aynenn yaa nerdee aacaba kesın şoka grdıannam olabilir melekk çık kız şoktann ucz ye gir
16 cnmkızlar size bir şey sormak istiyorum.yumurtlama gününü değerlendirip kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba?
bennm iş çok karışık valla bakarsann 11 ekim yumurtlamam olması lazım hamileliğime bakarsann ama nnormade yumurtlmam 30 eylüldü benn hamileliği 6öğrennmek içinn ovulasyonn aldım ve sannırım yumurtluyordumkızlar size bir şey sormak istiyorum.yumurtlama gününü değerlendirip kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba?
M melek1212 merak etmeye basladım acaba ne oldu yaaabennm iş çok karışık valla bakarsann 11 ekim yumurtlamam olması lazım hamileliğime bakarsann ama nnormade yumurtlmam 30 eylüldü benn hamileliği 6öğrennmek içinn ovulasyonn aldım ve sannırım yumurtluyordum7 ekimdenn başladım 12 ekime kadar hep pozitifi g6ördüm 23 ekimde de hamileliğimii 6öğrenndim çok karışık
ınsallah almamıstr uc tane test yaptı gercı kesın hamıleee dee işte kan sonucnda merak edıo ınsnbennde merak ettim ama cevap vermio ki acaba nnodu hakikattenn k6ötü haber almadı innşallah
senin yumurtlamadan önce oldu galiba değil mi16 cnm
benimde kafam karıştı şimdi okuyuncabennm iş çok karışık valla bakarsann 11 ekim yumurtlamam olması lazım hamileliğime bakarsann ama nnormade yumurtlmam 30 eylüldü benn hamileliği 6öğrennmek içinn ovulasyonn aldım ve sannırım yumurtluyordum7 ekimdenn başladım 12 ekime kadar hep pozitifi g6ördüm 23 ekimde de hamileliğimii 6öğrenndim çok karışık
evet bide o var yanni cnnm yazar heralde innşallahınsallah almamıstr uc tane test yaptı gercı kesın hamıleee dee işte kan sonucnda merak edıo ınsn
ınslllahh catladık ynı burdaevet bide o var yanni cnnm yazar heralde innşallah
evet cnm ben uc aydr kullanıoorm o kürü adetın 2. gununden basla 12 gunu gecmesın olucak o yumurtlamaya kdr devam et sabahları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polende attım bn ıcıneBana bal tarçın çörekotu karışımını anlatır mısınız? Her yerde farklı yazıyor. Mesela birinde adetin 2-12. Günleri tüketin diyor. İlla o zaman mı olması lazım? Adetin 8. Günündeyim bugün başlasam olmaz mı? Bir de tarifini bilen yazabilir mi?
bnmm hcg ye yumurtlamadn ıkı gun önce olmuss ama doktra gtmeden tam kesınlestremıorm tabıkıdesenin yumurtlamadan önce oldu galiba değil mi
benimde kafam karıştı şimdi okuyunca
Canım benimde yumurtlama olduğundan beri genelde koyu ovu testinin bi özelliği var mı acaba yaabennm iş çok karışık valla bakarsann 11 ekim yumurtlamam olması lazım hamileliğime bakarsann ama nnormade yumurtlmam 30 eylüldü benn hamileliği 6öğrennmek içinn ovulasyonn aldım ve sannırım yumurtluyordum7 ekimdenn başladım 12 ekime kadar hep pozitifi g6ördüm 23 ekimde de hamileliğimii 6öğrenndim çok karışık
CANIM TESTLERE BIR BAKABILIR MISIN BUGUN YAPTIĞIM EN SON TEST MESELA SENINKI BUNDANDA KOYUMUYDUbennm iş çok karışık valla bakarsann 11 ekim yumurtlamam olması lazım hamileliğime bakarsann ama nnormade yumurtlmam 30 eylüldü benn hamileliği 6öğrennmek içinn ovulasyonn aldım ve sannırım yumurtluyordum7 ekimdenn başladım 12 ekime kadar hep pozitifi g6ördüm 23 ekimde de hamileliğimii 6öğrenndim çok karışık
Peki canım nasıl hazırlıyordun? Hangisindan ne kadar koymak lazım?evet cnm ben uc aydr kullanıoorm o kürü adetın 2. gununden basla 12 gunu gecmesın olucak o yumurtlamaya kdr devam et sabahları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polende attım bn ıcıne
1 yemek kasıgı bal 1 çaykasıgı tarcın çörekotu polen karstrp yıcenPeki canım nasıl hazırlıyordun? Hangisindan ne kadar koymak lazım?
evet aynnı koyuluktaydı ama bennm mütemadiyenn koyu çıktı hep senn adet oldunn mu nne zaman adet tarihinnCANIM TESTLERE BIR BAKABILIR MISIN BUGUN YAPTIĞIM EN SON TEST MESELA SENINKI BUNDANDA KOYUMUYDU
Canim benimde genelde koyuydu ekteki fotoya bir bakabilir misinevet aynnı koyuluktaydı ama bennm mütemadiyenn koyu çıktı hep senn adet oldunn mu nne zaman adet tarihinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?