Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar size bir şey sormak istiyorum.yumurtlama gününü değerlendirip kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba?

kızlar size bir şey sormak istiyorum.yumurtlama gününü değerlendirip kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba?

bennm iş çok karışık valla bakarsann 11 ekim yumurtlamam olması lazım hamileliğime bakarsann ama nnormade yumurtlmam 30 eylüldü benn hamileliği 6öğrennmek içinn ovulasyonn aldım ve sannırım yumurtluyordum 7 ekimdenn başladım 12 ekime kadar hep pozitifi g6ördüm 23 ekimde de hamileliğimii 6öğrenndim çok karışık

M melek1212 merak etmeye basladım acaba ne oldu yaaa

senin yumurtlamadan önce oldu galiba değil mi

benimde kafam karıştı şimdi okuyunca

Bana bal tarçın çörekotu karışımını anlatır mısınız? Her yerde farklı yazıyor. Mesela birinde adetin 2-12. Günleri tüketin diyor. İlla o zaman mı olması lazım? Adetin 8. Günündeyim bugün başlasam olmaz mı? Bir de tarifini bilen yazabilir mi?

evet cnm ben uc aydr kullanıoorm o kürü adetın 2. gununden basla 12 gunu gecmesın olucak o yumurtlamaya kdr devam et sabahları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polende attım bn ıcıne

Canım benimde yumurtlama olduğundan beri genelde koyu ovu testinin bi özelliği var mı acaba yaa

CANIM TESTLERE BIR BAKABILIR MISIN BUGUN YAPTIĞIM EN SON TEST MESELA SENINKI BUNDANDA KOYUMUYDU

Eklentiler

• 1332713-d408fa00a085b76abebf6302936f6428.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 64
  • image (3).webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 66
evet cnm ben uc aydr kullanıoorm o kürü adetın 2. gununden basla 12 gunu gecmesın olucak o yumurtlamaya kdr devam et sabahları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polende attım bn ıcıne
Peki canım nasıl hazırlıyordun? Hangisindan ne kadar koymak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…