüzde 99 net.
Erkekte anne çok güzel olur ilerleyen haftalarda kızda çirkin olur...

Kizlar acil yardim3 gundur bu testi yapiyorum hep ayni cikiyor

Eklentiler

• IMG_20160203_113224.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 47
Kist olabilir mi var miydi sende. birde adetin kacinci gunundesin gec yumurtluyor olabilir misin ?
Ben igne ile korunuyordum biraktim .gecen ay vurulmadim.normade ayin 26 adet olmam lazimdi olmadim dun kanda gebelik bsktik yok ama ovulasyon bole cikiyor surekli sasirdim

Eklentiler

• IMG_20160203_113224.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 52
Erken dollenen erken testte çıkar Erkektir.Gebeligin ilk günlerinden İdrar rengi açık olursa erkektir.Yüzde 99 net.
Erkekte anne çok güzel olur ilerleyen haftalarda kızda çirkin olur...
Teşekkür ederim bizim de olur inşallah hayırlısıyla

Canim nekadar zamndir deniyorsunuz.ozel bisey yaptin mi hamilelik icin?ben bugun hastalandim

Canim nekadar zamndir deniyorsunuz.ozel bisey yaptin mi hamilelik icin?ben bugun hastalandim
biz eylülde karar verdik yapmaya bu 5.aydı yani. ama arada 2 aya yakın ara verdik.( kadın hastalıklarından dolayı rahim ağzında lezyon varmış çünkü) sonra ki 2.denemede oldu.3 ay denemiş oluyoruz yani.ama bu ay clearblue ovulasyon testi aldım farklı olarak sadece 1 gün doğurgan gösterdi o günde denedik.inşallah seninde tez zamanda hayırlı haberlerini alırız canım

Sagol canim.bu benim ilk olacak ucuncu denememizdi yine olmadi.bi sorunum yok cok sukur ama uzuluyo insan.senin ilki kacinci ayda tutmustu

Sagol canim.bu benim ilk olacak ucuncu denememizdi yine olmadi.bi sorunum yok cok sukur ama uzuluyo insan.senin ilki kacinci ayda tutmustu
ilki 3.ayda tutmuştu.ama bir arkadaşım 8 ay denedi sonra tuttu hiç bir sorunları da yok.yani biraz geç tutabiliyor bu sakın canını sıkmasın.stres yapmadan denemek gerekiyor.ben bu ay olmasa da olur Mart daha uygun galiba diye düşündüm stres yapmadım vee bu ay sonuç pozitif hayırlısı olsun

Iste elimde degil aşarim insallah bunu sagol canim

Canim bana balli tarcin tarifini verir misin?hasta oldum maalesef

Canim bana balli tarcin tarifini verir misin?hasta oldum maalesef
tbaı cnm vereyım sabahları ac karnına bıryemek kasıgı bal a 1 çay kasıgı tarcın ve çörek otu at bak ben gecen ay ılaveten bu karısımaa 1 cay kasıgı kadarda arı polenı atmıstım hakiki buna adetın 2. gunu basla 12 gün boyunca kullan sabahları aksamlarıda ballı süt iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…