Hiiiiiiiiic belli olmaz o işler
Amin insallah yaGecen ay bende olmustu kasik agrilarim sizi gibiydi baldirima dogru ayagim kasilip çekiliyordu belimden nefes alamiyordum agrilar gece bile uyandiriyordu reglime 6 gun kala idrar testi pozitif, 5 gun kalada kanda pozitif cikti ama 6 haftalik kimyasal dusuk yaptim. bazi bunyelerde bu agrilar cok erken basliyor yerlesme ile birlikte. vee 2~3 gundur yine ayni agrilarim varbeyaz kremsi akintim var 7 gun kaldi reglime inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Canim yumurtlamadan once nasil hamile kalmissin? Oyle birsey olabiliyor mu ya16 gun sonra ögrendımm ama ben yumurtlamadn önce hamıle kalmsm cnm
Canim yumurtlamadan once nasil hamile kalmissin? Oyle birsey olabiliyor mu ya
Cok sasirdim ya. Demek Allah istedigi zamn nasip edebiliyor% 20 ŞANS OLUYORMUŞ SANIRIM BANA DOKTORUM ÖYLE DEMİŞTİ
Canım öncelikle bebisin hayırlı uğurlu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim. Hayıt suyunu nasıl ictin ne zaman başladın nerden aldın :) bilgi verirmisin biraz16 gun sonra ögrendımm ama ben yumurtlamadn önce hamıle kalmsm cnm
Cok sasirdim ya. Demek Allah istedigi zamn nasip edebiliyor
evet cnm yumurtlamadan önce cunku bnm degerıme göre erken dööllenme olmus beta hcg 1228,8 adet gununde yanı bnm yumurtlamanın uzerınden 16. gun gecmıstı bnm bu degerım 21 gunluk bebeklerde cıkıomus ınternetten baktım bnmde ilşkiye grdıgım zamanları yazıorm ordan baktm anladm yumurtlamadan ıkı uc gun önce kı ılıskı ama tabı teyt etmedım daha doktra gdıcnce sorcmCanim yumurtlamadan once nasil hamile kalmissin? Oyle birsey olabiliyor mu ya
Amin canim insallah ...AYNEN CANIM ALLAH HERKESE İNŞALLAH NASİP EDER İÇİNDE DE BİZE İNŞALLAH :)
amın cnm ınsallah hayıt suyunu 3 aydır ıcıorm hormonları dengelemesı acısından sabah aksam ac karnına ıcıodum 1 turk kahve fıncanı kadar hayıt suyunu su bardagına döküp uzerine su eklıodum hazır aldm mecıtefendınıın aktarda 15 tlCanım öncelikle bebisin hayırlı uğurlu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim. Hayıt suyunu nasıl ictin ne zaman başladın nerden aldın :) bilgi verirmisin biraz
evet cnm yumurtlamadan önce cunku bnm degerıme göre erken dööllenme olmus beta hcg 1228,8 adet gununde yanı bnm yumurtlamanın uzerınden 16. gun gecmıstı bnm bu degerım 21 gunluk bebeklerde cıkıomus ınternetten baktım bnmde ilşkiye grdıgım zamanları yazıorm ordan baktm anladm yumurtlamadan ıkı uc gun önce kı ılıskı ama tabı teyt etmedım daha doktra gdıcnce sorcm
saol cnm ınsallah sende guzel haberler alırsın en ykın zamandaALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM :)
Dogru canim olabilir.bugun bi arkadasim hemsire ona soyledim senin degerini.ikiz olabilir yuksek cikmis dedi.evet cnm yumurtlamadan önce cunku bnm degerıme göre erken dööllenme olmus beta hcg 1228,8 adet gununde yanı bnm yumurtlamanın uzerınden 16. gun gecmıstı bnm bu degerım 21 gunluk bebeklerde cıkıomus ınternetten baktım bnmde ilşkiye grdıgım zamanları yazıorm ordan baktm anladm yumurtlamadan ıkı uc gun önce kı ılıskı ama tabı teyt etmedım daha doktra gdıcnce sorcm
Teşekkür ederimamın cnm ınsallah hayıt suyunu 3 aydır ıcıorm hormonları dengelemesı acısından sabah aksam ac karnına ıcıodum 1 turk kahve fıncanı kadar hayıt suyunu su bardagına döküp uzerine su eklıodum hazır aldm mecıtefendınıın aktarda 15 tl
ınss cnmm ama herkesn farklı olabılıomus saglıklı olsn kese görnsnn kalp atısını duymda nefes alymTeşekkür ederimdeğerin belki erken döllenme değilde ikiz bebis olabilir.
ınss cnmm ama herkesn farklı olabılıomus saglıklı olsn kese görnsnn kalp atısını duymda nefes alym
amınn cnmAMİN İNŞALLAH ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH SENİN GİBİ :)
ayy ınsallahh ınsallah persembeye az kaldııCANIM STRES YAPMA :) GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN :) EMİNİM GÜZEL HABERLER ALACAKSIN
Onlarda olur hayirlisiyla içini ferah tut kötü düşünme :) Bi soru daha sormak istiyorumınss cnmm ama herkesn farklı olabılıomus saglıklı olsn kese görnsnn kalp atısını duymda nefes alym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?