• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

benim de aynı Canım, bende de pazartesi aynısı oldu. Biz de o gece denedik. Bu gece de garantiye alalım diyorum.☺️ Olur diyorlar, umarım tutar. Benim sol kasığımda dünden beri ağrım çok, bu bir belirti olabilir mi? Sende de oldu mu canım?
Ben hiç yumrtlama belirtisi anlamıyorım Can'ım :( bende o gece denedim ve o gece sabaha karşı denedim inşallah senin de tutar canm benim

Aynen canım hayırlısı olsun ama ovilasyon doğru göstermiyormuş heves olmasın diye belşrtmek istedim Bi deneyen olarak nasip bu ay değilmiş demekki
Ayy uzuldum canim.nasip degilmiş bu ay demek ki kac aydir deniyorsunuz.ne kadar zamandir evlisin?

Ben 14 15 16 denedim bide 18 sabahı denedim bakalım ne olacak 7 ay boyunca 2-3 günde bir denedim bu ay böyle yaptım

Mrb arkadaşlar bugün adet oldum malesef bu ay hamile değilim ovilasyon testi çift çıktı ama hamile olmadım demem o ki ovilasyon testi hamileliği gösteriyomuş
Canım hayırlısı olsun. Göstermiyor olabilir gibi geldi ya da ben erken yumurtladım. Çünkü 30 gün ara ile adet oluyorum ancak övülasyon günüm 13. Gündü teste göre ben de anlamadım.

Anlatsana Ovulasyon testi ile Nasıl denediğini
Ben zaten düzenli adet gören birisiyim 28 günde bir oluyorum 14.günde ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı o gün ve ertesi günü değerlendirdik sonra adet bir hafta varken tekrar ovilasyon testi yaptım hiç çizgi çıkmadı taki adet günüme 2 gün kalaya kadar adate 2 gün kala hep çift çizgi çıktı bende heveslendim ama malesef yalanmış adet oldum

Of ya bakalım benimki ne olacak bende normalde 28 de bir oluyorum bu ay 27 günde bir oldum Ovulasyon testim 13. Gün ve 14. Gün koyu cıktı

Valla billa ne yapsam olmadı bu ay farklı denedim işte sonra ara verdim yani 12. 13 14 gecesi denedim 15. Gün sabaha karşı denedim ne zman catladıysa artık

Back
X