• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhaba,

bişey sorabilir miyim. adet olacakmışsınız gibi belirtileriniz varmıydı peki.
canım benim ilk hamileliğimde adetime 2 gün kala şiddetli adet belirtileri yaşadım eşim test yapalım dedi yapmadım 2-3 gün. kesin adet olucam testi harcamıyım dedim:KK70: ama şiddetli ısrarlara dayanamayıp testi yaptım.bak gördün mü değilmişim demeye hazırlanıyordum ki çift çizgi belirdi.demem o ki adet belirtilerini vücut o gün geldiğinde yaşıyor

Bilmyrm bende olmadi sukur.bak sen gunde 2 tane dne sbah aksam olmak uzere hatta benm bi arkadsm dha var oda drp drdu ama sonc elde edemdi.bende ona benm yptklrmi soldm ve oda suan 2 aylik gebe.sende dene ben adetimin 5. Gunu basladm 9. Gunune kdr sbh 1 aksam 1 kullndm ve ovulasyn testi yptm.sinc pozitf oldu sukr.ama olmasaydi bi dhaki ay 3 e cikarip yine denicktm olmasaydi dr gidecektm tekrr.ben kendi kendime denemdn once surekli dr gttim ozele kan tahlili yumurta takibi falan hergn dr ve artk bikiyosun bide sonuc alamayinca bikiysn esjnde anlamyo ne olp bittigni oda bi yandn git gel ne oluyo die bunaltyo seni sende adet gunn gelince bi stres bi telas sonc husran olunca biraz dha umidni yitriysn olan bu
Canım sana birşey sorayım. Ben de bu ay klomen kullandım ilk kez. Klomen senin yumurtalama gününü değiştirdi mi nasıl oldu? benim normalde 24ü ovulasyon günüm ama klomen bittikten 2 gün sonra doktora kontrole gittiğimde yani ayın 16sinda 14-16 mm aralığında 4 yumurtam oluşmuştu. Ovulasyon testi yapmamıştım ilaç günleri karıştırır diye ama demin aklıma düştü yaptım 2. çizgi 1.den hafif açık.

saol cnm darısı ısteyen herkesn basına
sağol canım.peki bi önerin var mı? gerci reglime 10 gün var .ama bebek olmazsa dediklerini denerim.neleri denedin hamilelik için? bu 3. ayım olacak ama beklemek insanı yoruyor.

sağol canım.peki bi önerin var mı? gerci reglime 10 gün var .ama bebek olmazsa dediklerini denerim.neleri denedin hamilelik için? bu 3. ayım olacak ama beklemek insanı yoruyor.
ben sabah aksam hayıt suyu ıcın hormon degermde az yukseklık vardı ondan onun yanı sıraa yuurtlama dönemıne kadar sabhları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polen karıstrdım macun yaptım yedım aksamlarıda ballı ılık süt yaptım içine polende atımmm bunları yaptımm bırde ovulasyon testı yaptım

ben sabah aksam hayıt suyu ıcın hormon degermde az yukseklık vardı ondan onun yanı sıraa yuurtlama dönemıne kadar sabhları ac karnına bal-tarcın-çörekotu-polen karıstrdım macun yaptım yedım aksamlarıda ballı ılık süt yaptım içine polende atımmm bunları yaptımm bırde ovulasyon testı yaptım
tamm canım sağol. benim hormonlarım normal. ama bende yediklerime dikkat ediyorum.bu ay olmazsa senin ballı karışımını deneyecegim

BENDE BU AY YAPACAĞIM ÇÖREK OTUNU CANIM KENDİN Mİ EZDİN YOKSA EZİLMİŞ Mİ ALDIN BEN BİRDE ARI SÜTÜ İÇİYORUM

Kızlarrrrrrrrrrr benim size bir sorum olacak

lady timer diye bir program var orada da yumurtlama günlerini gösteriyor

hem bu programı kullananlar hem de ovulasyon testi yapanlar yazabilirler mi

tarihler tutuyor muydu diye

şimdiden çokkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrr

evet cnm cok şükür dün kanda görduk bakalımm persembeye ınsalah ultrasonda cıkar adetın 31. gunu hcg 1228,8
canım senin gebelikte 4.haftan oluyo..hcg biraz yüksek ikiz gebelik olabilir mi acaba diye geldi aklıma.belkide ben yanlış biliyorumdur.hakkında hayırlısı olsun

canım senin gebelikte 4.haftan oluyo..hcg biraz yüksek ikiz gebelik olabilir mi acaba diye geldi aklıma.belkide ben yanlış biliyorumdur.hakkında hayırlısı olsun
ben,m de 1261 di ama tekti 5.hafta da sağlıklı bir gebeliği olsun inşallah :) gerisi boş :)

inş ikizdir :D :D cok ıstıyrdumm ama olabılıyomus böyle kk da okudugum kadarylaa hatta daha fazla cıkanda oluyomuss ınsallah persembe ögrencem ne oldugunu kontrolde

Back
X