Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet günümde yaptım pozitif çıktı bir gün sonra kan verdim
inşallah sende güzel bi habr alırsın anımBenimde regl günüm yarin. Ama pazartesi yaptırabileceğim sanirim kan testini . Memleketteyim evime pazar aksami döneceğim. Son testi havaalanında yapip eşime vermeyi düşünüyorum :) doğum günü çünkü
Iyi yapmissin koyu gordugun gun ver ertesi gun birliktelik olmasi iyidirSlm Kızlar,
Bende bebek sahibi olmak için can atıyorum ve bu ay ilk kez ovulasyon testini denetim iki düşüğüm olduğu için beklemek istemedim. İlk testi dün yaptım ve t c'den koyuydu ve ilişki yaşadık. Normalde 24-48saat arası ilişki yazıyor ancak daha önceki gebeliklerim akıntımı izleyerek olduğu için ve dünde akıntım sulu olduğu için yumurtamın çatladığını düşünerek geç kalmak istemedim. Doğru mu yaptım yanlış mı yaptım onuda bilemiyorumbu konuda yorumlarınızı canı gönülden bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. Akşam gidince bir daha test yapacağım.
Guzel canim degerin cok iyi masallah. .Allah kucagina almayi nasip etsin.ÇIKTI CANLARIMMMM 1016,44 :)
amin inşallahhhhGuzel canim degerin cok iyi masallah. .Allah kucagina almayi nasip etsin.
Iyi yapmissin koyu gordugun gun ver ertesi gun birliktelik olmasi iyidir
Amin canim insallah.Geri bildirimin için çok teşekkür ederim.
Bu arada hamile olmayanlara Allah tez zamanda sağlıklı, ömürlü bebek, olanların ve yeni müjdeyi alanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yazıları okudukça kendim hamile kalmış gibi çok seviniyorum![]()
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM..ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİBETSİNÇIKTI CANLARIMMMM 1016,44 :)
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM..ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİBETSİN![]()
amin inşallahh canım Allah herkese nasip etsin inşallahhh
amin inşallahhhDeğeriniz çok güzel. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, darısı bizim başımıza