• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar acil yardima ihdiyacim var ben aylik igne ile korunuyordum bir ay once biraktim.benim 26 adet olmam lazimdi olmadim .ovulasyon testi yaptim bugun iki defa sonuc resimdeki gibi .hamilelik yaptim negatif .26 adet olmam lazimdi bir hafta gecti olmadim.bu ovulasyon testi sonucu bira bana soylesin cildircam
Canim adetten okadar gecmis kanda kesin cikar bi kan ver.adet normalde gecikmiyorsa.hamile olasiligin yuksektir.idrar testleri sonucu biraz gec gosterebiliyo

Kizlar acil yardima ihdiyacim var ben aylik igne ile korunuyordum bir ay once biraktim.benim 26 adet olmam lazimdi olmadim .ovulasyon testi yaptim bugun iki defa sonuc resimdeki gibi .hamilelik yaptim negatif .26 adet olmam lazimdi bir hafta gecti olmadim.bu ovulasyon testi sonucu bira bana soylesin cildircam
Fotolara göre soldaki yumurtanin catlasigini gösteriyor artik hangi gün se

Ya kizlar bu foto bugun cektim biri oglen biri bir saat once .normalda aylik igne korunuyordum .bir ay oldu biraktim acaba igne yuzunden gec olabilirmi .bu iki testi bugun yaptim .anlamadim sonucu .valla delircem

Yarin kan testi yaptircam cok sitresliyim bugun uyuyamam bengebelik negatif ovulasyon pozitif cildircam. İgne etkisi var oyuzden gecikir diyorlar .duzensiz olur diyorlar igneyi biraktim diye eeeee ben yumurlama gunumu nasil bilcem normalde 26 olmam lazimdi . cokkkk sitresliyim cokkk

slm bende bugün başladım ovulasyon testine ,adetimin 9.günü
2.çizgi silik çıktı bu yumurtlamanın başladığına mı işaret acaba ?

slm bende bugün başladım ovulasyon testine ,adetimin 9.günü
2.çizgi silik çıktı bu yumurtlamanın başladığına mı işaret acaba ?
2. Çizgi her zaman silik çıkıyor ovulasyon öncesi her gün aynı saatte çok sıvı almadan yapmaya devam et her geçen gün silik daha çok belirgin olur ve ikisi eşit yada 2. Çizgi daha koyu olunca 12-36 saat içerisinde yumurtan çatlatacak demektir.

2. Çizgi her zaman silik çıkıyor ovulasyon öncesi her gün aynı saatte çok sıvı almadan yapmaya devam et her geçen gün silik daha çok belirgin olur ve ikisi eşit yada 2. Çizgi daha koyu olunca 12-36 saat içerisinde yumurtan çatlatacak demektir.
çok sağol canım ..1 senedir takvime göre yaapıyorduk yakalayamadık hep kaçırdım demekki ,bu ayda böyle yapalım bakalım yakalayabilecekmiyim :) seninde bebeğin hayırlı olsun cnm :KK51:

çok sağol canım ..1 senedir takvime göre yaapıyorduk yakalayamadık hep kaçırdım demekki ,bu ayda böyle yapalım bakalım yakalayabilecekmiyim :) seninde bebeğin hayırlı olsun cnm :KK51:
Hayırlısı olsun inşallah çok beklemez melekler :) hamile değilim ben henüz totem yaptım yarın ovulasyon tetlerine başlıyorum bende 9. Günüm ;)

Canım, benim ovulasyon aynı seninki gibi çı ktı bu sabah.bir tane de hcg yaptım 2.çizgi çok çok silikte olsa çıktı.cikmayabilirdi de yani.1-2 güne kesinleşir inşallah senin durumun.yarın 1 test daha yapcam

Hadi bakalım şubatın sonuna dogru hepimiz ögrenicz bebişlerimizi inş ben ianaıyorum ama bu ay hamileyim :)))
inşallah canım :KK51:başka sorununuz varmıydı sizin ?
benim prolaktin sorunum var dostinex kullandım geçen ay birde hsg çekildim tedaviye başlanacaktı bu ay beklemek istedim kürlerle devam etmek istedim bal tarçın çörek otu polen karışımını yiyorum hergün birde hayıt suyu içiyorum ,eşimede keçiboynuzu pekmezi ve bal polen yediriyorum olmassa başlanıcak tedaviye artık inşallah rabbim nasib eder bana ve isteyen herkese..

Back