- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
Anladim canim. Gun asiri dene bence bidaha ki ay.ovulasyon gunlerinde de ard arda olsun.Aynen canım ya 5 aydır deniyoru iki defa ovilasyon testi ile denedik ama sonuç hüsran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim. Gun asiri dene bence bidaha ki ay.ovulasyon gunlerinde de ard arda olsun.Aynen canım ya 5 aydır deniyoru iki defa ovilasyon testi ile denedik ama sonuç hüsran
Iyi yapmışsın hadi inşallah bu ay tutar inşallah canım ya dua et bol bolValla billa ne yapsam olmadı bu ay farklı denedim işte sonra ara verdim yani 12. 13 14 gecesi denedim 15. Gün sabaha karşı denedim ne zman catladıysa artık
7 ay 2-3 günde bir denedim bu ay olası yumurtlama günlerimde her gün denedim sonra 2-3 günde Bi denicemAnladim canim. Gun asiri dene bence bidaha ki ay.ovulasyon gunlerinde de ard arda olsun.
Aynen canım bide öyle denicem bakalım inşallah olur yaAnladim canim. Gun asiri dene bence bidaha ki ay.ovulasyon gunlerinde de ard arda olsun.
Allah'ım kabul etsin inşallah o nasıl oluyor elmaya okunan da bi dua varmış ondan mı canımEdiyorum Can'ım Hemde Nasıl41 Meryem suresi okudum o da bitir şükür Allah kabul etsin âmin
Canım bence olmuş ama inşallah tutarKızlar bende cumartesi çift çizgiyi yakaladım sabah . Akşam yaptığımda silikleşmiş o gece ve ondan sonra ki gece sabah karşı denedim iyi mi sizce ?
Yok cnaım 41 gün her gün bitane okudum zemzeme üfleyip içtim adet olunca annem ya da eşim devam etti hiç ara verilememesi lzmAllah'ım kabul etsin inşallah o nasıl oluyor elmaya okunan da bi dua varmış ondan mı canım
Hmm anladım canım peki illa zemzem suyunamı okunması lazımYok cnaım 41 gün her gün bitane okudum zemzeme üfleyip içtim adet olunca annem ya da eşim devam etti hiç ara verilememesi lzm
Hayır su da olur Can'ımHmm anladım canım peki illa zemzem suyunamı okunması lazım
Teşekkür ederim canım olmadı bende derimHayır su da olur Can'ım
Ne demek Can'ım . Mantar hamileliğe engel mi sizceTeşekkür ederim canım olmadı bende derim
Hiç bi bilgim yok canım ama sanmıyorum engel olabileceğini benim arkadaşım a doktor sen kısırsın çocuğun olmıcak demiş ama oldu maşallah yani olduktan oluyo canım bence :)Ne demek Can'ım . Mantar hamileliğe engel mi sizce
Doğru diyosun Can'ım Rabbim naşsp etsin yeter kiHiç bi bilgim yok canım ama sanmıyorum engel olabileceğini benim arkadaşım a doktor sen kısırsın çocuğun olmıcak demiş ama oldu maşallah yani olduktan oluyo canım bence :)
Aynen canım hepimiz e Allah'ım aratmadan hayırlı evlat versin inşallahDoğru diyosun Can'ım Rabbim naşsp etsin yeter ki
AmincanımAynen canım hepimiz e Allah'ım aratmadan hayırlı evlat versin inşallah
Doktora gittin mi hic?ins. Hepimiz dilegi kabul olur.7 ay 2-3 günde bir denedim bu ay olası yumurtlama günlerimde her gün denedim sonra 2-3 günde Bi denicem
Gittim Can'ım eşim de gitti bende sorun yo ama Bebek te yokDoktora gittin mi hic?ins. Hepimiz dilegi kabul olur.