Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

<amınnn cnm ınsallah ben hemen doktorumu aradım persembe ye cagrdı haftasonuna dogru gel dedı karından bakalım dedı ınsallah herseyy yolunda gıder

<amınnn cnm ınsallah ben hemen doktorumu aradım persembe ye cagrdı haftasonuna dogru gel dedı karından bakalım dedı ınsallah herseyy yolunda gıder

Canim gözün aydın. Darısı bize olur inşallah. Hamislerin duası kabul olur, Bizede dua et

evet canım bende bu kulubde tırım tırım hamılee arıodumm dua etsınler dıye bendn ısteyeceklerıı hıc aklımaa gelmezdı allah ınsallah sanada ve ısteyen herkese nasıp eder
Allah bağışlasın inşallah çok mutlu oldum :))) Allah sağlık versin :)

Simdi sana sorulacak tüm soruların özetini ben sorayım gebelik öncesi sürecini anlatır mısın? Neler yaptın, neler hissettin vs.
en baasndan anlatymm hayıt suyu ıcıodum cnm sabah aksam ac karnınaa yumurta gelısıımı ıcın yumurtlamaya kadar bal tarcın çörek otu ve ppolen karısımı yedım sabahları aksamları polelnli ılık süt içtim ovulasyon testı yaptım cıft cızgıyı gördgm gun ve ertesı gunu ilşki oldu sonra gun asırı devamm ettık

Teşekkürler :) peki belirtilerin nelerdi?

Teşekkürler :) peki belirtilerin nelerdi?
öle bı belırtım yoktu hattaa bu ayy bos gectı dıodum o derece ama son bır haftadr sırtım cok agrıdı vee gecen haftalardaa kasıklarımda cok agrı oldu sag tarafta bazen solda gbı hsg cekılmıstımm ıkı ay öncee ondn dıodum reglı erken hıssedıorm dıodmm meger öle degılmıssgögüssler şşiştti hatta 3 günddür porsuk gbi hah dedm adet olcm dedım birde bnm bulantım vardı ama cok erken dıe belırtıden saymıodm

Hiç umulmayan anda olurmuş derler ya Rabbim kolaylık versin. Darısı başımıza inşallah

Hiç umulmayan anda olurmuş derler ya Rabbim kolaylık versin. Darısı başımıza inşallah
amın cnm ınsallah cok ıstıodum cokugrasıodum evet ama bu ay hiç hissetmıodum hatta önmzdekı ay yapacagm seylerın listesini bile yapmıstımm bosa gttı dıodum bu ay

Sen ne yaptın canım
Ben bu ay test yaptım hatta 18.gün çift çizgi gördüm ama çizgi olmadan önceki gün ilişki olmuştu ama ondan sonra olmadı eşim testi görünce biraz gerildi bende zorlamadim açıkçası adetime iki gün var beyaz akintim var muhtemelen olacağım :) inşallah olunca çörek otu bal yapacağım birde arı sütü içiyoruz İkimizde ayrıca yine test yapacağım ama eşimin girmemesini sağlayacağım :)

Ayyyyyy çookk sevindim canım yaaaaaa vallahi içim kıpır kıpır oldu :))))) hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))))
Uff çok mutlu oluyorum böyle gül haberler okuyunca bugün adet günümdu hala olmadım. Insallahda olmam lütfen dua edin arkadaşlar

Hadi hayırlısı :)

yok cnm gecmedıı tam adet olmam lazımdı bugun adetın 31 .gunu ıkıa aydır farklı tarhlerde oluodum gercı anlamadım ölesıne yapayım dedım belırtım yoktu

merhaba,

bişey sorabilir miyim. adet olacakmışsınız gibi belirtileriniz varmıydı peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…