- 15 Ocak 2016
- 55
- 13
- 3
- 34
Benim de 2 gün koyu cıktı bende anlamadımOvu testi yaptim az once yine iki cizgi koyu cikti.uc gundur ayni koyulukta cikiyo.boyle cikmqdi normal mal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 2 gün koyu cıktı bende anlamadımOvu testi yaptim az once yine iki cizgi koyu cikti.uc gundur ayni koyulukta cikiyo.boyle cikmqdi normal mal mi?
Ikiside koyu çıkınca canımkızlar banada bir cevap verin acaba ovülasyon testinde 2 koyu çizgi çıkınca mı değerlendirmek gerekiyor yoksa bir silik çizgi görününce mi
teşekkür ederim canım benim bugün 9.günüm biraz silik çıktı sabah koyulaşmasını bekleyeyim o zamanIkiside koyu çıkınca canım
Zamanini bekliyor ins daha fazla bekletmezGittim Can'ım eşim de gitti bende sorun yo ama Bebek te yok
Ikisinin koyu olmasini bekle koyu ciktigi zaman ve siliklestigi ilk gunu de degerlendirteşekkür ederim canım benim bugün 9.günüm biraz silik çıktı sabah koyulaşmasını bekleyeyim o zaman
Evet bazilarinki tam koyulasmadan aciliyor.benimde ader olmama 10 gün kaldı hala test çiZgisini control çizgisiyle aynı koyulukta yakalıyamadım. sadece ikigün önce belirginleşti hafif koyulaştı o kadar .. ya yumurtlamam olmuyormu acaba endişeleniyorum arkadaşlar benzer tecrübesi olan varmı?yinede gün aşırı çalışmalara devam ediyoruz tabiiki Allahım hayırlısı
Herhangi bi ilac kullaniyor musun cnm gecikme var test pozitif bnce baska bi hastaneye git kan testi icin hangi hastahnede yaptirmistin testiBi kaç gün geciktirdi ama hiç bu kadar olmamıştı canım geçen ay düşük yaptım bir de![]()
Adet oldum zaten tatlım yanı kahverengi yı gordumHerhangi bi ilac kullaniyor musun cnm gecikme var test pozitif bnce baska bi hastaneye git kan testi icin hangi hastahnede yaptirmistin testi
Hadi ya cok mu geldiAdet oldum zaten tatlım yanı kahverengi yı gordum![]()
Peceteye kahverengi bulaştı adet sancısı da başladı zatenHadi ya cok mu geldi![]()
Bende cok Denedim canım insan paronayak oluyor. Yok ciftti yok silikti yok tekti güvenmiyorum da artık beni umutlandiran o testlere sonra da hayal kırıklığına uğrattı hepsi. Ben artık her şeyi Allah a havale ettim hiçbir test yapmayacağım. O ol derse olur!Bilgisi olan lütfen paylaşsın hepten stres yaratıyo bu testler
Al benden de okadar bende bu ay akışına bırakıcam elbet vardır vakti zamanıBende cok Denedim canım insan paronayak oluyor. Yok ciftti yok silikti yok tekti güvenmiyorum da artık beni umutlandiran o testlere sonra da hayal kırıklığına uğrattı hepsi. Ben artık her şeyi Allah a havale ettim hiçbir test yapmayacağım. O ol derse olur!
Belki test bozuktur ama bazen silik de çıkabiliyormuş sen bu gün ve yarın değerlendir canım derimkızlar dün 9.günümdü yaptığım ovülasyon testi silikti bugün 10.gün sabah test yaptım tek çizgi çıktı diğeri silik bile çıkmadı bu işte bir terslik yok mu sizcede??
akşam tekrar yapacağım canım ama erken değil mi sence de bugün daha 10. günBelki test bozuktur ama bazen silik de çıkabiliyormuş sen bu gün ve yarın değerlendir canım derim
Canım bünyeye göre değişiyor kimi 17. Gün kimi 14. Gün yani o adet döngüne bağlı bazıları erken yumurtlayabiliyor ama işini şansa bırakma gün aşırı değerlendir derim benakşam tekrar yapacağım canım ama erken değil mi sence de bugün daha 10. gün