canım benim ilk hamileliğimde adetime 2 gün kala şiddetli adet belirtileri yaşadım eşim test yapalım dedi yapmadım 2-3 gün. kesin adet olucam testi harcamıyım dedimmerhaba,
bişey sorabilir miyim. adet olacakmışsınız gibi belirtileriniz varmıydı peki.
evet zaten ben regli bekliodum o agrılardan 5 gunönceden baslamıstı agrımmerhaba,
bişey sorabilir miyim. adet olacakmışsınız gibi belirtileriniz varmıydı peki.
saol cnm darısı ısteyen herkesn basınaAyy cok sevindim
Canım sana birşey sorayım. Ben de bu ay klomen kullandım ilk kez. Klomen senin yumurtalama gününü değiştirdi mi nasıl oldu? benim normalde 24ü ovulasyon günüm ama klomen bittikten 2 gün sonra doktora kontrole gittiğimde yani ayın 16sinda 14-16 mm aralığında 4 yumurtam oluşmuştu. Ovulasyon testi yapmamıştım ilaç günleri karıştırır diye ama demin aklıma düştü yaptım 2. çizgi 1.den hafif açık.Bilmyrm bende olmadi sukur.bak sen gunde 2 tane dne sbah aksam olmak uzere hatta benm bi arkadsm dha var oda drp drdu ama sonc elde edemdi.bende ona benm yptklrmi soldm ve oda suan 2 aylik gebe.sende dene ben adetimin 5. Gunu basladm 9. Gunune kdr sbh 1 aksam 1 kullndm ve ovulasyn testi yptm.sinc pozitf oldu sukr.ama olmasaydi bi dhaki ay 3 e cikarip yine denicktm olmasaydi dr gidecektm tekrr.ben kendi kendime denemdn once surekli dr gttim ozele kan tahlili yumurta takibi falan hergn dr ve artk bikiyosun bide sonuc alamayinca bikiysn esjnde anlamyo ne olp bittigni oda bi yandn git gel ne oluyo die bunaltyo seni sende adet gunn gelince bi stres bi telas sonc husran olunca biraz dha umidni yitriysn olan bu
sağol canım.peki bi önerin var mı? gerci reglime 10 gün var .ama bebek olmazsa dediklerini denerim.neleri denedin hamilelik için? bu 3. ayım olacak ama beklemek insanı yoruyor.saol cnm darısı ısteyen herkesn basına
ben sabah aksam hayıt suyu ıcın hormon degermde az yukseklık vardı ondan onun yanı sıraa yuurtlama dönemıne kadar sabhları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polen karıstrdım macun yaptım yedım aksamlarıda ballı ılık süt yaptım içine polende atımmm bunları yaptımm bırde ovulasyon testı yaptımsağol canım.peki bi önerin var mı? gerci reglime 10 gün var .ama bebek olmazsa dediklerini denerim.neleri denedin hamilelik için? bu 3. ayım olacak ama beklemek insanı yoruyor.
tamm canım sağol. benim hormonlarım normal. ama bende yediklerime dikkat ediyorum.bu ay olmazsa senin ballı karışımını deneyecegimben sabah aksam hayıt suyu ıcın hormon degermde az yukseklık vardı ondan onun yanı sıraa yuurtlama dönemıne kadar sabhları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polen karıstrdım macun yaptım yedım aksamlarıda ballı ılık süt yaptım içine polende atımmm bunları yaptımm bırde ovulasyon testı yaptım
ben sabah aksam hayıt suyu ıcın hormon degermde az yukseklık vardı ondan onun yanı sıraa yuurtlama dönemıne kadar sabhları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polen karıstrdım macun yaptım yedım aksamlarıda ballı ılık süt yaptım içine polende atımmm bunları yaptımm bırde ovulasyon testı yaptım
ballı karısımı mutlaka dene yumurtalara faydası coktamm canım sağol. benim hormonlarım normal. ama bende yediklerime dikkat ediyorum.bu ay olmazsa senin ballı karışımını deneyecegim
ben ezmedım öle yedım ama ezebılrısınde evt arı sütü cok iyi kocanada yedirBENDE BU AY YAPACAĞIM ÇÖREK OTUNU CANIM KENDİN Mİ EZDİN YOKSA EZİLMİŞ Mİ ALDIN BEN BİRDE ARI SÜTÜ İÇİYORUM
AYNEN CANIM BİRLİKTE YAPIYORUZ ONU :) BALLI KARIŞIMA DA ÇARŞAMBA BAŞLARIM SANIRIM YARIN ADET GÜNÜM ÇÜNKÜben ezmedım öle yedım ama ezebılrısınde evt arı sütü cok iyi kocanada yedir
aynenn 2.gunu baslıosun 12. gune kadrAYNEN CANIM BİRLİKTE YAPIYORUZ ONU :) BALLI KARIŞIMA DA ÇARŞAMBA BAŞLARIM SANIRIM YARIN ADET GÜNÜM ÇÜNKÜ
ınsallah canımSABAH AKŞAM AÇ KARNINA YAPACAĞIM SENİN GİBİ ALLAH İNŞALLAH NASİP EDER :)
hayırlı olsunn innşallah ya b6öyle haberleri duymak güzel :)ınsallah canım
evet cnm cok şükür dün kanda görduk bakalımm persembeye ınsalah ultrasonda cıkar adetın 31. gunu hcg 1228,8hayırlı olsunn innşallah ya b6öyle haberleri duymak güzel :)
canım senin gebelikte 4.haftan oluyo..hcg biraz yüksek ikiz gebelik olabilir mi acaba diye geldi aklıma.belkide ben yanlış biliyorumdur.hakkında hayırlısı olsunevet cnm cok şükür dün kanda görduk bakalımm persembeye ınsalah ultrasonda cıkar adetın 31. gunu hcg 1228,8
ben,m de 1261 di ama tekti 5.hafta da sağlıklı bir gebeliği olsun inşallah :) gerisi boş :)canım senin gebelikte 4.haftan oluyo..hcg biraz yüksek ikiz gebelik olabilir mi acaba diye geldi aklıma.belkide ben yanlış biliyorumdur.hakkında hayırlısı olsun
inş ikizdircanım senin gebelikte 4.haftan oluyo..hcg biraz yüksek ikiz gebelik olabilir mi acaba diye geldi aklıma.belkide ben yanlış biliyorumdur.hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?