saol cnm ınsallahh bende cok mutlu olddumm doktora dıyıp durdum gercekten hamılemıyım dıyee yanı ıkna olamamıstım hala evet dedı kesecıgımızı gördük kucucuk 6mm sat göre 4+6yım bugun yarın 5+0 olck 7. hafta 11 subatta kalp atısınaa gdıcz ınsallah bunuda atlatrzzAyy çok sevindim ya hadi onuda atlatırsın inşallah
İnşallah kalp atışını da duyarsın canım o çok güzel bi duygu ben de pazartesi gittim kalp atışına ay gözlerim doldu yaaa çok güzel bi his.evet cnm gttım cok şükürr gördummm rhatladım 2 hafta sonra kalp atısı ıcın gıdıcemm artık onuda atlatrsamm rahatlıcam
aayy dımı ınsallah cnm ya saol bnde aglıcaktım tuttum kendımı doktorm ve asıstanı cok komık güldürdüler duygguya gıremedım ınsallah kalp atısınıda duyarımİnşallah kalp atışını da duyarsın canım o çok güzel bi duygu ben de pazartesi gittim kalp atışına ay gözlerim doldu yaaa çok güzel bi his.
aayy dımı ınsallah cnm ya saol bnde aglıcaktım tuttum kendımı doktorm ve asıstanı cok komık güldürdüler duygguya gıremedım ınsallah kalp atısınıda duyarım
Canım yaaaaayy dımı ınsallah cnm ya saol bnde aglıcaktım tuttum kendımı doktorm ve asıstanı cok komık güldürdüler duygguya gıremedım ınsallah kalp atısınıda duyarım
Adet oldum.duygularim tarifsiz çok Üzgünüm. .bir ayda boşa gitti.hergecen ay umudumuyitiriyorum.allah isteyen herkese nasip etsinKan testi icin uygun zamn.testte cikar.beklemek kotu.hemen yaptir kurtul.acabalarda boğulma canim
valla öle cnm ya bak burda gecen ay ovu testten koonsuoduk sımdı neyden konusuorz tam yumurtlama gunu hamıle kalmısım bılıomusunCanım yaaa
Erkek olacak bak sana söylimvalla öle cnm ya bak burda gecen ay ovu testten koonsuoduk sımdı neyden konusuorz tam yumurtlama gunu hamıle kalmısım bılıomusun
aay kızz :d saglıklı olsun ınsallah daaErkek olacak bak sana söylim
Kııızz yok nerden biliyon onu bilemezsin sen her iki günde yaptın. Hangisinde tuttuğunu nerden bilecezvalla öle cnm ya bak burda gecen ay ovu testten koonsuoduk sımdı neyden konusuorz tam yumurtlama gunu hamıle kalmısım bılıomusun
doktor dedı cnm yumurtlama kalmısım hamılee acaba ondn öncemı dedım degerım yuksek cıktı ya sordum hayr yumurtlama dönemnde kalmıssın dedı ovulasyon kullanmıstım dedımKııızz yok nerden biliyon onu bilemezsin sen her iki günde yaptın. Hangisinde tuttuğunu nerden bilecez
Kııızz yok nerden biliyon onu bilemezsin sen her iki günde yaptın. Hangisinde tuttuğunu nerden bilecez
cnm üzülme ya valla bakk hiç böyle düşünmee ınsallah nasıp eder allah en kısa zmndaAdet oldum.duygularim tarifsiz çok Üzgünüm. .bir ayda boşa gitti.hergecen ay umudumuyitiriyorum.allah isteyen herkese nasip etsin
üzülme canım Rabbim doğru zamanda verecektir sana daAdet oldum.duygularim tarifsiz çok Üzgünüm. .bir ayda boşa gitti.hergecen ay umudumuyitiriyorum.allah isteyen herkese nasip etsin
hiç öyle düşünme Allah en hayırlı zamanda verecektir üzülme.zamanı değilmiş sadece.inşallah bir daha ki ay olur hayırlısıyla..Adet oldum.duygularim tarifsiz çok Üzgünüm. .bir ayda boşa gitti.hergecen ay umudumuyitiriyorum.allah isteyen herkese nasip etsin
Uzulme canim biliyorum olmayinca insan cok uzuluyor.kacinci denemendi?bi sorunun var mi?Adet oldum.duygularim tarifsiz çok Üzgünüm. .bir ayda boşa gitti.hergecen ay umudumuyitiriyorum.allah isteyen herkese nasip etsin
Hiçbir sorunum yok bütün tahlillerimi yaptırdım geçen sene Mart ayında 4aylik düşük yaptım öğünde beri her ay hüsran klomen tedavisine başladım 2ay sonuç alamadım üçüncü ayda inşallah olur.yaklasik bir sene olcak tükendim artikUzulme canim biliyorum olmayinca insan cok uzuluyor.kacinci denemendi?bi sorunun var mi?
Inşallah isteyen ne kadar varsa hayırlı evlatlar nasip etsininsallahhiç öyle düşünme Allah en hayırlı zamanda verecektir üzülme.zamanı değilmiş sadece.inşallah bir daha ki ay olur hayırlısıyla..
Inşallah sabırla bekliyorumüzülme canım Rabbim doğru zamanda verecektir sana da
Inşallah allah isteyen herkese sabırlar versin.bende olmayandan. ...cnm üzülme ya valla bakk hiç böyle düşünmee ınsallah nasıp eder allah en kısa zmnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?