• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar dün 9.günümdü yaptığım ovülasyon testi silikti bugün 10.gün sabah test yaptım tek çizgi çıktı diğeri silik bile çıkmadı bu işte bir terslik yok mu sizcede??
Canim erken daha sen denemeye devam et tekrar koyulasir

Çok takılma stres daha etkiliyo ben de sen gibi takip üstüne takip ettim iki aydır olmadı belki de çok taktım bu ay akışına bırakıcam olursa olur Allah'ım bilir
hayırlısı canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. çok sıvı tüketmeyin testten önce diyorlar ya ben bu sabah 2-3 fincan çay içtim acaba yanlışlık mı oldu diye düşündüm

hayırlısı canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. çok sıvı tüketmeyin testten önce diyorlar ya ben bu sabah 2-3 fincan çay içtim acaba yanlışlık mı oldu diye düşündüm
Ewet sıvı tüketmemen ve hergün aynı saatte yapman gerekli canım

akşam tekrar yapcam canım dün silik görünüyordu bugün sabah hiç görünmedi ondan kafam karıştı
Canim benim de adetimin on ikinci gunu saba hafif silikti aksam cizgi nerdeyse kaybolmustu 13.gun biraz koyulasti 14.gun esit koyulukta oldu. Oyuzden yapmaya devam et.sivi alimina da dikkat et

Kızlar ben çift koyu çizgiyi yakaladım sonra silikleşti hatta sonra kaybpldu ikinci çizgi. Bugğn yine yaptım silik cıktı bu ne demek Oluyo ki

Canim benim de adetimin on ikinci gunu saba hafif silikti aksam cizgi nerdeyse kaybolmustu 13.gun biraz koyulasti 14.gun esit koyulukta oldu. Oyuzden yapmaya devam et.sivi alimina da dikkat et
Kızlar ben çift koyu çizgiyi yakaladım sonra silikleşti hatta sonra kaybpldu ikinci çizgi. Bugğn yine yaptım silik cıktı bu ne demek Oluyo ki

Ewet sıvı tüketmemen ve hergün aynı saatte yapman gerekli canım
bugün dikkat edeyim o zaman sıvı tüketimine
anladım canım.hep burada okudum ama ben bu ay ilk defa yapıyorum anlayamadım birden kaybolunca yanlış yaptım zannettim

Kızlar bana da cevap verir msiniz

Kızlar bana da cevap verir msiniz
Canim iki koyu cizgi yumurtladigini gösterir. Insallah degerlendirmissindir o gunu. Koyu oldugu gunden sonra testte ki cizgi siliklesir.kiminde kaybolur.

Al benden de okadar bende bu ay akışına bırakıcam elbet vardır vakti zamanı
Kesinlikle canım Allah vekil diyorum o ne zaman uygun girdiyse elbet o zaman olacaktır. Tek ilişkiyle hamile kalanlar var biz ne kadar ugrassak boş. Tek yapacağımız dua etmek. Her şey GÖNLÜNÜZCE olsun canlar :)

Kesinlikle canım Allah vekil diyorum o ne zaman uygun girdiyse elbet o zaman olacaktır. Tek ilişkiyle hamile kalanlar var biz ne kadar ugrassak boş. Tek yapacağımız dua etmek. Her şey GÖNLÜNÜZCE olsun canlar :)
Can'ım bana da yardımcı olur Musunuz çift çizgi yakalarım gecesi silik oldu ertesi gün 2. Çizgi hiç çıkmadı 1 gün sonra yaptım yine çizgi
Silik çıktı ne demek bu

Can'ım bana da yardımcı olur Musunuz çift çizgi yakalarım gecesi silik oldu ertesi gün 2. Çizgi hiç çıkmadı 1 gün sonra yaptım yine çizgi
Silik çıktı ne demek bu
Yardımcı olmayı inan çok isterim tatlım da ben iki ay kullandım o testleri. İlk ay 10 gün üst üste çift çıktı.meğer hamileymisim ama kimyasal gebelikmis bir de bu ay Denedim çizgi 4gun silik çıktı adet gecikince koyulasmaya başladı inan ben bunlara akıl sır erdiremiyorum bu yüzden bıraktım ben test yapmayı adet bittikten sonra gün aşırı iliski dene dua et ve Rabbim e bırak ben öyle yapacağım artık. Çünkü gebe kalmak için moral ve rahatlık çok önemli o testler insanı strese sokuyor umutlandiriyor sonra da hayal kırıklığı tabi... Rabbim en kısa zamanda bebislerimize kavustursun.

Back
X