Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Benimde regl günüm yarin. Ama pazartesi yaptırabileceğim sanirim kan testini . Memleketteyim evime pazar aksami döneceğim. Son testi havaalanında yapip eşime vermeyi düşünüyorum :) doğum günü çünkü

inşallah sende güzel bi habr alırsın anım

Slm Kızlar,
Bende bebek sahibi olmak için can atıyorum ve bu ay ilk kez ovulasyon testini denetim iki düşüğüm olduğu için beklemek istemedim. İlk testi dün yaptım ve t c'den koyuydu ve ilişki yaşadık. Normalde 24-48saat arası ilişki yazıyor ancak daha önceki gebeliklerim akıntımı izleyerek olduğu için ve dünde akıntım sulu olduğu için yumurtamın çatladığını düşünerek geç kalmak istemedim. Doğru mu yaptım yanlış mı yaptım onuda bilemiyorum bu konuda yorumlarınızı canı gönülden bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. Akşam gidince bir daha test yapacağım.

Iyi yapmissin koyu gordugun gun ver ertesi gun birliktelik olmasi iyidir

Iyi yapmissin koyu gordugun gun ver ertesi gun birliktelik olmasi iyidir

Geri bildirimin için çok teşekkür ederim.

Bu arada hamile olmayanlara Allah tez zamanda sağlıklı, ömürlü bebek, olanların ve yeni müjdeyi alanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yazıları okudukça kendim hamile kalmış gibi çok seviniyorum

Amin canim insallah.

Kızlar bugün gebelik testi yaptım ilginç bir şey oldu ikinci çizgi çıktı ama böyle yayıldı bir anlam veremedim sizce nedir

Çok sevindim melek1212, her gördüğüm hamilelik haberine kendim olmuş kadar seviniyorum. Bize de dua edin olur mu? Rabbim kolaylıkla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…