canım hamıleyımmmmmmmmmmm bugun test yaptıım pozitf kocamann kanda baktrdım ve sonuc 1228,8Test yaptın mı :)) valla bazen sayfaya bakamıyorum sen aklıma geliyon giriyom takip ediyom seni bugün adet günün galiba yapsana bi test :))
Ayyyyyy çookk sevindim canım yaaaaaa vallahi içim kıpır kıpır oldu :))))) hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))))canım hamıleyımmmmmmmmmmm bugun test yaptıım pozitf kocamann kanda baktrdım ve sonuc 1228,8
2-3 gün sonra git kese görünür sanırım 2000nin üstüne çıktıktan sonra kesesi görünüyocanım hamıleyımmmmmmmmmmm bugun test yaptıım pozitf kocamann kanda baktrdım ve sonuc 1228,8
canım doktorumu aradımm bu persembee gel dedı hafta sonuna dogru idrarın sıkışık olsun karından bakıcam dedi2-3 gün sonra git kese görünür sanırım 2000nin üstüne çıktıktan sonra kesesi görünüyo
amınn cnm ınsallah hele benn ucuodum havadaa bugun ayagm yere basmıoduAyyyyyy çookk sevindim canım yaaaaaa vallahi içim kıpır kıpır oldu :))))) hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))))
Dikkatli ol ani hareket yapma ağır kaldırma ayaklarını uzat sabah akşam yatamınn cnm ınsallah hele benn ucuodum havadaa bugun ayagm yere basmıodu
ayy canımmmm esıme söyledım dedım kı su masayı sıleyım ay aman dur ben yaparımm resmen tahta cıktım evde suannDikkatli ol ani hareket yapma ağır kaldırma ayaklarını uzat sabah akşam yat
Yeşil çay içme bitki çayları içme soğan maydanoz çok tüketmemeye çalış. Süt yoğurt tüket meyveni eksik etme ki bebişimiz sağlıklı olsun :)) fındık ceviz badem kaju fayda sağlar :)amınn cnm ınsallah hele benn ucuodum havadaa bugun ayagm yere basmıodu
Bırak yapsın kız boşver :)) inşallah gönlünce olsun herşey :)ayy canımmmm esıme söyledım dedım kı su masayı sıleyım ay aman dur ben yaparımm resmen tahta cıktım evde suannamann hıcbırsey yapmam bu saatten sonra zaten cok bekledım bebişi persembe ınsallah guzel seyler duyarım
Seni tanımıyorum, sadece arada mesajlarını okuyorum. Müjdeli haberine ben bile o kadar çok sevindim ki seni ve eşini düşünemiyorum :) tebrikler, Allah tamamına sağlıkla erdirsin. Bize de dua et olur muayy canımmmm esıme söyledım dedım kı su masayı sıleyım ay aman dur ben yaparımm resmen tahta cıktım evde suannamann hıcbırsey yapmam bu saatten sonra zaten cok bekledım bebişi persembe ınsallah guzel seyler duyarım
etmezmıyımmmmm allah ısteyen herkese nasıpp etsın ınsallah sende tüüm ısteyenlere nasip etsınn bnde bu ay ovulasyon kullanmıstımSeni tanımıyorum, sadece arada mesajlarını okuyorum. Müjdeli haberisne ben bile o kadar çok sevindim ki :) tebrikler, Allah tamamına sağlıkla erdirsin. Bize de dua et olur mu
cnm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah günün geçmiş miydi değerin baya yüksekcanım hamıleyımmmmmmmmmmm bugun test yaptıım pozitf kocamann kanda baktrdım ve sonuc 1228,8
yok cnm gecmedıı tam adet olmam lazımdı bugun adetın 31 .gunu ıkıa aydır farklı tarhlerde oluodum gercı anlamadım ölesıne yapayım dedım belırtım yoktucnm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah günün geçmiş miydi değerin baya yüksek
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah seviniyo insan böyle haberlerecanım hamıleyımmmmmmmmmmm bugun test yaptıım pozitf kocamann kanda baktrdım ve sonuc 1228,8
amın cnm ınsallahhcnm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah günün geçmiş miydi değerin baya yüksek
saol cnmm darısı ısteyenn herkesın basına ınsallahh evet gercekktenn tanıyan tanımayan herkes cok sevınıyor allahın mucızesınehayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah seviniyo insan böyle haberlere
benimkide düzensiz geçen ay 28 ne oldum onu baz alıyorum yani 4 gün var dersek 67,26 çıkması normal dimi kimyasal gebelik diye çok korkuyorumyok cnm gecmedıı tam adet olmam lazımdı bugun adetın 31 .gunu ıkıa aydır farklı tarhlerde oluodum gercı anlamadım ölesıne yapayım dedım belırtım yoktu
tabıkıde normal bnde o kdr bısey beklıodum zaten bu arada bende gecen ay 28. gunumde regl olmustumbenimkide düzensiz geçen ay 28 ne oldum onu baz alıyorum yani 4 gün var dersek 67,26 çıkması normal dimi kimyasal gebelik diye çok korkuyorum
tabıkıde normal bnde o kdr bısey beklıodum zaten bu arada bende gecen ay 28. gunumde regl olmustum
[
hayırlısı cnm yaa inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız isteyen herkese sağlıkla nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?