• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar banada bir cevap verin acaba ovülasyon testinde 2 koyu çizgi çıkınca mı değerlendirmek gerekiyor yoksa bir silik çizgi görününce mi

benimde ader olmama 10 gün kaldı hala test çiZgisini control çizgisiyle aynı koyulukta yakalıyamadım. sadece ikigün önce belirginleşti hafif koyulaştı o kadar .. ya yumurtlamam olmuyormu acaba endişeleniyorum arkadaşlar benzer tecrübesi olan varmı?yinede gün aşırı çalışmalara devam ediyoruz tabiiki Allahım hayırlısı

benimde ader olmama 10 gün kaldı hala test çiZgisini control çizgisiyle aynı koyulukta yakalıyamadım. sadece ikigün önce belirginleşti hafif koyulaştı o kadar .. ya yumurtlamam olmuyormu acaba endişeleniyorum arkadaşlar benzer tecrübesi olan varmı?yinede gün aşırı çalışmalara devam ediyoruz tabiiki Allahım hayırlısı
Evet bazilarinki tam koyulasmadan aciliyor.

Kızlar biri bana yardımcı olsun bu ovülasyon testi benim için tam muamma reglin 17. Günü tam koyuydu sonraki gün hafif bi açılma oldu ki resimleri de atmıştım buraya ne zaman yapıyosam bu testi bu koyulukta çıkıyor en silinmiş hali bu. Kullandığım test laboquick acaba bunda mı bi sorun var yoksa hoş her gün yumurtlama olmayacağına göre

Eklentiler

• DSC_0437.webp
    DSC_0437.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 203
Bilgisi olan lütfen paylaşsın hepten stres yaratıyo bu testler
Bende cok Denedim canım insan paronayak oluyor. Yok ciftti yok silikti yok tekti güvenmiyorum da artık beni umutlandiran o testlere sonra da hayal kırıklığına uğrattı hepsi. Ben artık her şeyi Allah a havale ettim hiçbir test yapmayacağım. O ol derse olur!

kızlar dün 9.günümdü yaptığım ovülasyon testi silikti bugün 10.gün sabah test yaptım tek çizgi çıktı diğeri silik bile çıkmadı bu işte bir terslik yok mu sizcede??

Bende cok Denedim canım insan paronayak oluyor. Yok ciftti yok silikti yok tekti güvenmiyorum da artık beni umutlandiran o testlere sonra da hayal kırıklığına uğrattı hepsi. Ben artık her şeyi Allah a havale ettim hiçbir test yapmayacağım. O ol derse olur!
Al benden de okadar bende bu ay akışına bırakıcam elbet vardır vakti zamanı

kızlar dün 9.günümdü yaptığım ovülasyon testi silikti bugün 10.gün sabah test yaptım tek çizgi çıktı diğeri silik bile çıkmadı bu işte bir terslik yok mu sizcede??
Belki test bozuktur ama bazen silik de çıkabiliyormuş sen bu gün ve yarın değerlendir canım derim

akşam tekrar yapacağım canım ama erken değil mi sence de bugün daha 10. gün
Canım bünyeye göre değişiyor kimi 17. Gün kimi 14. Gün yani o adet döngüne bağlı bazıları erken yumurtlayabiliyor ama işini şansa bırakma gün aşırı değerlendir derim ben

Back
X