- 8 Ekim 2015
- 634
- 365
- 53
- 35
evet sennde koyu cnnm adetinn nne zamannCanim benimde genelde koyuydu ekteki fotoya bir bakabilir misin
1 Subat canim 25. Gun bugun 29 gunde oluyorumevet sennde koyu cnnm adetinn nne zamann
Teşekkürler :) inşallah gelecek ay yapıcam1 yemek kasıgı bal 1 çaykasıgı tarcın çörekotu polen karstrp yıcen
ınsallahh cnm yappTeşekkürler :) inşallah gelecek ay yapıcam
aayy catladıkk yaa nerde kaldın kız nasıl cıkmaz kac saat olduKızlar ancak girebildim inter-ete daha cikmamais bende biraz önce bugünkü 3. Testimi yaptım hepsi pozitif
AYYYY CANIM ÇOK SEVİNDİMMMM HEMEN KAN VERRRRRRRRRKızlar idrar testinde pozitifi gördüm :)
Simdi tatilden dolayı memeleketteyiz, hatta bugün telefonun bile çekmediği köyümüze gideceğim. Ama yarin ya da cumartesi arkadasimla beraber olacahim onunla gider yaptiririz.
Bat nr zaman senin. SAT ne zamanda. Benim SAT 1 ocak bat 29 ocakti 6 gündür sağlam belirtim vardi umutluydum ama saburla bekledim.
YAKINDA EĞER 9 DA ÇIKMAZSA GİDEDEĞİM ARTIK NE YAPAYIM YAHastane yakinsa git bilgisayarda girunuyir ama onaysiz. Bir sekretere rica et verirler sonucunu.
Cok sevindim.guzel haber :)Kızlar idrar testinde pozitifi gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?