• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yardımcı olmayı inan çok isterim tatlım da ben iki ay kullandım o testleri. İlk ay 10 gün üst üste çift çıktı.meğer hamileymisim ama kimyasal gebelikmis bir de bu ay Denedim çizgi 4gun silik çıktı adet gecikince koyulasmaya başladı inan ben bunlara akıl sır erdiremiyorum bu yüzden bıraktım ben test yapmayı adet bittikten sonra gün aşırı iliski dene dua et ve Rabbim e bırak ben öyle yapacağım artık. Çünkü gebe kalmak için moral ve rahatlık çok önemli o testler insanı strese sokuyor umutlandiriyor sonra da hayal kırıklığı tabi... Rabbim en kısa zamanda bebislerimize kavustursun.
Ben de ilk kullanıyorum Can'ım valla stres yaptı beni bende bu aydan sonra kullanmıcam hamiel kalırım inşallah ama gerçekten yoruldum

Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)

üzerinden çok zaman geçmiş ama bebeginizin cinsiyetini öğrebilirmiyim

kızlar ben az önce tekrar test yaptım yine tek çizgi galiba benim yumurtlama günüm değil daha zaten telefondaki programa göre ayın 26sında.dün sabah ki test yanlıştı galiba

Arkadaşlar bende ovulasyon testinde dün çift çizgiyi yakaladm fakat bugün yaptım yine koyu bir şekilde çift çizgi çıktı sizce yumurtam catlamismidir...

Arkadaşlar bende ovulasyon testinde dün çift çizgiyi yakaladm fakat bugün yaptım yine koyu bir şekilde çift çizgi çıktı sizce yumurtam catlamismidir...
çift çizgiyi GÖRDÜKTEN sonra çatlıyomuş yumurta canım anca çatlıcak sanırım değerlendir bugün ve yarını derim

Ozaman erken canım sen tahminen 14yada 15. Günde olman lazım bende 28 29 günde oluyorum ikidir test yapıyorum ovilasyonda hep 14 de net çift çizgi çıktı bende canım seninde o tarihde olması lazım
o zaman teste devam :) bir kaç güne belli olur herhalde

Arkadaslar bu dorduncu gun yine boyle koyu goruyorum iki uc gun koyu görülebilir diye yaziyo ovu testinde.4gun ust uste gormek normal mi sizce

Eklentiler

• 20160120_190623.webp
    20160120_190623.webp
    5 KB · Görüntüleme: 44
Back
X