Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Klomen günde 2 tane iciyordum bu ay 3tane içiçem kafama göre biraz ofkeliyim kime niye bilmiyorum ama.bazi arkadaşlar corekotu bal tarçın karışımından bahsetmişti nasıldı tam hatırlamıyorum bilen varsa yada kullanan yazabilirmi acaba.birde buy ovulasyontestleriyle hareket edeyim diyorum bir aydaha kaybetmek istemiyorum

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Canim dusuktenbsonra genelde rahimde yapisiklik olabiliyor.hsg cektirebilirsin.bi de burda gobegi düşmek diye bi sey var yasli kadunlar biliyo.belki gobegin dusmustur.insallah olur canim ya uzulme

benim ki
Gebe kaldigin ilk günden belli oluyor canım.idrarin açık renk ise erkek.Koyu ise kız oluyor.(asıl rengi).Yüzde 99 net ve kesin
sarı önceden şeffaf olurdu bakalım hayırlısı önce sağlıklı bir şekilde kalp atışını duyayım keseyi göreyim yeter

Gebe kaldigin ilk günden belli oluyor canım.idrarin açık renk ise erkek.Koyu ise kız oluyor.(asıl rengi).Yüzde 99 net ve kesin
Sabirin canım sen hamileydin değil mi?sende tuttu mu idrar testi?nasıl bu kadar emin olabiliyorsun herkese tutacağına.

Canim bence sabirli ol vakti var demekki sagliksiz gelmesinden ise vaktinde gec gelsin hayirlisini iste. Ben gecen ay corek otu kurunu yaptim ve o ay hamile kaldim ama 6 haftalil kimyasal dusukle sonuclandi. Bir saklama kabina 10 yemek kasigi bal 10 tatli kasigi corekotu 10 tatli kasigi tarcin karistir. Corek otunu ben robotta biraz cektim cok parcalanmiyor ama onemli degil. Bu karisimi adetin 2. Günü basla her sabah ac karnina 1 yemek kasigi yut 12.gune kadar devam et. Umarim faydasini gorursun.

Sabirin canım sen hamileydin değil mi?sende tuttu mu idrar testi?nasıl bu kadar emin olabiliyorsun herkese tutacağına.
Evet canim.Bende ovul.testiyle gebe kaldım.Benim 4.gebeligim.Ve kendim tecrube ettigim ve çevremde yaptığım araştırmalar sonucu kesin ve netleşti.Benim şimdiki gebeligimde açıktı rengi 12.haftamda dr gittim ben sormadan kendiliginden dedi erkektir.Burda bi arkadaş ın koyuydu.Dedim kızdır.Ultrasyinda kız çıktı.Deneyin görün canım...

Allah nasip eder de hamile kalırsam bende deniycem.Sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…