- 12 Ocak 2016
- 22
- 18
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha yap, inşallah hamilesindir ki baya da net görünüyor. Umarım test bozuk değildirKızlar bugün gebelik testi yaptım ilginç bir şey oldu ikinci çizgi çıktı ama böyle yayıldı bir anlam veremedim sizce nedir
amin canım inşallah herkese dua edeceğim Allah nasip etsin diye inşallahÇok sevindim melek1212, her gördüğüm hamilelik haberine kendim olmuş kadar seviniyorum. Bize de dua edin olur mu? Rabbim kolaylıkla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Niye böyle yayıldı onu anlayamadım olmasa çıkmazdı ama değil miBir daha yap, inşallah hamilesindir ki baya da net görünüyor. Umarım test bozuk değildir
tekrarla canım bayağı net ama çok damlattığın içinde dağılmış olabilirBir daha yap, inşallah hamilesindir ki baya da net görünüyor. Umarım test bozuk değildir
tabiki ama emin olmak için tekrarla dediğim gibi çok damlattığın için dağılmış olabilir o test bozuk olabilir ama inşallah sende hamilesindirNiye böyle yayıldı onu anlayamadım olmasa çıkmazdı ama değil mi
Tamam canım bi daha yaparım elimde kalmadı tekrar almam lazımtekrarla canım bayağı net ama çok damlattığın içinde dağılmış olabilir
Hadi git al hemen, senden de güzel haberler alalım inşallahTamam canım bi daha yaparım elimde kalmadı tekrar almam lazım
bize de haber ver canımHadi git al hemen, senden de güzel haberler alalım inşallah
İnşallah kızlar umarım bende isteyen herkeste hamiledir![]()
canım bende 11.günden itibaren sabah akşam yapıyorum 13 ve 14 koyuydu sonra silikleşmeye başladı bugün 18.gün bu sabah çok çok az silik çıktı.galiba o silik hep çıkıyorKızlar testler silik şekilde devam ediyor hadi hayırlısı artık :)
13 resim çekmeyi unutmuşum ama o da silik yine
evet kiminde çıkabiliyor sürekli benim pkodan dolayı çıkıyor olabilir malum lh yüksek zaten her zaman silikte olsa çıkıyor bende ama ilk defa 11. gün sabah koyuyu yakaladım hatta t ilk çıktı hemencanım bende 11.günden itibaren sabah akşam yapıyorum 13 ve 14 koyuydu sonra silikleşmeye başladı bugün 18.gün bu sabah çok çok az silik çıktı.galiba o silik hep çıkıyor
İnşallah kızlar umarım bende isteyen herkeste hamiledir![]()
evet cnm gttım cok şükürr gördummm rhatladım 2 hafta sonra kalp atısı ıcın gıdıcemm artık onuda atlatrsamm rahatlıcambrnh evet ya bugün gidecekti keseyi görmeyi hadi inşallah
Ayy çok sevindim ya hadi onuda atlatırsın inşallahevet cnm gttım cok şükürr gördummm rhatladım 2 hafta sonra kalp atısı ıcın gıdıcemm artık onuda atlatrsamm rahatlıcam