Bizim de hic sorunumuz yok canim.kac aydir deniyorsunuz pekiBiZim hiç bi sorunumuz yok canm
Bence ayni gibi canim yarina catlarKızlar acaba yumurtladım mı? Saat 15:00'deki testle 20:00'deki test arasında hafif bir fark var.
Bugeceyi kesinlikle degerlendir canim.altina bi yastik koy yarimsaat kalkma .ins olurxra221 sağol cnm. Çok gerildim. Kaçırmak istemiyorum çünkü. 38 yaşındayım
Siliklesince çatlamış demektir bu gecede ilişki olsun hazırda sperm beklesinxra221 sağol cnm. Çok gerildim. Kaçırmak istemiyorum çünkü. 38 yaşındayım
Hadi bakalım şubatın sonuna dogru hepimiz ögrenicz bebişlerimizi inş ben ianaıyorum ama bu ay hamileyim :)))
Benimde bata 8 gün kaldı kızlar. Şimdilik bende de belirti yok.
Evet canım çok sabırsızım ben ne zman gebelik testi yapmalıyım diye düşünüp duruyorum. Bu bizim 3. AyımızAynı zamanda belli olacak desene
Evet canım çok sabırsızım ben ne zman gebelik testi yapmalıyım diye düşünüp duruyorum. Bu bizim 3. Ayımız
Öncekiler için üzüldüm geçmiş olsun canım bu sefer bebişlerimiz bizimledir inşallah ve sağlıkla kucağımıza alırız. Bende kendimi tutamam gibi geliyo 2 gün kala yaparım sanırım.
İnşallah canımTeşekkür ederim canım. Amin inşallah canım ama bu ay pek ümidim yok gibi çünkü t c den koyu olduğu gün ilişki yaşadık bir daha da yaşayamadık fırsatımız olmadı.Umarım dediğin gibi bebişlerimiz gelmiştir, Allah nasip etmiştir inşallah
Silik cizgiyi gorduysen bu is tamamdir hayirli olsun kan verdin mi :) benim adet bugun bekliyorum testler negatifKızlaaaaaar adetime 4 gün var hcg test yaptım 2.çizgi çok çok silik ama çıktı.birde LH test yaptım ikiside koyu çıktı.t çizgisi c den bir tık açık.sen ne yaptınSabirsiz61 inşallah hayırlı haberler veririz burdan
BU GÜN TEKRAR TEST YAPTIM DAHA KOYULAŞMIŞ 2.ÇİZGİ ÇIKTI.AMA ADET GÜNÜM 4 ŞUBAT.O TARİHTEN SONRA KANA GİDELİM DİYO EŞİM.ADETTEN BU KADAR ÖNCE ÇIKMASINA DA ŞOK OLDUM.KİMYASAL YAŞAMAM İNŞALLAH.UMARIM SENDE HAMİLESİNDİR BELİRTİ VAR MI?Silik cizgiyi gorduysen bu is tamamdir hayirli olsun kan verdin mi :) benim adet bugun bekliyorum testler negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?