İnşallah hepiniz kalırsınız canımAllah nasip eder de hamile kalırsam bende deniycem.Sağol canım.
Dünkünu gündüz yapmissin büyük ihtimal akşamı da çatlamış canım.Eki Görüntüle 1757485 Slm kızlar,
Hepinizi canı gönülden tebrik ederim, darısı bizim başımıza dün (üstte) bugün (altta) yaptığım ovülasyon testlerine bakıp ne zaman yumurtamın çatladığı konusunda bana yardımcı olur musunuz? Dün ilişki yaşadık.
Yok canım gündüz değil, akşam 8 gibi yapmıştım saat 12 gibide ilişki yaşadıkDünkünu gündüz yapmissin büyük ihtimal akşamı da çatlamış canım.
İnşallah tutar canimYok canım gündüz değil, akşam 8 gibi yapmıştım saat 12 gibide ilişki yaşadık
İnşallah canım. Dua et bizim için senin duan kabul olurİnşallah tutar canim
Çok teşekkür ederim arkadaşım deneyeceğim.Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
- 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
- 10 çay kaşığı toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
Inşallah yaaa inşallah kim istiyosa tez zamanda kavustursun bebeklerineeCanim dusuktenbsonra genelde rahimde yapisiklik olabiliyor.hsg cektirebilirsin.bi de burda gobegi düşmek diye bi sey var yasli kadunlar biliyo.belki gobegin dusmustur.insallah olur canim ya uzulme
Teşekkür ederim deneyeceğim birazdan sabır etcem allahın izni ile inşallah nasip eder isteyen herkeseCanim bence sabirli ol vakti var demekki sagliksiz gelmesinden ise vaktinde gec gelsin hayirlisini iste. Ben gecen ay corek otu kurunu yaptim ve o ay hamile kaldim ama 6 haftalil kimyasal dusukle sonuclandi. Bir saklama kabina 10 yemek kasigi bal 10 tatli kasigi corekotu 10 tatli kasigi tarcin karistir. Corek otunu ben robotta biraz cektim cok parcalanmiyor ama onemli degil. Bu karisimi adetin 2. Günü basla her sabah ac karnina 1 yemek kasigi yut 12.gune kadar devam et. Umarim faydasini gorursun.
Amin canimInşallah yaaa inşallah kim istiyosa tez zamanda kavustursun bebeklerinee
Sabirsiz61 Merhaba canım adetine kaç gün var?bir buyukanne yöntemi öğrendim.başka bi siteden okudum.ayıptır söylemesi ama söyliyim.elini yıkayıp orta parmağını vajinaya soktuğunda eğer rahim ağzına (bebek yatağına)degiyorsa bu regl olcaksin demekmis ama parmak boşluk içinde gibi olursa gebelik var demekmis.regl e doğru rahim aşağı inermiş çünkü.regle 1-2 gün kala yapılıyor sanırım.deneyenler doğru olduğunu yazıyordu.ana ne biliyim bende denerim regl dönemi gelince herhalde
Evet yaa bide bişilere değerse hayal kırıklığı olabilir4 gun var yaa ben bunu biliyorum ama cesaret edip yapamadim
cnm ovulasyon testının gebelıkle bır alakası yok emın ol en son bende ovu test yaptım silik cıle yoktu tekti ama hamıleymısım yanı o yuzden sen bununla sadece yumurtlamagunu nu hesaplaa ınsallah ama gebelık testındede poztf görursunKİZLAR SELAM YA BENİM TESTİM DUN COK SİLİKTİ BUGUN COK KOTU ADETE 2-3 GUN VAR NEDEN BOYLE OLDU KOYU OLUNCA HAMİLELİK OLABİLİR DİYOLAR DOGRU MU FOTO YA BAKAR MİSİNİZ Bİ RİCA ETSEM
Gebe kaldigin ilk günden belli oluyor canım.idrarin açık renk ise erkek.Koyu ise kız oluyor.(asıl rengi).Yüzde 99 net ve kesin
Ayyy canım sende mi hamilesin çok sevindim ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))benim ki
sarı önceden şeffaf olurdu bakalım hayırlısı önce sağlıklı bir şekilde kalp atışını duyayım keseyi göreyim yeter
evet cnmm hamıleeee :d dun ögrendıı kandaaAyyy canım sende mi hamilesin çok sevindim ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?