Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben bu ay maydanoz süt buharı yapicam 3 gün çok iyi yorumlar okudum onun için inofolic kullanıyorum birde hayıt suyu çok mide bulantısı yaptı bende prolaktin sorunum yok ama içtim bıraktım :) Allah herkesin gönlüne göre versin

Kızlar acaba yumurtladım mı? Saat 15:00'deki testle 20:00'deki test arasında hafif bir fark var.

Eklentiler

• ov 20.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 78
Hanımlar 8 gün kaldı batıma ama hala bir belirti yok sadece ara ara adet olacakmışım gibi kısa bir ağrı oluyor başka da yok hamişler bize dua edin lütfen

Ben gelince burası bir sessizleşiyor yahu öpüyorum hepinizi iyi geceler hamişler ve hamiş adayları

Merhaba kızlar benimde ovulasyon testlerim geldi ve başlıyacam .benim anlamadığım bir kaç şey var. Ben bu testi her gün kaç kere yapıcam ve saat kaçta ? Bir de biri koyu diğeri hafif silik olduğu Zaman ne yapıcam bekleyecek miyim? İkisi de mi koyu olduğunda ilişkiye gireceğim?? Lütfen biri açıkça anlatabilir mi?? Kafam karmakarışık oldu ve çok heyecanlıyım

Evet canım çok sabırsızım ben ne zman gebelik testi yapmalıyım diye düşünüp duruyorum. Bu bizim 3. Ayımız

Canım ben ilkinde adetime 2 gün geçmişti idrar testi yaptım kop koyu çıkmıştı ama nasip olmadı. Geçen ay ki kimyasal gebeliğimde ise 2 gün kala yaptım silik çıktı o da nasip olmadı bu sefer tam adet olacağım gün yapmaya başlayacağım :) ama kendimi tutabilir miyim onu da bilmiyorum:)

Öncekiler için üzüldüm geçmiş olsun canım bu sefer bebişlerimiz bizimledir inşallah ve sağlıkla kucağımıza alırız. Bende kendimi tutamam gibi geliyo 2 gün kala yaparım sanırım.

Öncekiler için üzüldüm geçmiş olsun canım bu sefer bebişlerimiz bizimledir inşallah ve sağlıkla kucağımıza alırız. Bende kendimi tutamam gibi geliyo 2 gün kala yaparım sanırım.

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah canım ama bu ay pek ümidim yok gibi çünkü t c den koyu olduğu gün ilişki yaşadık bir daha da yaşayamadık fırsatımız olmadı.Umarım dediğin gibi bebişlerimiz gelmiştir, Allah nasip etmiştir inşallah

İnşallah canım

Silik cizgiyi gorduysen bu is tamamdir hayirli olsun kan verdin mi :) benim adet bugun bekliyorum testler negatif

Silik cizgiyi gorduysen bu is tamamdir hayirli olsun kan verdin mi :) benim adet bugun bekliyorum testler negatif
BU GÜN TEKRAR TEST YAPTIM DAHA KOYULAŞMIŞ 2.ÇİZGİ ÇIKTI.AMA ADET GÜNÜM 4 ŞUBAT.O TARİHTEN SONRA KANA GİDELİM DİYO EŞİM.ADETTEN BU KADAR ÖNCE ÇIKMASINA DA ŞOK OLDUM.KİMYASAL YAŞAMAM İNŞALLAH.UMARIM SENDE HAMİLESİNDİR BELİRTİ VAR MI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…