Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Slm kızlar,
Hepinizi canı gönülden tebrik ederim, darısı bizim başımıza dün (üstte) bugün (altta) yaptığım ovülasyon testlerine bakıp ne zaman yumurtamın çatladığı konusunda bana yardımcı olur musunuz? Dün ilişki yaşadık.

Dünkünu gündüz yapmissin büyük ihtimal akşamı da çatlamış canım.

Sabirsiz61 Merhaba canım adetine kaç gün var?bir buyukanne yöntemi öğrendim.başka bi siteden okudum.ayıptır söylemesi ama söyliyim.elini yıkayıp orta parmağını vajinaya soktuğunda eğer rahim ağzına (bebek yatağına)degiyorsa bu regl olcaksin demekmis ama parmak boşluk içinde gibi olursa gebelik var demekmis.regl e doğru rahim aşağı inermiş çünkü.regle 1-2 gün kala yapılıyor sanırım.deneyenler doğru olduğunu yazıyordu.ana ne biliyim bende denerim regl dönemi gelince herhalde

Bende adet düzensizliği mevcut, polikistik over sendromu da var. Ovülasyon bu ay yapıyordum ama tam yapamadım gibi bir şey. Yaptığım kadarıyla hamile kalabilir miyim bilmiyorum. Gecen ay ki adetime göre 6 günüm var dayanamadım bugun hem ovülasyon hem gebelik yaptım gebelik negatif ovülasyon çift çizgi silik çıktı. Hani bir umut ama bilmiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin sanki hiç hamile kalamayacak mışım gibi hoş ben daha yeni evliyim ama bilemedim.

Çok teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim.

Teşekkür ederim deneyeceğim birazdan sabır etcem allahın izni ile inşallah nasip eder isteyen herkese

Slm kızlar ben bu ay ovulasyon testi yaptım hepsi çift çizgi çıktı sadece biri daha belirgindi sizce testlerde mi bi sorun var yoksa ben de mi

4 gun var yaa ben bunu biliyorum ama cesaret edip yapamadim

KİZLAR SELAM YA BENİM TESTİM DUN COK SİLİKTİ BUGUN COK KOTU ADETE 2-3 GUN VAR NEDEN BOYLE OLDU KOYU OLUNCA HAMİLELİK OLABİLİR DİYOLAR DOGRU MU FOTO YA BAKAR MİSİNİZ Bİ RİCA ETSEM

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 76
KİZLAR SELAM YA BENİM TESTİM DUN COK SİLİKTİ BUGUN COK KOTU ADETE 2-3 GUN VAR NEDEN BOYLE OLDU KOYU OLUNCA HAMİLELİK OLABİLİR DİYOLAR DOGRU MU FOTO YA BAKAR MİSİNİZ Bİ RİCA ETSEM
cnm ovulasyon testının gebelıkle bır alakası yok emın ol en son bende ovu test yaptım silik cıle yoktu tekti ama hamıleymısım yanı o yuzden sen bununla sadece yumurtlamagunu nu hesaplaa ınsallah ama gebelık testındede poztf görursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…